Pregled prosao brzo, ovoga puta napokon abdominalni uzv, svi parametri su super za 21 tt. Posteljica otraga, beba okrenuta jos na zadak, nije doktorica u mogucnosti reci spol. Iduci pregled tek za 6 tjedana. Ni sami ne znaju kakva bude situacija s virusom… 🤷♀️ Dobila slicice. I opet se osjecam ko nekakvi bedak, bez volje za zivotom nakon tih pregleda. Jesam vesela sto se beba dobro razvija ali svi ti pregledi su mi nekak meeehhh… Idemo daaaaljeee. 🙄🙄🙄 Ova izolacija mi samo pogorsava raspolozenje
Pa to su super vijesti da je bebica dobro.. Nemoj dozvolit da ti ovo sad kvari raspolozenje..
Mi svi uvijek ocekivamo od pregleda puno vise. Ali eto na kraju krajeva si sretan da si cuo da je bebica super i da se lijepo razvija. Samo pozitivno naprijed. 😍
Potpisujem enu😊😊
Draga Ancy nemoj da brines, rekli su da je sve ok, pokusaj malo ovako kako su ti cure rekle, hladna voda ali popij u cugu 2dcl ili nesto kako kiselo ili jako slatko. Mozes i leci na ledja i nozne prste upri prema gore. Znam da ti bude tesko kad drugi pricaju kaoo njihove bebe lupaju, kao da ti netko trlja sol na ranu... Jos ako ti je posteljica sprijeda kao meni zamisli to kao jedan jastuk, udarci se amortiziraju. 😘😘
Lidl nama je naravno u drugoj opcini ali zato moji u Crikvenici zive odmah kraj Lidla pa ce sestra odmah u ponedjeljak ujutro poci, narucila sam 2 para tajica, prugastu siroku haljinicu i jedan grudnjak za dojenje, inace nosim 80B i sad cu tako uzeti jer mi nisu narasle cice a sumnjam da ce i poslije narasti, nisu ni s malim. Tajice su im stvarno odlicne
Pregled prosao brzo, ovoga puta napokon abdominalni uzv, svi parametri su super za 21 tt. Posteljica otraga, beba okrenuta jos na zadak, nije doktorica u mogucnosti reci spol. Iduci pregled tek za 6 tjedana. Ni sami ne znaju kakva bude situacija s virusom… 🤷♀️ Dobila slicice. I opet se osjecam ko nekakvi bedak, bez volje za zivotom nakon tih pregleda. Jesam vesela sto se beba dobro razvija ali svi ti pregledi su mi nekak meeehhh… Idemo daaaaljeee. 🙄🙄🙄 Ova izolacija mi samo pogorsava raspolozenje
Super za bebicu i pregled 😊
Ali sljedeći tek za 6tj…to je za probit na mozak
Basss... Mene moja narucuje svakih 10 dana do 2 tjedna zbog cerviksa, drago mi je da nije i ona smanjila preglede.
Lidl sva sretna vidim grudnjake za dojenje kad ono po 2 broja imaju 🙄🙄 meni vec na pocetku skocile s 85b na 95c strah me sta ce bit kasnije 🤣
Ali bodici i pidzamice su mi preslatki hvala sto ste javile!!
Dana hvalaaa, pogledam na netu🤗
BlackLioness superrr, glavno da je sve dobro!!!
💙
Ja sam sinoc izludila. Doslovno. Zaspala sam u 4 sata.
A razlog tome je bio sto je beba bila toliko aktivna, znaci sekundu nije se nije stala prevrtat tih nekoliko sati. Ja sam bila izbezumljena od brige jel sve u redu s njim… Na kraju se smirio i zaspao. Ajme bas me izmucio.
A uz to kad legnem na lijevi bok, on se toliko uznemiri da to nisu istine. Lupa dok god se ne okrenem na leđa. 😮
I meni je tako bilo jucer cijeli dan, a vidim da se i danas nastavlja…bas sam se zabrinula vec zasto je tako zivahan
Joj strasno, bas sam izludila. Sve se mislim kako da mu pomognem, u koju pozu da legnem. Sta mu smeta
Ista stvar, nis nije pomagalo, jos najbolje bilo kad sam stajala, kad bih legla show…moji mi sad poslali buhtle, od tog secera sad opet poludio
Evo isto skroz isto. Uhhhh dobro je, preporodila sam se otkad sam procitala da je i kod tebe tako. 😍 Znaci da je sve ok…
Da mi je neko govorio da cu se ovoliko brinit oko svega u trudnoci, ja bi se smijala.. Ja mislila da je najteze napravit bebu.. Dalje sve ide laganica, setnjice, kavice, kupovina i tako to.. Mos mislit. 🤣
Na ovo daje najteze napravit bebu???morala sam da se nasmijem.Ja sam taj proces zapocela sa ja cu to iz prvog puta .hahhaah ..pa mi se malo oduzilo ..pa kad je sve tu bilo uredu ,onda dalje ..i tako na kraju danas zovu i kazu dami fali jos jedan papir dabi mi odobrili da idem pre na porodiljno onih mojih 12 nedelja ..😱😱 jel treba da vam kazem da sam telefonirala od 10 do 13 h.i daje sve ostalo na tome rjesice se nekad iduce sedmice ..Ja sam cure na izmaku snaga nemam zivaca za sva ova cimanja ,svaki dan je nesto novo ..Kad se pocnem sama tjesiti dodje mi smjesno vise ..Voljela bi samo da znam.jel ovako svaka trudnoca ili je to samo ova godina ????Al molil vas tudja iskustva svoja necu da pravim 😆
Ima nesto i fino jel ?!u subotu sam dobila termin imam pregled pa se nadam dace moji momci tako dase namjeste da dobijem jednu lijepu sliku ..sad su vec veliki 🥰🥰🥰🤗
Indy zaboravi sve pozive i cimanja, koncentriran se na nadolazeci pregled!!! Jedva cekam da nam javis kako su decki i kolike su nabuhtlali od zadnji put 🥰🥰
/nije neka utjeha, ali trenutno je svima neki kaos sa cimanjima, pozivima, pokusajima da se telefonski nesto dogovori ili ne daj Boze do kraja sredi tako da, ako ti ista znaci, nisi jedina u kaosu! 😘/
Dana ormar i kadica su mrak, do jucer nisam znala da postoje te mreze, cini mi se bas prakticno, uvijek me malo strah da bebice ne skliznu i ne utope se jos tako sklizave i mokre, znam da nisam normalna, ali ja odlucila da ce bit minimalno kupanja (pranje planiram iznad lavaboa ili nekako, ne znam ni sama u etapama) dok se ne naucim pravilno ih i cvrsto drzat 🙈🙈
Dora kad su tako minijaturni, mjesec, dva tri, najbolje je da ih muz drzi u rukama iznad kade a ti ih lagano nasapunas po preponama i pregibima i laganim mlazom ispires, tako je nama babica pokazala u rodilistu i to ti je najjednostavniji nacin kupanja. Kad beba malo ocvrsne, podeblja se i pocne malo bolje drzati glavicu pocnes kupati u kadici.
Htjela sam naruciti u Ikei sve, krevetic, posteljinu, jastucic i sad vidim da su mjere popluna nekakve 110x125 a oni sliferi u Lidlu su 100x140 ...
Rose nisam zaboravila tvoj osip nego cekam da prodje koji dan jer si rekla da ces mazat korticima pa kad pitam da mi veselo objavis da se povuklo! 😀
Kaktusica jel stigao stolac Mateju? Ja na kraju uzela muzu tu iz nekog ducana blizu kuce, nazvala prethodno i dogovorila da cu kupit ako moze sto prije dostava jer nam treba zbog posla (stvarno muz crnci po cijele dane i bas mi je bilo muka gledat kako se ubija na kuhinjskom stolcu), bome stigo za 3 dana 💪🏼 uziva!!
Vrapcic stize li vama tv uskoro?
Odoh malo na balkon svjezeg zraka udahnut..majko mila sto mi fali 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji