Anavu Dalmaciji nisu, trudnici koja je nedavno rodila patronazna nije dosla ni jednom iako je trazila.
Zmya hvala, nadam se da ce se sto prije smisliti jer moram otvoriti komplikacije a ubrzo nakon toga cu i porodiljni. 😓
Malo mi je glupo to da ne rade sa strankama prije nego su napravili alternativu. Ne mozes preuzeti dokument, ali nitko ne zna sto ces umjesto toga. 👎🏻
U Rijeci dolaze patronazne, bar su prosli tj
Uzasno sto nemaju sve rodilje isti tretman...
BlackLioness super za bebicu i pregled!
Cure, pomagajte! Maloprije sam se sagnula da nesto podignem i kad sam se dizala tako me uklijestilo u donjem dijelu leda da me sad sve boli, jedva sam se ispravila. Pokretna sam, ali me malo boli dok hodam, a najvise kad sjedim i kad se trebam sjesti ili leci. O saginjanju i ne razmisljam jer je neizvedivo. Sta preporucate da uzmem za bolove i smijem li ista uzeti da me to prode?
I ako koja zna koliko smijemo uzeti magnezija dnevno? Trenutno uzimam vrecicu praha od 400. Je li mi to dosta ili da povecam na dvije?
Ja iskreno imam sve te simptome samo mene ne bole ledja od svega toga vec samo stomak .pri hodanju sjedenju ,a kao sto si spomenula sakinjanje je haos ne smem ..zato pokusavam da izbjegavam sve te pokrete ..al meni je receno daje to normalno i da moram sa pazim zato mi je i preporuceno mirovanje
BackinBlack… Probaj se prvo lagano istegnut, netko ti je napisao, na sve 4 i lagano suprotna ruka, suprotna noga, no ako osjecas zatezanje i bol, stani da se ne upali... Mozes popit lupocet, no on je preslab za ovo, magnezij pomaze ako je misic, a normabel (2-5mg ovisno o jacini boli) ako je zivac. Ako si pokretna, pokusaj u toplu kupku ako nemas restrikcija za to (15-20min),nakon toga direkt u krevet na suprotni bok i jastuk medu noge. 😉
Anavu Dalmaciji nisu, trudnici koja je nedavno rodila patronazna nije dosla ni jednom iako je trazila.
Zmya hvala, nadam se da ce se sto prije smisliti jer moram otvoriti komplikacije a ubrzo nakon toga cu i porodiljni. 😓
Malo mi je glupo to da ne rade sa strankama prije nego su napravili alternativu. Ne mozes preuzeti dokument, ali nitko ne zna sto ces umjesto toga. 👎🏻
Uzasno sto nemaju sve rodilje isti tretman…
Slazem se u potpunosti
💙
Uzasno sto nemaju sve rodilje isti tretman…
Upravo sam to krenula pisati.
Jer, imam osjecaj da bez obzira na sve, ipak ti patronažna najviše znaci...
Evo nalazi ogtt-a stigli.kazu svi koje sam pitala da su dobri. Znaci papica i dalje sva dozvoljena ❣
Inace odvratno iskustvo sve je brzo i proslo relativno ta 2h ali sto je odvratno bilo za popit. Popila sam ko prava dama ko sto sam nekad alkohol eksala 🤣🤣
Punih smo 26 tjedna..racunam jos 3mj cca do nase curice….☺️😋🥰
Lina čestitan 🥳, moran ti iz svog iskustva reć da si s dobrim nalazima s vrata skinila jako bitnu stvar
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
E, znam. Ja nista ne mogu isto, u firmi nema nikoga, uopce nisam pametna kad cu to sve stic izminjat. Ako ne nista drugo bar san se uspila udat i profestat prije cile ove korona drame
🥰🥰🥰🥰
Cure čitam vas cijeli dan ali su mi pituri došli u stan pa sam oko njih cijeli dan.
Ancy, nadam se da je beba sada aktivnija?
Ostalo sam zaboravila 🤦♀️ 🤦♀️
Sjećam se samo naglog dizanja i boli u leđima - topla kupka i lekadol.
Usput sam naručila komplet za krevetić, tetrice, švedskw pelene (za sada samo 4), baldalhin i tri navlake za krevetić - sve zajedno 900 kn. Ovo sve gore nabrojeno u Dječji svijet (hrvatska firma iz Križevaca) i baldalhin u Ma desire.
CurlySue, kaktusice hvala!
Idem sad pokusati sve to pa se nadam da ce do sutra biti bolje.
38+6
Hvala na brizi i savjetima cure moje divne ste sve odreda! 🌸
Evo cijeli dan sam pratila lezala na boku jela slatko pila kiselu limunadu. Sve nekako po vasim preporukama. Javio se tek oko 18h i dragi je drzao ruku na trbuhu pa je i on osjetio. Bilo je to kratko ali dovoljno da znam da je tu.
Iako mi se opet cini to premalo samo 1put u 24h.
Ne zelim panicariti jucer sam bila i sve su detaljno pregledali i sve je bilo ok.
Odlucila sam se opustiti i ne misliti toliko. Ako stvarno uocim neki problem javiti cu se svojoj gin.
Sortiraj odgovore
Najstariji