Ja imam trudnicku knjizicu i s malom sam imala, samo kako ona pise ja nista ne razumin 🤣🤣🤣bilo bi bolje da natipka na papir 🤣🤣🤣jedva uspijem procitat zatvorena! Jer sam bas danas listala trudnicki s malom i gledala kad sam pocela bit uloziva za jagodicu prsta u 34 tj. A tek na termin jedva 1 prst otvorena!
Ancy bas te zeza taj malac... ali bude on preziv kad se rodi pa ce te smorit 🤣🤣🤣🙏bitno je da su oni uatanovoli na pregeldu da je sve ok, ti i dalje prati!
Kaktusica pokusavam sto vise mirovati mada mi nije nista rekla za to, sve umjereno. Vise mi muz pi..i jer bas imam crve u guzici. Znas mozda koliko glukoze treba popiti za to mjerenje? Probala bi i ja tako mada cu si i mjeriti na dnevnoj bazi kao danijela.
Vrapcic i nama jucer postavljen novi bojler, docekala nas je poplava prekjucer ujutro.
Snoopy i ostale cestitke na pregledima! Drago mi je da su bebe dobro!
Vrapcic super za tv ... ❤️
Rose ma ne brinem ja, ima jos vremena za party po trbuhu. Na anomalyju je bio za dolje, jos ce se on izvrtiti 😉
Curke jel se kojoj od vas sa 3.tromjesječjem vratila blaga mučnina? Meni zadnja dva dana mučnina. Danas mučnina, jučer povraćala. 🤦♀️ Je li to nešto privremeno, što mislite? Evo sad popila soka od jabuke i mučnina eto opet.. Pa neće mi se vratiti?!
Ne toliko mučnina koliko žgaravica, ali i fakin gag refleks na n-tu. Neki dan sam prala zubiće i kod pranja kutnjaka ispovraćala večeru. Tak da ono, kinda...
Beata možda imaš kakvu infekciju, mene je kod zadnje epizode s candidom bilo tako, tak da vrijedi provjeriti ili se bar raspitati kod gin...
Sreća mamina
Dobrodošao
Valentina meni je moja mjerila metrom i odgovara tjednima trudnoće.
Pepilli ja imam trudničku, a moja frendica je svaki put dobivala nalaz na papiru i to je slagala u fascikl i s tim svim
Isla na porod. Svejedno je zapravo, ovisi od ginekologa do ginekologa.
Trombofilija- da li sve trebamo ići vaditi krv vezano za to ili prema nekim indikacijama? Mene nije slala na tu pretragu, a znala sam citati o dosta komplikacija kada je riječ o trombofiliji.
Valentinameni je moja mjerila metrom i odgovara tjednima trudnoće.
Pepilli ja imam trudničku, a moja frendica je svaki put dobivala nalaz na papiru i to je slagala u fascikl i s tim svim
Isla na porod. Svejedno je zapravo, ovisi od ginekologa do ginekologa.
Trombofilija- da li sve trebamo ići vaditi krv vezano za to ili prema nekim indikacijama? Mene nije slala na tu pretragu, a znala sam citati o dosta komplikacija kada je riječ o trombofiliji.
Doktorica kod koje sam prethodno vodila trudnoću a trenutačno radi u bolnici pa kod nje idem u trudničku ambulantu (zapiše me na pregled kad je ona dežurna) nikako ne voli sistem sadašnjeg ginekologa, jer svaki put sa trenutačnim nalazom isprinta i dosadašnju anamnezu( ona je samo nadopisivala u trudničku podatke od tog pregleda, pa su to uvijek bili relevantni podatci , a ne sad dok se snađe kaj je relevantno.. A ovaj ginekolog je simpla i fakat uljudan, al je zmotan na n-tu, svaki put me pita dal sam radila kombinirani i tak neke stvari, ko da pati od amnezije..
Sreća mamina
Dobrodošao
Curke jel se kojoj od vas sa 3.tromjesječjem vratila blaga mučnina? Meni zadnja dva dana mučnina. Danas mučnina, jučer povraćala. 🤦♀️ Je li to nešto privremeno, što mislite? Evo sad popila soka od jabuke i mučnina eto opet.. Pa neće mi se vratiti?!
Daaaa bas unazad par tjedana... Nekad mucnina blaga a vecinom uzasna zgaravica, ponekad i povratim od nje 😳
Nadam se da neće, ali znam trudnica kojima se to događalo. Kako nam se bebe dižu, diraju i želudac. Primjerice ja cijeli dan podrigujem, a nikada prije u životu nisam imala poriv za to. 😮
Nadam se da neće, ali znam trudnica kojima se to događalo. Kako nam se bebe dižu, diraju i želudac. Primjerice ja cijeli dan podrigujem, a nikada prije u životu nisam imala poriv za to. 😮
Ja sam na početku trudnoće umjesto povraćanja i klasičnih jakih mučnina samo podrigivala, čak mi je i šogor rekao da je odvratno, a kak da si pomogneš, bilo mi je drago kaj nisam morala grliti školjku... U ovoj sam trudnoći povratila možda max 5 puta, i sretna sam da je tako... Al još uvijek ne mogu smisliti "miris"
domaćeg sira i vrhnja starog par dana. Užaaaas
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji