Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    02. Travanj 2020. 21:01

Ja danas narucila onaj mali krevetic uz krevet sta ide 😊taman na akciji u magicbaby 600i nesto kn dode 😊😊

02. Travanj 2020. 21:03

Ancy, jel i prije bio tako uspavan?
    Mjerili li još komu dr taj F-S. Znam da se to radi krojačkim metrom, pokušala bih samoj sebi ali ne znam odakle dokle. Vjr od ruba stidne kosti do ispod grudi, ili možda čak niže? 

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Travanj 2020. 21:06

kaktusica

Ja imam trudnicku, sve zapisuje u nju. Neki ginekolozi vise nemaju nego kako.prate pacijenticu tako imaju sve na jednom mjestu.
    Ancy vjerujem da stalno razmisljas, a jesu li ti rwkli da razlog moze biti zbog sprijeda postavljene posteljice? Ili ako imas viska masnoce u trbuhu takodjer zna biti razlog. Zao mi je da se brines 😘😘

A nisu rekli razlog. Nemam pojma zapravo. Iako mi je posteljica sprijeda do prije tjedan i pol mrdao se ujutro i navecer kad bi se opustila cak bi vidjela pokrete na trbuhu. Titraje i micanje. Sad nista ne vidim ne mrda se trbuh, eto samo sam ga 1x osjetila danas. Jedino sto znam da je bio poprijeko u trbuhu i sad vise nije tako nego je glavom prema dolje. 
    ...
    Eh da sam mislila da cu oko toga brinuti bas i nisam. Cak sam po internetu trazila razloge zasto bi se beba umirila. Nigdje nis pametno ne pise osim kako pratiti pokrete i javiti se ako ne osjecas pokrete. 
    A ja se ok osjecam malo cesce na wc idem jer pritisce ocito glavom dolje sve 🙈 danas mi je cak prvi put i kolostrum procurio i zaflekao majcu. Sutra smo ravno 30tt sve je super i 5 osim tih pokreta i toga sto se umirio. 🤷🏼‍♀️

02. Travanj 2020. 21:06

Bebac24

Ja danas narucila onaj mali krevetic uz krevet sta ide 😊taman na akciji u magicbaby 600i nesto kn dode 😊😊

Ja bih kolijevku. To mi je preslatko ali ipak bacanje novaca jer imam kinderbed od Davida. Onda sam ipak odustala. 

Rose1
    02. Travanj 2020. 21:07

kaktusica

Pepilli

Kaktusice kak si ti to lijepo ukratko napisala ;D

Pitala muza, on sve to ukratko i jos kaze da je ok 😂 Tako i kad gledam.svoje nalaze pa proucavam ko budala, usporedjujem a on ima logicno objasnjenje za sve. Al dobro kaze Dora, gora sam ja od njega, priznajem priznajeeèm 🙈

Super je imati muzica doktora...nikad ja nisam cula za to, ne znam ni da su mi to mjerili🤷‍♀️

💙

02. Travanj 2020. 21:08

Ancy_23

kaktusica

Ja imam trudnicku, sve zapisuje u nju. Neki ginekolozi vise nemaju nego kako.prate pacijenticu tako imaju sve na jednom mjestu.
    Ancy vjerujem da stalno razmisljas, a jesu li ti rwkli da razlog moze biti zbog sprijeda postavljene posteljice? Ili ako imas viska masnoce u trbuhu takodjer zna biti razlog. Zao mi je da se brines 😘😘

A nisu rekli razlog. Nemam pojma zapravo. Iako mi je posteljica sprijeda do prije tjedan i pol mrdao se ujutro i navecer kad bi se opustila cak bi vidjela pokrete na trbuhu. Titraje i micanje. Sad nista ne vidim ne mrda se trbuh, eto samo sam ga 1x osjetila danas. Jedino sto znam da je bio poprijeko u trbuhu i sad vise nije tako nego je glavom prema dolje.

Eh da sam mislila da cu oko toga brinuti bas i nisam. Cak sam po internetu trazila razloge zasto bi se beba umirila. Nigdje nis pametno ne pise osim kako pratiti pokrete i javiti se ako ne osjecas pokrete.
    A ja se ok osjecam malo cesce na wc idem jer pritisce ocito glavom dolje sve 🙈 danas mi je cak prvi put i kolostrum procurio i zaflekao majcu. Sutra smo ravno 30tt sve je super i 5 osim tih pokreta i toga sto se umirio. 🤷🏼‍♀️

Možda mu je već tijesno pa udarci ne mogu biti jaki kao prije. 🤔 Ili jednostavno udara prema unutra 

zmya
    02. Travanj 2020. 21:13

mrvičak

Ancy, jel i prije bio tako uspavan?
    Mjerili li još komu dr taj F-S. Znam da se to radi krojačkim metrom, pokušala bih samoj sebi ali ne znam odakle dokle. Vjr od ruba stidne kosti do ispod grudi, ili možda čak niže?

Ovisi dokle ti je maternica stigla, di je kraj di je mozes napipati. Ja svoju pioam otkad je pupak presisala, u kini su mi krojackim metrom mjerili, u hr ne. 
    A ljudi moji ja vam evo bila u prvoj setnji ove godine u Zagrebu 😂
    Napravil smo po ure krug po kvartu, s maskama, ko ninje haha. Kako sam se uspuhala! 
    Danas mi stigla zastita za krevetic i dekica, a mama i seka su mi jos u 11mj kupili zekana za mazenje koji se sad kad sam ga izvukla skroz uklapa u zvjezdice i kombinaciju 🙂

02. Travanj 2020. 21:15

E zaboravila sam napisat: doktorica i sestra drze doslovno razmak, morala sam sama se izvagat i kazu nek mi netko doma smogne tlakomjer i izmjeri tlak pa da ja sama upisem u knjizicu 😂😂😂 ok, budemo nazicali baku. Ako nista drugo morat cu napisat svoj dosadasnji tlak jer uvijek je isti i super se osjecam skroz 🙄

Mila7
    02. Travanj 2020. 21:15

Bebac24

To planiram i ja kupiti al bi da mi je zgodan i za transport jer cemo biti na relaciji vikendica-stan. Kako ti se cini? Tezina, jednostavnost skalpanja, ima li torbu za transport? Gledala sam Cozee al je triput skuplja.
    Pepilli meni je ovo 3.trudnoca i nikad nisam imala trudnicku knjizicu

Vrapčić123
    02. Travanj 2020. 21:18

Pozdrav curke!
    Ja danas cijeli dan u nekakvom muvingu. Proletio mi dan za čas. Nadam se da ste sve dobro! 
    Dora stigao nam tv, sve ok, tako da sad nije toliko dosadno 🙂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.