Vrapcic, jabuka dize kiselinu, a kako ti je za zeludac svaki dan sve manje mjesta, moze te ponovno iritirat nesto sto te smetalo i ranije.
Valentinameni je moja mjerila metrom i odgovara tjednima trudnoće.
Pepilli ja imam trudničku, a moja frendica je svaki put dobivala nalaz na papiru i to je slagala u fascikl i s tim svim
Isla na porod. Svejedno je zapravo, ovisi od ginekologa do ginekologa.
Trombofilija- da li sve trebamo ići vaditi krv vezano za to ili prema nekim indikacijama? Mene nije slala na tu pretragu, a znala sam citati o dosta komplikacija kada je riječ o trombofiliji.
Ne trebaji svi, rijetko zapravo salju. Obicno nazalost nakon spontanih ili u sklopu ivfa. Mene su slali u ivf-u.
💙
Rose i ja sam kroz Ivf postupak ostala trudna i tim još vise mozgam kak me nisu slali. Jedino pijem andol od transfera, to ima neke veze sa zgrušavanjem koliko sam skužila?!
Mrvicak nije ovo bas kolijevka nego mali krevetic, problem je da nemamo mjesta za veliki a od gabriela imam onaj veci 140x70 ako se ne varam. I on stoji u njegovoj sobi. Tako da ce mi ovo posluziti par mj a za dalje cemo viditi kako ce ici.
Mila, kada dode cu ti znati reci kako i sta 😊
Evo mi ovog uzeli https://ibb.co/HnTjBhH
Cure imam pitanje za vas, znam da je normalno.i trudnoci da je pojacan iscjedak, medutim dal vi uz taj iscjedak primjetite i da vam je mokar dnevni ulazak/gace - bez boje, bez mirisa? Nije znoj a nije nit urin. Mozda sam hipohodnar al strah me da nije mozda plodna voda, da pomalo istjece.
Drage moje čitam vas retovito sl jednostavno ne stignem pisati. Moji školarci cijeli dan trebaju nešto a ja sama. Suprug otputovao prije par dana pa se osjećam ko Pale sam na svijetu 🙄.
Beata meni je to skoro od početka, moko, bez mirisa i nekada malo sira to. Geonistin vag. stavljam svaki treći dan.
Svima čestitke na uspješnim pregledima, a moj je trebao biti danas i dok. odgodio za drugi tjedan. Uhhh,. Živa ću se pojesti do tada s obzirom na stanje 👇.
Eee još mi dok. tel. naglasi da ne izlazim iz kuće zbog cijele ove situacije 😪😣
Snoopy pitat ce muz sestre s ginekologije detalje za glukozu pa ti javim naknadno, ja bi to tek trebala za mjesec dana, mozda budem i u Rijeci tad vec.
Trancie kod koga si vodila trudnocu u Du?
Vrapcic bas mi zao da su ti se vratile mucnine, citala sam po forumima da se zna vratiti u zadnjem tromjesecju. Meni je kiselina i zgaravica, sto ide dalje to je jaca. Ne pasu mi narance, jabuke, banane i vocni jogurti, od njih mi se stvara kiselina.
Rose mene isto nisu slali u sklopu ivf, jesi ti mozda imala vise postupaka pa zato?
Ja sam imala cak i spontani iz trudnoce u kucnoj radinosti pa me nisu slali, mislim da se moraju imati dva spontana za detaljnije pretrage, a cini mi se nekoc da su i tri bila granica.
Nisam danas cestitala curama na okruglim tjednima, bar mi se cini...
Ancy ako ti bude bilo sto sumnjivo idi opet, bolje provjeriti nego se brinuti. Ja ne znam sto bih ti rekla, ja prvi put osjecam bebu tako da ne znam sto je ok, a sto ne...trebali su ti doktori reci koliko puta ga trebas osjetiti da znas hoces li im se opet javiti ili ne, ovako ako sam dobro shvatila su ostavili tebi na procjenu?
Curke meni je danas bas neki bezveze dan, muz mi nije dao da narucim pizzu jer se boji da cu se zaraziti 😏 Uglavnom imam trudnicke zelje za odredenom hranom koje ostaju neispunjene jer cesto bas nema u kuci onog sto mi se jede ili sastojaka, a u ducane idemo ciljano pa ne zelim nikog pilati radi svojih prohtjeva. Krafnice nisam isto jela sto godina, prije sam doruckovala cesto nesto iz pekare, vise ne. Osjecam se kao da sam u zatvoru, jos i gore. Rekla sam mu da oni u zatvoru bar imaju cigarete, a neki i seks, ja ni to. Samo neke zabrane 😪
Yvette znam da ti nije do smijeha ali bas si me sad nasmijala s cigaretama, krafnama i seksom 😂😂 Kako smo mi zene skromne 😂 Evo nek te ja utjesim, nisam krocila dalje od zgrade od 13.3. kad sam isla na zadnji pregled a ni prije toga od 1.3. nisam bila u ducanima, kaficima ni sl.. Ne jedem iz pekare od prije 20 dana nista, nemamo McDonald's, jedem ono sto sama skuham i specem,nema poljubaca, dodira, seksa nicega...ni zagrljaja obicnog, vidim muza samo izdaleka i to je to. Da sad nisam trudna mislim da bi propusila 😆
Kaktusica meni tv došao za par dana, mislim da dostava takvih stvari u Zg još koliko toliko funkcionira, no prehrambeni proizvodi užas. Čekala Tvornicu zdrave hrane preko 8 dana, ludnica im je sad. Konzum čekala 8 dana isto... Nadam se da će i tebi sve brzo stići.
Ancy hvala draga, inače mi tv nebi falio uopće, no u ovim uvjetima super dođe 👍👍👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji