Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Travanj 2020. 07:57

Bebac24

Mrvicak nije ovo bas kolijevka nego mali krevetic, problem je da nemamo mjesta za veliki a od gabriela imam onaj veci 140x70 ako se ne varam. I on stoji u njegovoj sobi. Tako da ce mi ovo posluziti par mj a za dalje cemo viditi kako ce ici.
    Mila, kada dode cu ti znati reci kako i sta 😊
    Evo mi ovog uzelihttps://ibb.co/HnTjBhH

Shvatila sam, nego se samo nadovezala na tebe da bih ja kolijevku 😉

03. Travanj 2020. 07:58

Jutro ženice moje. Čestitam nam na punim tjednima. Lete dani jako brzo 🥰🥰💪

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Travanj 2020. 07:59

Jutro cure!
    Evo mene na okruglih 30tt 😊🌸
    Nadam se da ce se danas odluciti i javiti malo vise puta.
    Pozitivno mislimo! Ja sam jedva 30 tt docekala bas kako je netko pisao cekas 30tt jer mislis biti ce lakse blizi se kraj i cilj a uvijek neka briga 🙈

• Bebac24
    03. Travanj 2020. 08:04

Jutroo 🌷🌷🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌷🌹🌷🌹🌷🌹 Ja se od jucer jedva mogu dizati i prva 2-3 koraka suze mi teku od trtice. Znaci uzas.
    Sretno svima danas na punim tjednima i sretno na pregledima 😊
    Mrvicak ahahha sorey onda, znaa ono trudnicki mozak i to 😂😂i meni je to predivno ali mi imamo malo mjesta pa i da hocu nista od toga hehe.
    Meni ovo neizlazenje nije dobro za novcanike 😂stalno nesto narucujem, dal za bebaca, malog, kucu... Jucer narucila lustere i lijepo 200€ ko iz topa otisli. Samo da stignu 😂

03. Travanj 2020. 08:06

Jutro
    Vrapcic na svu srecu nije bilo stete (osim sto smo morali kupiti novi bojler) jer sam inzistirala na sifonu ispod lavandina kada smo radili kupatilo prije 5 godina (navodno vise nije estetski pozeljan) ali posto se ovakve stvari dogadjaju, a i ja volim zaljevati cijelo kupatilo uzduz i poprijeko kada radim generalku jednostavnije mi je imati to cudo na podu nego se muciti 3 sata da pokupim vodu. 
    Zalosno je sto danas niti jedan uredjaj ne izdrzi vise od garancije ako uopce doceka garanciju. 
    Sretno na pregledima!

Trudy
    03. Travanj 2020. 08:13

Dobro jutro 😊
    Uf, ja sinoc zaspala poprilicno rano, bas sam umorna bila. A kako brojim sad te pokrete nakon dorucka, dobro mi dodje tih pola sata za procitat zaostatke 👍
    Kaktusica,  Mokvica, Vrapcic,  Mrvičak,  Mirtasiric,  SlatkeBrige, Ancy cestitke na punim tjednima 😊🥳
    Od kad se promijenio sat mali mi se poceo budit opet iza 7 🥳 iako ide navecer spavat oko 7.30 kao i prije 😁
    I meni se lagana zgaravica pocela javljat zadnja 3-4 dana i bude mi malo mukica nakon sto pojedem. Pa se nalijevam vodom... Nije da pomaze ali bas imam potrebu 🤪 ali meni je najbitnije da ne povracam, jer kad se toga sjetim uff 😩
    Ogtt ja pitala ovaj put opet ako misli da trebam radit (u sebi se nadala da ce rec ne) pa mi je rekao da ako nema nekih naznaka da bi mogla imat povisen secer da necemo jer se preporucuje da se izbjegavaju nepotrebne pretrage koliko je moguce (to mi je rekao za Rijeku). A kako ne oticem, plodne vode je taman, nisam sad dobila ne znam koliko na kilazi, procjena bebe je isto taman, tako da on smatra nepotrebnim (hvala bogu 😁 ). Nema sretnije osobeod mene jer mogu to preskocit 😁 slatkog i onako ne jedem ne znam koliko, kruha, paste i sl isto tek par puta tjedno pa se nadam da je sve ok.

Trancie
    03. Travanj 2020. 08:15

Jutro cure i sretno na pregledima ❤️
    Ancy i ostale koje danas punite tjedne cestitke!!! 
    Veliki je to broj 30 i meni je to nekako brojka da se pocnem opustat a jos 2 mjeseca imam do tada 🤦🏼‍♀️🤣🤣
    Kaktusice ja sam samo isla roditi u DU ( potrefio mi dr. Tesanovic i odlican mi je bio ). 

• indy34
    03. Travanj 2020. 08:23

Ancy_23

Jutro cure!
    Evo mene na okruglih 30tt 😊🌸
    Nadam se da ce se danas odluciti i javiti malo vise puta.
    Pozitivno mislimo! Ja sam jedva 30 tt docekala bas kako je netko pisao cekas 30tt jer mislis biti ce lakse blizi se kraj i cilj a uvijek neka briga 🙈

Cestitke nije mala stvar 30 🥳🥳🥳..sigurno dati bude nekako lakse kad znas daje iza tebe 30 nedelja i da moras dase strpis jos malo ..I svim ostalim curama cestitke na navrsenim nedeljama zelim vam svima uspjesne preglede ,kao i lijep dan ..

Kolacic
    03. Travanj 2020. 08:35

Cure, dobro jutro svima. 🌷🌞
    Nadam se da ste mi sve dobro. Opet ste mi pobjegle za 50tak stranica 🙈...citat cu zaostatke malo kasnije, ali moram s vama podijetiti da sam ponovno obavila jutarnji shopping 😂🤣🥰. Normalni ljudi kada nije korona jutarnje vjezbanje, a trudnice u doba korone jutarnji shopping 😁😁
    Evo u kolazu pola od toga sto sam narucila. Prvi put sam se ohrabrila ciljano za jedan spol kupovati. Stvarno se nadam da mi doktorica nece doci sa promjenom spola 🤣😂. U suprotnom ce mi dijete morati nositi roskaste bodije 😂🤣. Bas sam happy da sam opet popuste upiknula. O tome sam ovisna 😁
    https://ibb.co/FD7D8Mm

Jos jednom, lijep dan i uspjesne kontrole svima 💐

Kolacic
    03. Travanj 2020. 08:40

Evo jos i ostatka 🥰💗
    https://ibb.co/vL05mgV

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.