Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Travanj 2020. 09:15

Pčelica06

Pepilli da, moja posteljica je sprijeda pa nas i malo zeza s udarcima, mislila sam da ću ih rjeđe osjetiti, ali ovo je super obzirom na post. (bar po mojem mišljenju)
    Suzi nema prijavljeno boravište, upravo u tom i je caka jer mu stvarno tih par km razlike ne igra ulogu, a u ovakvoj situaciji je sve to malo zeznuto.
    Dana da, sve promjene podataka osim hitnih slučajeva MUP-u su trenutno obustavljeneDaisy mogu te razumjeti jer su i nama financije problem, tj. moguće je da će dečko ostati doma u jednom trenutku s naravno manjom plaćom, a troškovi su nam ostali isti (ako ne i veći sad kad se nabavljaju veće stvari za bebu). Držite se i probajte smisliti neki plan B, ako te tješi dobivat ćeš veću naknadu na porodiljnom pa se nadam sa će vam to barem malo pomoći, a i ova situacija neće trajati vječno. Osobno sam tip koji voli imati nekakve planove i sigurnost i baš me ljuti što ti planovi trenutno ne ovise o nama samima…

I moja je posteljica naprijed, ali ovaj moj je extra zivahan...pogotovo jucer, a i jutros...ne znsm vise sto radi...

💙

kaktusica
    02. Travanj 2020. 09:17

Ancy bas mi je drago da su bili super i da imas dobro iskustvo, a bebac ce se naspavati sad tako da moze zezati mamu kad se rodi 😁 Ma ta briga nikad ne prestaje, nema vise mirnog sna. Kad puno spava-zasto spava, kad ne spava- sto mu je, jel dise, jel vruc,jel hladan.... Ja i dan danas kad je on stvarno velik odem u njegovu sobu pa gledam jel ima slusalice blizu sebe, to mu je zabranjeno prije spavanja, ja se bojim tih kablova. Pa kako dise, jel ubrzano, jel astma...joooj
    I meni je posteljica sprijeda, i u prvoj i ovoj trudnoci. Amortizira udarce 😆

Trancie
    02. Travanj 2020. 09:23

Jutro cure !!!
    Ancy draga , drago mi je da je sve ok, da si mirna... neka si ti otišla i uvjerila se da je sve ok. Baš mi je laknulo , dok sam pročitala cijeli tijek događaja... ajme za izluditi.... 
    Mrvicak….kakve sad kile... pa jesmo male krafnice ili što :) samo ti jedi, otopit će se to sve dojenjem i dugim šetnjama... ja sam se osušila nakon poroda.... bila sam užas.... samo pozitivno i hrabro, bitno je da su naše bebice dobro :)
    Kaktusice divna si , a i ta tvoja dva mala slatkiša.... vidim imaš pravog pomagača u kući :)
    Trudy super za uspješan pregled ... neka dečko raste :)
    Daisy baš katastrofa situacija, ali ako je već tražena struka valjda će se brzo snaći.... baš čovjek ne može vjerovati da je ovo uopće moguće da se događa u ovom vremenu.... držim palčeve da se što prije riješe tvoji problemi, a ti radi bebice se probaj što manje sekirati. 
    Polly baš lijepe vijesti za roditelje... nek je to iza vas onda....
    I sretno svima na pregledima danas !!!!

02. Travanj 2020. 09:31

Jutro krafnice 😊 Dan je prekrasan, ali ništa za radit... Sretno svima nama danas koje imamo pregled. Maskicu nesmijem zaboravit. Veselim se vikendu, malo će zatoplit napokon

Vrapčić123
    02. Travanj 2020. 09:37

Jutro curke!
    Sretno svima na pregledima danas i ugodan dan Vam želim! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Suzi3025
    02. Travanj 2020. 09:39

Jutro svima😊
    Pije se kava dok traje nastava na tv a onda kuhanje rucka,danas kelj  svima nam je vec dosta mesa🥴
    Pcelica pa jel ima propusnicu od poslodavca kad ide na posao?

mimoza
    02. Travanj 2020. 09:46

Jutro ☕️☕️
    Sretno na pregledima danas 🎉😊
    Trudy hvala na objasnjenju, iako se nadam da mi nece trebati. Ali takve stvari je uvijek dobro znati.
    Kolegica s posla mi je rekla, kad sam tek zatrudnila, da vise niksd necu mirno spsvati od tog plusa na testu. I bila je u pravu😬

Amelie 1
    02. Travanj 2020. 09:47

Hvala vam cure!!!
    Ma snaći ćemo se već nekako, ali vjerujte šok i nevjerica... ja imam posao koji me čeka tak da za sebe sad ne brinem. A sto se tiče njega ni sama ne znam... on je inženjer strojarstva u autoindustriji, teško da će se firma ubrzo ponovno otvoriti jer tko će poslije ovog svega ići  kupiti auto?! 
    Dobit će otpremninu, ići će na burzu, za par mjeseci ćemo se snaći i nadam se da će u tih par mjeseci naći posao.
    Lidl- idući tjedan ima opet ponudu za trudnice i nešto za bebače pa si skicnute i pošaljite nekoga ako mozete! Spominjale ste bile grudnjake za dojenje, ja ću si uzet u Lidlu te njihove potkošulje za dojenje, imam već 2 i super su. 

Amelie 1
    02. Travanj 2020. 09:49

Sretno svima na pregledu!
    Mene moj čeka u ponedjeljak! Jel tko vadio ove e-propusnice?

Rose1
    02. Travanj 2020. 09:49

Daisy100

Hvala vam cure!!!
    Ma snaći ćemo se već nekako, ali vjerujte šok i nevjerica… ja imam posao koji me čeka tak da za sebe sad ne brinem. A sto se tiče njega ni sama ne znam… on je inženjer strojarstva u autoindustriji, teško da će se firma ubrzo ponovno otvoriti jer tko će poslije ovog svega ići kupiti auto?!
    Dobit će otpremninu, ići će na burzu, za par mjeseci ćemo se snaći i nadam se da će u tih par mjeseci naći posao.
    Lidl- idući tjedan ima opet ponudu za trudnice i nešto za bebače pa si skicnute i pošaljite nekoga ako mozete! Spominjale ste bile grudnjake za dojenje, ja ću si uzet u Lidlu te njihove potkošulje za dojenje, imam već 2 i super su.

E super za info o lidlu

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.