Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    01. Travanj 2020. 22:03

kaktusica

Evo i nas, dugo se nismo pokazali, cekala sam neku setnjicu ili eventualno odlazak frizeru ali pidjama outfit je ipak trnutni hit 😁https://ibb.co/3zRymX5 Ovo mi je jedino ogledalo u kuci, u pozadini moja dva muskarca 🥰🥰

Jako ti je sladak trbuscic😊😊
    I da, imamo,istu bijelu kuhinju s hrast pločom i ovim kao sivkastim mozaik plocicama😅😂😂

kaktusica
    01. Travanj 2020. 22:09

anav05

Jako ti je sladak trbuscic😊😊
    I da, imamo,istu bijelu kuhinju s hrast pločom i ovim kao sivkastim mozaik plocicama😅😂😂

Aaa, znaci imamo isti ukus 🥰 Ma ja sam.htjela najobicniju bijelu kuhinju, nista ekstra a mozaik oduvijek volim. Nego ova se vrata ne daju zatvoriti, narucili sno nova klizna od pleksiglasa ali ih cekamo vec preko pola godine, kad kuham sve mi ide u hodnik... nikako ih docekati. A pas je moja sjena, non stop je uz mene, evo i sad mi lezi na nogama 🐶

DanijelaBB
    01. Travanj 2020. 22:11

Kaktusica slatka trudnica i super ekipica.
    Šta se piđame tiče ja iman dnevnu i noćnu, to mi je glavna garderoba od kada je krenila izolacija.
    Trudy, Ancy super za super preglede 😊
    Vucica ja također u Srpnju punim 38, isto prva trudnoća... izgurat ćemo mi to i sve će bit super 💪

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Vucica
    01. Travanj 2020. 22:14

DanijelaBB

Kaktusica slatka trudnica i super ekipica.
    Šta se piđame tiče ja iman dnevnu i noćnu, to mi je glavna garderoba od kada je krenila izolacija.
    Trudy, Ancy super za super preglede 😊
    Vucica ja također u Srpnju punim 38, isto prva trudnoća… izgurat ćemo mi to i sve će bit super 💪

💪💪 Hocemo 😌😘

kaktusica
    01. Travanj 2020. 22:15

Cure hvala na komplimentima 🥰
    Zelim svima laku noc i lijepe snove ❤

DanijelaBB
    01. Travanj 2020. 22:17

Laku noć cure drage, želin vam mirnu noć i šta manje buđenja, naspavajte se 😴😊

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

dana130
    01. Travanj 2020. 22:21

Kaktusice, je to matej ima s lijeve strane argetu? 😂

Baby girl 💜

yvette
    01. Travanj 2020. 22:29

Kaktusice divni 🥰
    Ancy uh vjerujem da vas je isprepadao, glavno da je sve ok 👍🏻
    Mimoza slazem se da je bolje kupovati pomalo, mi smo imali samo kolica i autosjedalicu sto smo kupili jos na pocetku jer je bila dobra akcija. I sad u mjesec dana sve ostalo. Mrak mi je pao na oci. Ali racunamo najteze je s prvim, kad dode drugo sve ce koristiti.
    Mrvicak nemoj se opterecivati oko kila, one u trudnoci ne idu linearno. Netko dobije najvise u drugom tromjesecju, a u trecem slabo. Netko obrnuto. Preporuka je izmedu 9 i 16 kila. To je stvarno velik prozor u koji stanemo svi ovisi kakve ko ima potrebe, pocetni bmi itd.
    Najbitnije je da ste zdravi, a kilama cemo se baviti kasnije. 
    Pozitivna stvar je sto cemo roditi na ljeto, ljeti se nekako i manje jede. Nema toliko praznika i gozbi, svjesniji smo sebe.
    Netko je spomenuo celulit, ja sam ga dobila dosta. Nadam se da je zbog hormona i da ce se povuci. Nikad mi nije bilo neugodno u gacicama setati ispred muza koliko sada. Poduzela bi nesto po tom pitanju, ali sam u strahu ako napravim 20 cucnjeva da ce mi se cerviks jos skratiti. Tako da necu nista do ljeta. Glumit cu da ne vidim 🙈

Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 22:32

Mrvičak, Suzi super za Petrovu. Još da nam muževi mogu na porod bilo bi divno 🙏🙏🙏
    Mrvičak draga ma sigurna sam da sve ovdje imamo i bolje i lošije dane. To je normalno, budi bez brige. Dobiti 8 ili 9 kg zbilja nije nešto strašno, a 26.si tjedan, pa uskoro si zadnje tromjesečje. Sve je to ok. Ja bih ti prva iskreno rekla da je puno, no zbilja nije. Opusti se mila 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    01. Travanj 2020. 22:44

Ancy, super sta je sve dobro na kraju ispalo 🥰
    Kaktusice, predivan trbuscic 😍😍😍 

Laku noc drage zene, lijepo spavajte 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.