Vecer svima, kako ste 💙
Mozete li mi molim vas reci samo sto znaci ovo u trudnickoj knjizici: Opstericki nalaz: F: S=23 cm
Ja sad proucavala pa nikako to shvatit 🤔
Jel ima koja mama da nema trudničku knjižicu ? Moj ginekolog mi daje op. nalaz nakon svakog pregleda, al nemam baš egzaktnu knjižicu... Kod prošle ginekologije( koju je sadašnji doktor naslijedio jer je otišla raditi u bolnicu) se trudnička knjižica vodila, i bilo je sve puno preglednije....
Sreća mamina
Dobrodošao
Hvala na brizi i savjetima cure moje divne ste sve odreda! 🌸
Evo cijeli dan sam pratila lezala na boku jela slatko pila kiselu limunadu. Sve nekako po vasim preporukama. Javio se tek oko 18h i dragi je drzao ruku na trbuhu pa je i on osjetio. Bilo je to kratko ali dovoljno da znam da je tu.
Iako mi se opet cini to premalo samo 1put u 24h.
Ne zelim panicariti jucer sam bila i sve su detaljno pregledali i sve je bilo ok.
Odlucila sam se opustiti i ne misliti toliko. Ako stvarno uocim neki problem javiti cu se svojoj gin.
Super sto se javio, ali bas je pospanac...sutra opet naravno prati...nije da panicaris, normalno je da brines...bolje otici provjeriti i biti na miru
💙
Jel ima koja mama da nema trudničku knjižicu ? Moj ginekolog mi daje op. nalaz nakon svakog pregleda, al nemam baš egzaktnu knjižicu… Kod prošle ginekologije( koju je sadašnji doktor naslijedio jer je otišla raditi u bolnicu) se trudnička knjižica vodila, i bilo je sve puno preglednije….
Ja je nemam, pitala sam i rekli da ne treba
💙
Vecer svima, kako ste 💙
Mozete li mi molim vas reci samo sto znaci ovo u trudnickoj knjizici: Opstericki nalaz: F: S=23 cm
Fundus-simfiza, duljina maternice, mjere su ti uredne tocno u tjedan 🤗
Vecer svima, kako ste 💙
možda ti je to fundus, tj visina maternice a 23 označava da odgovara tom tjednu trudnoće... Ako ste približno u tom tjednu ili oko tog tjedna , onda bi to trebalo biti to...
Sreća mamina
Dobrodošao
Kaktusice kak si ti to lijepo ukratko napisala ;D
Sreća mamina
Dobrodošao
Ja imam trudnicku, sve zapisuje u nju. Neki ginekolozi vise nemaju nego kako.prate pacijenticu tako imaju sve na jednom mjestu.
Ancy vjerujem da stalno razmisljas, a jesu li ti rwkli da razlog moze biti zbog sprijeda postavljene posteljice? Ili ako imas viska masnoce u trbuhu takodjer zna biti razlog. Zao mi je da se brines 😘😘
Pitala muza, on sve to ukratko i jos kaze da je ok 😂 Tako i kad gledam.svoje nalaze pa proucavam ko budala, usporedjujem a on ima logicno objasnjenje za sve. Al dobro kaze Dora, gora sam ja od njega, priznajem priznajeeèm 🙈
Pitala muza, on sve to ukratko i jos kaze da je ok 😂 Tako i kad gledam.svoje nalaze pa proucavam ko budala, usporedjujem a on ima logicno objasnjenje za sve. Al dobro kaze Dora, gora sam ja od njega, priznajem priznajeeèm 🙈
Ima nas još koji sumanuto pregledavamo svaki nalaz i "educiramo" se... Dok nije bilo ovog čuda s koronom doktor je bio baš zadovoljan kako se mogu lijepo logično i razumno razgovarati .
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji