Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackInBlack
    02. Travanj 2020. 18:33

Avokado onda se pratimo ;-)
    Rose za paracetamol znam, samo ne znam koliko ce mi pomoci u ovom slucaju.
    Vucica znam da se normabel smije u trudnoci, cula sam tako, samo ne znam koliko.
    mimoza super za magnezij, onda cu i ja tako, po potrebi dvije. Sto se tice saginjanja, bila sam u cucnju,  ali sam se prenaglo nekako podigla, ne znam ni sama kako sam to izvela. Nikad mi se prije nike to dogodilo.

38+6

• anav05
    02. Travanj 2020. 18:36

BackInBlack

BlackLioness super za bebicu i pregled!
    Cure, pomagajte! Maloprije sam se sagnula da nesto podignem i kad sam se dizala tako me uklijestilo u donjem dijelu leda da me sad sve boli, jedva sam se ispravila. Pokretna sam, ali me malo boli dok hodam, a najvise kad sjedim i kad se trebam sjesti ili leci. O saginjanju i ne razmisljam jer je neizvedivo. Sta preporucate da uzmem za bolove i smijem li ista uzeti da me to prode?
    I ako koja zna koliko smijemo uzeti magnezija dnevno? Trenutno uzimam vrecicu praha od 400. Je li mi to dosta ili da povecam na dvije?

Meni ti pomaže tako neki Lekadol i probaj se otuširati mlakom vodom, da se malo mišići opuste.
    Ja pijem mg 375 tako da ti ne znam o vecim dozama nista...
    Nadam se da ce proci brzo sve😊

kaktusica
    02. Travanj 2020. 18:38

BackInBlack stani na sve 4 na pod i ispruzi ruke ravno a guzu zabaci iza i tako ces lijepo isyegnuti ligamente i misice da manje boli

elena26
    02. Travanj 2020. 18:59

Pozdrav drage mame i trudnice! 
    Ja sam osobno neki dan kontaktirala Merkur jer imam plan tamo roditi, zapravo me mama uplašila da se trebam prije najaviti/prijaviti pa mi je glavna sestra mailom odgovorila kako to nije potrebno te da se zbog cijele situacije s virusom preporuca od njihove strane da se redovni pregledi odrzavaju u domovima zdravlja sve do 38. tjedna ako je trudnoca uredna, a ako nije da ce nas onda nasi ginekolozi uputiti i ranije u rodilišta. 

Jos da cestitam svima na punim tjednima i urednim pregledima! ☺️

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Rose1
    02. Travanj 2020. 19:05

lina27

Evo nalazi ogtt-a stigli.kazu svi koje sam pitala da su dobri. Znaci papica i dalje sva dozvoljena ❣
    Inace odvratno iskustvo sve je brzo i proslo relativno ta 2h ali sto je odvratno bilo za popit. Popila sam ko prava dama ko sto sam nekad alkohol eksala 🤣🤣
    Punih smo 26 tjedna..racunam jos 3mj cca do nase curice….☺️😋🥰

Odlicnooo, mene to ceka drugi tjedan...uh

💙

Suzi3025
    02. Travanj 2020. 19:06

Mene jedino tjesi u ovoj situaciji kad su pregledi rijeđi sto imam baby watcher i svaki dan si poslusam srceko..posto se bebica bas jos ne rita ovo mi je jedino sto me smiruje i onda sam mirna kad cujem srceko kako kuca i vidim otkucaje ❤

yvette
    02. Travanj 2020. 19:06

Anav u Dalmaciji nisu, trudnici koja je nedavno rodila patronazna nije dosla ni jednom iako je trazila.
    Zmya hvala, nadam se da ce se sto prije smisliti jer moram otvoriti komplikacije a ubrzo nakon toga cu i porodiljni. 😓 
    Malo mi je glupo to da ne rade sa strankama prije nego su napravili alternativu. Ne mozes preuzeti dokument, ali nitko ne zna sto ces umjesto toga. 👎🏻

Rose1
    02. Travanj 2020. 19:13

yvette

Anavu Dalmaciji nisu, trudnici koja je nedavno rodila patronazna nije dosla ni jednom iako je trazila.
    Zmya hvala, nadam se da ce se sto prije smisliti jer moram otvoriti komplikacije a ubrzo nakon toga cu i porodiljni. 😓
    Malo mi je glupo to da ne rade sa strankama prije nego su napravili alternativu. Ne mozes preuzeti dokument, ali nitko ne zna sto ces umjesto toga. 👎🏻

U Rijeci dolaze patronazne, bar su prosli tj

💙

DanijelaBB
    02. Travanj 2020. 19:21

Leonie90

Evo drage moje, ja danas isla do posla, nesto im pomoci na sat vremena, a ostala na kraju par sati.
    Bas sam bila sretna da se malo maknem iz kuce, i usput sam stala u mekic na povratku.
    Prejela sam se, a sad mi je ostao jos mcmusli 😂😂
    https://ibb.co/BVRGzjp

😍🤩😋
    Nisan okusila Mekić već 3mj...

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

zmya
    02. Travanj 2020. 19:29

yvette

Anavu Dalmaciji nisu, trudnici koja je nedavno rodila patronazna nije dosla ni jednom iako je trazila.

E, znam. Ja nista ne mogu isto, u firmi nema nikoga, uopce nisam pametna kad cu to sve stic izminjat. Ako ne nista drugo bar san se uspila udat i profestat prije cile ove korona drame

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.