Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    02. Travanj 2020. 17:09

Dana svaka cast na popisu, ovo mi je jos bolje od forki jer sam screenshotala pa imam sve na jednoj fotki!😘
    Rose proci ce to kad rodis (znas ono kad su nam ko klinkama za sve govorili da ce proc dok se udas)!!😊
    Zmya ajd glavno da si obavila vadjenje!! Ja svoje na kraju nisam i jel mozes mislit kolika sam tuka da se svaki dan iza 11h sjetim da trebam nazvat endokrinologicu da kazem da ne bi dosla u petak na pregled i ja zaboravim!!! Moze se zvat od 8 do 11 😬🙈
    Mimoza ljubice pa ti si nam vec na lijepih 31!! 🥰🥳

• RitaM
    02. Travanj 2020. 17:25

Pozdrav, drage cure. Ja vas često pratim, no nisam aktivna. Hvala vam što dijelite iskustva, uz vas mi je lakše. I puno sreće svima želim. ❤

• BackInBlack
    02. Travanj 2020. 17:46

BlackLioness super za bebicu i pregled!
    Cure, pomagajte! Maloprije sam se sagnula da nesto podignem i kad sam se dizala tako me uklijestilo u donjem dijelu leda da me sad sve boli, jedva sam se ispravila. Pokretna sam, ali me malo boli dok hodam, a najvise kad sjedim i kad se trebam sjesti ili leci. O saginjanju i ne razmisljam jer je neizvedivo. Sta preporucate da uzmem za bolove i smijem li ista uzeti da me to prode?
    I ako koja zna koliko smijemo uzeti magnezija dnevno? Trenutno uzimam vrecicu praha od 400. Je li mi to dosta ili da povecam na dvije?

38+6

• Bebac24
    02. Travanj 2020. 17:51

Heelooou zenice, bome izolacija vas je nadahnula za pisanjem 😊
    U 3x sam citala i stalno nove stranice. Tako da sam sve zaboravila 😭
    Meni je danas lijepo poceo dan al ga je muz brzo pokvario pa me od onda boli glava. Jos sam neke ladice sredivala pa me sad sve dole boli ahhh
    Ja sam se sa prvim isto bojala za kupanje ali kad mi je patronazna pokazala ma milina. Bitno je staviti tetricu veliku unutra da se oni osjecaju sigurno.
    Ma sve cete to poloviti. 
    Mi smo od prvog dana u kadici jer bas da smo kako drugacije bilo bi me full strah. U kadicu se stavi doslovno 5prsta vode i nemogu se nikako ugusiti, pasti, skliznuti...
    Ja imam sad svaka 3 tj preglede tako da mi je sljedeci vec 23.4 😊😊

Rose1
    02. Travanj 2020. 17:52

Dora hahaha da,to je bio lijek za sve😂🤣😂🤣
    Mimoza ajme31🥳blago tebi
    BackinBlack joooj, smijemo paracetamol, magnezij si popij od400, cini mi se previse dupla doza ali javit ce se netko tko ce znati

💙

Leonie90
    02. Travanj 2020. 17:58

Evo drage moje, ja danas isla do posla, nesto im pomoci na sat vremena, a ostala na kraju par sati. 
    Bas sam bila sretna da se malo maknem iz kuce, i usput sam stala u mekic na povratku.
    Prejela sam se, a sad mi je ostao jos mcmusli 😂😂
    https://ibb.co/BVRGzjp

Vucica
    02. Travanj 2020. 18:01

BackInBlack

BlackLioness super za bebicu i pregled!
    Cure, pomagajte! Maloprije sam se sagnula da nesto podignem i kad sam se dizala tako me uklijestilo u donjem dijelu leda da me sad sve boli, jedva sam se ispravila. Pokretna sam, ali me malo boli dok hodam, a najvise kad sjedim i kad se trebam sjesti ili leci. O saginjanju i ne razmisljam jer je neizvedivo. Sta preporucate da uzmem za bolove i smijem li ista uzeti da me to prode?
    I ako koja zna koliko smijemo uzeti magnezija dnevno? Trenutno uzimam vrecicu praha od 400. Je li mi to dosta ili da povecam na dvije?

Ja sam znala Normabel uzet kad bi me tako nesto uhvatilo ali dok nisam bila trudna, on opusta misice. Mislim da se smije i u trudnoci. 

• anav05
    02. Travanj 2020. 18:04

Dora4

kaktusica

Dora kad su tako minijaturni, mjesec, dva tri, najbolje je da ih muz drzi u rukama iznad kade a ti ih lagano nasapunas po preponama i pregibima i laganim mlazom ispires, tako je nama babica pokazala u rodilistu i to ti je najjednostavniji nacin kupanja. Kad beba malo ocvrsne, podeblja se i pocne malo bolje drzati glavicu pocnes kupati u kadici.
    Htjela sam naruciti u Ikei sve, krevetic, posteljinu, jastucic i sad vidim da su mjere popluna nekakve 110x125 a oni sliferi u Lidlu su 100x140 …

Hvala ti puno!
    Ja nekako mislim da od ove silne strke nitko nece imat vremena nista mi davat upute u bolnici, a ne vjerujem ni da ce patronazna dolazit, ali nadam se da ima jos vremena i da ce stvari ipak promjenit na bolje!
    Ja sam u ikei uzela neki najlaganiji poplun za 70kn i njihove navlake(posteljinu) za isto 70..taman da mi sluze do jeseni/zime, a onda bi uzela negdje ove normalne standardne mjere koje mozes nac po svim ducanima!

Kaze mi frendica iz Slavonije, njoj je termin za 3 tjedna, da su joj rekli da patronažne idu po kućama normalno...

mimoza
    02. Travanj 2020. 18:15

Dora, Rose da 31.🤗, samo da mi idemo redom na porod, to je najbitnije, eventualno u 37.tjednu, nema nikom prije 😊
    BackinBlack zao mi je za kicmu, ubuduce kad hoces nesto s poda da uzmes, obavezno prvo u cucanj. Tako stedis i kicmu i trbusne misice. Mg mozes uzeti koliko zelis, jedina nus pojava je proljev. U bolnicama daju 1000mg bez problema 🙃 Ja uzimam 2x400mg kad se preforsiram.

• lina27
    02. Travanj 2020. 18:31

Evo nalazi ogtt-a stigli.kazu svi koje sam pitala da su dobri. Znaci papica i dalje sva dozvoljena ❣
    Inace odvratno iskustvo sve je brzo i proslo relativno ta 2h ali sto je odvratno bilo za popit. Popila sam ko prava dama ko sto sam nekad alkohol eksala 🤣🤣
    Punih smo 26 tjedna..racunam jos 3mj cca do nase curice....☺️😋🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.