Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    03. Travanj 2020. 09:40

Ancy, Slatke Brige, Mokvica, Mrvičak, Mirta Siric čestitam cure na okruglim tjednima ❤️💙💞💖
    Pčelica iskreno se nadam da je to nešto privremeno i da neće dugo trajati. Samo bi nam još to trebalo.. 🤦‍♀️
    Snoopy joj sreća da nije bilo većih šteta 🙏 Ma u pravu si, svi uređaji danas traju točno onoliko koliko je garancija, koji mjesec duže i to je to. To je ful žalosno, tim više što su to sve uglavnom skupi uređaji 😐😐

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amneris
    03. Travanj 2020. 09:44

Jutro cure!
    Puno vas petkom slavi, čestitam svima odreda!
    Zmya bon appetit! Ancy divna bušica! Kolacic robica je prepreslatka. Najviše se rastopim na ove natpise I love mum&dad, ne znam zašto🥰🥰🥰

Fluffy
    03. Travanj 2020. 09:44

Cure s okruglim tjednima, cestitke !!! 😀😀
    Ancy, presladak trbuscic 🥰🥰🥰
    Rose, Bas mi je drago sta je na kraju sve ispalo dobro i sad cekas malo bebicu. Imate li vi cure neki savjet koje ste prosle ivf, nakon koliko pokusavanja se odlucit na dodatne pretrage i onda eventualno i ivf postupak? Imam kumu koja silno zeli bebu, i vec joj je to pracenje ciklusa od ovulacije do menstruacije postalo prestrasno. Ima 30 godina...pokusava nekih 7 mj. 

Dora4
    03. Travanj 2020. 09:46

Slatke brige cestitam i tebi na punom tjednu!
    Ancy vauuu 30!!! 🥳🎂 busica ti je preslatka! 🥰
    Zmya uff obozavam sparoge!!! Vise od kinderica, jaoo 🤤🤤
    Kolacic stvarcice su preeemedene!! 😀🤩
    Ikea mi je upravo dosla i dostavila sve, pun hodnik stvari 🙈
    Ne znam kome sam rekla da cu javit, ali evo stvarno sam prezadovoljna, u utorak popodne smo narucili, ne vjerujem da je naplata prosla isti dan i trebali su doc danas izmedju 12 i 16h i lik me zove u 9h, Gospodjo jel Vam pase za 10ak min! Ma reko Gospodji sve pase, samo dodjite 😆🥰
    Moram iskomentirat sto me danas jako nasmijalo!!
    Oglas tu ovi sto stalno dosadno iskacu:
    Trudna si nekoliko tjedana?
    Prozivi mirno svoju trudnocu.
    Nifty-test.hr
    Hahahhaha nema tog testa koji bi nam osigurao mir, jel da?🤣🤣😅

Vrapčić123
    03. Travanj 2020. 09:46

Ancy neka raste trbuh, baš ste slatki 💖💞❤️ Ja samu sebe već zovem kitom 😂 Jednom smo muž i ja gledali na početku trudnoće neki video na YouTube, neka ženska se snimala svih 40.tjedana i komentirao kak ona ima ogroman trbuh, da ja neću sigurno takav imati, kad ono na kraju mi je tu negdje kao i njoj

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    03. Travanj 2020. 09:47

Jutro macke, opet sam dosad potegnula sa spavanjem, zaspala oko 1 pa se budila u 5 i bila budna do 7 pa opet zaspala 
    Hvala i sretni nam puni i okruggli yjedninkrafnice noje Vrapcic, Mokvica, Mrvicak,  Ancy,Slatke Brige 😍🥰🥳🍩
    Yvette ja ti se s nikim ne vidim, bas apsolutno s nikim, moji su u Crikvenici a muz je kod svekija ulicu dalje ali niti mi idemo kod njih ni on k nama jer su se izolirali radi malog i mene. Oslanjam se na viber, stalnonse cujem s mojima i sestrom, prijateljicama. Imam i super susjede koji mi uakoce ako trebam nesto, donesu kolace, tu i tamo se vidimo preko balkona 😆
    Zmya njamiiii, obozavam sparogice, meni ce sutra poslati prija sa Korcule, jedva cekam 🤗
    Ancy bas ti je lijepi trbuh, bas taman ❤
    Dora jesi li.jos sto trzila jucer i danas?

• Bebac24
    03. Travanj 2020. 09:50

Koja je bila slikala neke lijepe spavacice da je sad neki dan narucila? Bila mi zapela neka crna bas lijepa ❤️a neznam na kojoj stranici je to

• CurlySue
    03. Travanj 2020. 09:52

Jutro svima, a posebno curkama s punim tjednima danas. 😊 Dora, petak je, al suncan pa ce bit super 🌞😉💪
    Ancy, pupo je bas pravi, taman je. 😃
    Ja nemam zgaravica i mucnina, ni od pocetka pa se nadam da necu niti sad, al koliko pratim, vratile su mi se faze dugog spavanja iz prva dva mjeseca 🤷‍♀️

• CurlySue
    03. Travanj 2020. 09:53

Dora4

Slatke brige cestitam i tebi na punom tjednu!
    Ancyvauuu 30!!! 🥳🎂 busica ti je preslatka! 🥰
    Zmya uff obozavam sparoge!!! Vise od kinderica, jaoo 🤤🤤
    Kolacic stvarcice su preeemedene!! 😀🤩
    Ikea mi je upravo dosla i dostavila sve, pun hodnik stvari 🙈
    Ne znam kome sam rekla da cu javit, ali evo stvarno sam prezadovoljna, u utorak popodne smo narucili, ne vjerujem da je naplata prosla isti dan i trebali su doc danas izmedju 12 i 16h i lik me zove u 9h, Gospodjo jel Vam pase za 10ak min! Ma reko Gospodji sve pase, samo dodjite 😆🥰
    Moram iskomentirat sto me danas jako nasmijalo!!
    Oglas tu ovi sto stalno dosadno iskacu:
    Trudna si nekoliko tjedana?
    Prozivi mirno svoju trudnocu.
    Nifty-test.hr
    Hahahhaha nema tog testa koji bi nam osigurao mir, jel da?🤣🤣😅

Meni stalno iskace za tlakomjer 😂😂😂😂😂🤔😅

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Travanj 2020. 09:54

Hvala ! Ma samo da bebaci nasi lijepo rastu splasnut ce i trbuscici jednom kad rodimo 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.