Avokado onda se pratimo ;-)
Rose za paracetamol znam, samo ne znam koliko ce mi pomoci u ovom slucaju.
Vucica znam da se normabel smije u trudnoci, cula sam tako, samo ne znam koliko.
mimoza super za magnezij, onda cu i ja tako, po potrebi dvije. Sto se tice saginjanja, bila sam u cucnju, ali sam se prenaglo nekako podigla, ne znam ni sama kako sam to izvela. Nikad mi se prije nike to dogodilo.
38+6
BlackLioness super za bebicu i pregled!
Cure, pomagajte! Maloprije sam se sagnula da nesto podignem i kad sam se dizala tako me uklijestilo u donjem dijelu leda da me sad sve boli, jedva sam se ispravila. Pokretna sam, ali me malo boli dok hodam, a najvise kad sjedim i kad se trebam sjesti ili leci. O saginjanju i ne razmisljam jer je neizvedivo. Sta preporucate da uzmem za bolove i smijem li ista uzeti da me to prode?
I ako koja zna koliko smijemo uzeti magnezija dnevno? Trenutno uzimam vrecicu praha od 400. Je li mi to dosta ili da povecam na dvije?
Meni ti pomaže tako neki Lekadol i probaj se otuširati mlakom vodom, da se malo mišići opuste.
Ja pijem mg 375 tako da ti ne znam o vecim dozama nista...
Nadam se da ce proci brzo sve😊
BackInBlack stani na sve 4 na pod i ispruzi ruke ravno a guzu zabaci iza i tako ces lijepo isyegnuti ligamente i misice da manje boli
Pozdrav drage mame i trudnice!
Ja sam osobno neki dan kontaktirala Merkur jer imam plan tamo roditi, zapravo me mama uplašila da se trebam prije najaviti/prijaviti pa mi je glavna sestra mailom odgovorila kako to nije potrebno te da se zbog cijele situacije s virusom preporuca od njihove strane da se redovni pregledi odrzavaju u domovima zdravlja sve do 38. tjedna ako je trudnoca uredna, a ako nije da ce nas onda nasi ginekolozi uputiti i ranije u rodilišta.
Jos da cestitam svima na punim tjednima i urednim pregledima! ☺️
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Evo nalazi ogtt-a stigli.kazu svi koje sam pitala da su dobri. Znaci papica i dalje sva dozvoljena ❣
Inace odvratno iskustvo sve je brzo i proslo relativno ta 2h ali sto je odvratno bilo za popit. Popila sam ko prava dama ko sto sam nekad alkohol eksala 🤣🤣
Punih smo 26 tjedna..racunam jos 3mj cca do nase curice….☺️😋🥰
Odlicnooo, mene to ceka drugi tjedan...uh
💙
Mene jedino tjesi u ovoj situaciji kad su pregledi rijeđi sto imam baby watcher i svaki dan si poslusam srceko..posto se bebica bas jos ne rita ovo mi je jedino sto me smiruje i onda sam mirna kad cujem srceko kako kuca i vidim otkucaje ❤
Anav u Dalmaciji nisu, trudnici koja je nedavno rodila patronazna nije dosla ni jednom iako je trazila.
Zmya hvala, nadam se da ce se sto prije smisliti jer moram otvoriti komplikacije a ubrzo nakon toga cu i porodiljni. 😓
Malo mi je glupo to da ne rade sa strankama prije nego su napravili alternativu. Ne mozes preuzeti dokument, ali nitko ne zna sto ces umjesto toga. 👎🏻
Anavu Dalmaciji nisu, trudnici koja je nedavno rodila patronazna nije dosla ni jednom iako je trazila.
Zmya hvala, nadam se da ce se sto prije smisliti jer moram otvoriti komplikacije a ubrzo nakon toga cu i porodiljni. 😓
Malo mi je glupo to da ne rade sa strankama prije nego su napravili alternativu. Ne mozes preuzeti dokument, ali nitko ne zna sto ces umjesto toga. 👎🏻
U Rijeci dolaze patronazne, bar su prosli tj
💙
Evo drage moje, ja danas isla do posla, nesto im pomoci na sat vremena, a ostala na kraju par sati.
Bas sam bila sretna da se malo maknem iz kuce, i usput sam stala u mekic na povratku.
Prejela sam se, a sad mi je ostao jos mcmusli 😂😂
https://ibb.co/BVRGzjp
😍🤩😋
Nisan okusila Mekić već 3mj...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Anavu Dalmaciji nisu, trudnici koja je nedavno rodila patronazna nije dosla ni jednom iako je trazila.
E, znam. Ja nista ne mogu isto, u firmi nema nikoga, uopce nisam pametna kad cu to sve stic izminjat. Ako ne nista drugo bar san se uspila udat i profestat prije cile ove korona drame
Sortiraj odgovore
Najstariji