Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    02. Travanj 2020. 22:01

Ja imam trudnicku knjizicu i s malom sam imala, samo kako ona pise ja nista ne razumin 🤣🤣🤣bilo bi bolje da natipka na papir 🤣🤣🤣jedva uspijem procitat zatvorena! Jer sam bas danas listala trudnicki s malom i gledala kad sam pocela bit uloziva za jagodicu prsta u 34 tj. A tek na termin jedva 1 prst otvorena! 
    Ancy bas te zeza taj malac... ali bude on preziv kad se rodi pa ce te smorit 🤣🤣🤣🙏bitno je da su oni uatanovoli na pregeldu da je sve ok, ti i dalje prati! 

02. Travanj 2020. 22:01

Kaktusica pokusavam sto vise mirovati mada mi nije nista rekla za to, sve umjereno. Vise mi muz pi..i jer bas imam crve u guzici. Znas mozda koliko glukoze treba popiti za to mjerenje? Probala bi i ja tako mada cu si i mjeriti na dnevnoj bazi kao danijela.
    Vrapcic i nama jucer postavljen novi bojler, docekala nas je poplava prekjucer ujutro.

Trancie
    02. Travanj 2020. 22:02

Snoopy i ostale cestitke na pregledima! Drago mi je da su bebe dobro!
    Vrapcic super za tv ... ❤️

02. Travanj 2020. 22:04

Rose ma ne brinem ja, ima jos vremena za party po trbuhu. Na anomalyju je bio za dolje, jos ce se on izvrtiti 😉

Pepilli
    02. Travanj 2020. 22:07

Vrapčić123

Curke jel se kojoj od vas sa 3.tromjesječjem vratila blaga mučnina? Meni zadnja dva dana mučnina. Danas mučnina, jučer povraćala. 🤦‍♀️ Je li to nešto privremeno, što mislite? Evo sad popila soka od jabuke i mučnina eto opet.. Pa neće mi se vratiti?!

Ne toliko mučnina koliko žgaravica, ali i fakin gag refleks na n-tu. Neki dan sam prala zubiće i kod pranja kutnjaka ispovraćala večeru. Tak da ono, kinda...
    Beata možda imaš kakvu infekciju, mene je kod zadnje epizode s candidom bilo tako, tak da vrijedi provjeriti ili se bar raspitati kod gin...

Sreća mamina

Dobrodošao

Amelie 1
    02. Travanj 2020. 22:08

Valentina meni je moja mjerila metrom i odgovara tjednima trudnoće.
    Pepilli  ja imam trudničku, a moja frendica je svaki put dobivala nalaz na papiru i to je slagala u fascikl i s tim svim
    Isla na porod. Svejedno je zapravo, ovisi od ginekologa do ginekologa. 
    Trombofilija- da li sve trebamo ići vaditi krv vezano za to ili prema nekim indikacijama? Mene nije slala na tu pretragu, a znala sam citati o dosta komplikacija kada je riječ o trombofiliji. 

Pepilli
    02. Travanj 2020. 22:13

Daisy100

Valentinameni je moja mjerila metrom i odgovara tjednima trudnoće.
    Pepilli ja imam trudničku, a moja frendica je svaki put dobivala nalaz na papiru i to je slagala u fascikl i s tim svim
    Isla na porod. Svejedno je zapravo, ovisi od ginekologa do ginekologa.
    Trombofilija- da li sve trebamo ići vaditi krv vezano za to ili prema nekim indikacijama? Mene nije slala na tu pretragu, a znala sam citati o dosta komplikacija kada je riječ o trombofiliji.

Doktorica kod koje sam prethodno vodila trudnoću a trenutačno radi u bolnici pa kod nje idem u trudničku ambulantu (zapiše me na pregled kad je ona dežurna) nikako ne voli sistem sadašnjeg ginekologa, jer svaki put sa trenutačnim nalazom isprinta i dosadašnju anamnezu( ona je samo nadopisivala u trudničku podatke od tog pregleda, pa su to uvijek bili relevantni podatci , a ne sad dok se snađe kaj je relevantno.. A ovaj ginekolog je simpla i fakat uljudan, al je zmotan na n-tu, svaki put me pita dal sam radila kombinirani i tak neke stvari, ko da pati od amnezije..

Sreća mamina

Dobrodošao

Vucica
    02. Travanj 2020. 22:14

Vrapčić123

Curke jel se kojoj od vas sa 3.tromjesječjem vratila blaga mučnina? Meni zadnja dva dana mučnina. Danas mučnina, jučer povraćala. 🤦‍♀️ Je li to nešto privremeno, što mislite? Evo sad popila soka od jabuke i mučnina eto opet.. Pa neće mi se vratiti?!

Daaaa bas unazad par tjedana... Nekad mucnina blaga a vecinom uzasna zgaravica, ponekad i povratim od nje 😳

02. Travanj 2020. 22:15

Vrapčić123

Nadam se da neće, ali znam trudnica kojima se to događalo. Kako nam se bebe dižu, diraju i želudac. Primjerice ja cijeli dan podrigujem, a nikada prije u životu nisam imala poriv za to. 😮 

Pepilli
    02. Travanj 2020. 22:17

mrvičak

Vrapčić123

Nadam se da neće, ali znam trudnica kojima se to događalo. Kako nam se bebe dižu, diraju i želudac. Primjerice ja cijeli dan podrigujem, a nikada prije u životu nisam imala poriv za to. 😮

Ja sam na početku trudnoće umjesto povraćanja i klasičnih jakih mučnina  samo podrigivala, čak mi je i šogor rekao da je odvratno, a kak da si pomogneš, bilo mi je drago kaj nisam morala grliti školjku... U ovoj sam trudnoći povratila možda max 5 puta, i sretna sam da je tako... Al još uvijek ne mogu smisliti "miris"
    domaćeg sira i vrhnja starog par dana. Užaaaas

Sreća mamina

Dobrodošao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.