Pepilli da, moja posteljica je sprijeda pa nas i malo zeza s udarcima, mislila sam da ću ih rjeđe osjetiti, ali ovo je super obzirom na post. (bar po mojem mišljenju)
Suzi nema prijavljeno boravište, upravo u tom i je caka jer mu stvarno tih par km razlike ne igra ulogu, a u ovakvoj situaciji je sve to malo zeznuto.
Dana da, sve promjene podataka osim hitnih slučajeva MUP-u su trenutno obustavljeneDaisy mogu te razumjeti jer su i nama financije problem, tj. moguće je da će dečko ostati doma u jednom trenutku s naravno manjom plaćom, a troškovi su nam ostali isti (ako ne i veći sad kad se nabavljaju veće stvari za bebu). Držite se i probajte smisliti neki plan B, ako te tješi dobivat ćeš veću naknadu na porodiljnom pa se nadam sa će vam to barem malo pomoći, a i ova situacija neće trajati vječno. Osobno sam tip koji voli imati nekakve planove i sigurnost i baš me ljuti što ti planovi trenutno ne ovise o nama samima…
I moja je posteljica naprijed, ali ovaj moj je extra zivahan...pogotovo jucer, a i jutros...ne znsm vise sto radi...
💙
Ancy bas mi je drago da su bili super i da imas dobro iskustvo, a bebac ce se naspavati sad tako da moze zezati mamu kad se rodi 😁 Ma ta briga nikad ne prestaje, nema vise mirnog sna. Kad puno spava-zasto spava, kad ne spava- sto mu je, jel dise, jel vruc,jel hladan.... Ja i dan danas kad je on stvarno velik odem u njegovu sobu pa gledam jel ima slusalice blizu sebe, to mu je zabranjeno prije spavanja, ja se bojim tih kablova. Pa kako dise, jel ubrzano, jel astma...joooj
I meni je posteljica sprijeda, i u prvoj i ovoj trudnoci. Amortizira udarce 😆
Jutro cure !!!
Ancy draga , drago mi je da je sve ok, da si mirna... neka si ti otišla i uvjerila se da je sve ok. Baš mi je laknulo , dok sam pročitala cijeli tijek događaja... ajme za izluditi....
Mrvicak….kakve sad kile... pa jesmo male krafnice ili što :) samo ti jedi, otopit će se to sve dojenjem i dugim šetnjama... ja sam se osušila nakon poroda.... bila sam užas.... samo pozitivno i hrabro, bitno je da su naše bebice dobro :)
Kaktusice divna si , a i ta tvoja dva mala slatkiša.... vidim imaš pravog pomagača u kući :)
Trudy super za uspješan pregled ... neka dečko raste :)
Daisy baš katastrofa situacija, ali ako je već tražena struka valjda će se brzo snaći.... baš čovjek ne može vjerovati da je ovo uopće moguće da se događa u ovom vremenu.... držim palčeve da se što prije riješe tvoji problemi, a ti radi bebice se probaj što manje sekirati.
Polly baš lijepe vijesti za roditelje... nek je to iza vas onda....
I sretno svima na pregledima danas !!!!
Jutro krafnice 😊 Dan je prekrasan, ali ništa za radit... Sretno svima nama danas koje imamo pregled. Maskicu nesmijem zaboravit. Veselim se vikendu, malo će zatoplit napokon
Jutro curke!
Sretno svima na pregledima danas i ugodan dan Vam želim! 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro svima😊
Pije se kava dok traje nastava na tv a onda kuhanje rucka,danas kelj svima nam je vec dosta mesa🥴
Pcelica pa jel ima propusnicu od poslodavca kad ide na posao?
Jutro ☕️☕️
Sretno na pregledima danas 🎉😊
Trudy hvala na objasnjenju, iako se nadam da mi nece trebati. Ali takve stvari je uvijek dobro znati.
Kolegica s posla mi je rekla, kad sam tek zatrudnila, da vise niksd necu mirno spsvati od tog plusa na testu. I bila je u pravu😬
Hvala vam cure!!!
Ma snaći ćemo se već nekako, ali vjerujte šok i nevjerica... ja imam posao koji me čeka tak da za sebe sad ne brinem. A sto se tiče njega ni sama ne znam... on je inženjer strojarstva u autoindustriji, teško da će se firma ubrzo ponovno otvoriti jer tko će poslije ovog svega ići kupiti auto?!
Dobit će otpremninu, ići će na burzu, za par mjeseci ćemo se snaći i nadam se da će u tih par mjeseci naći posao.
Lidl- idući tjedan ima opet ponudu za trudnice i nešto za bebače pa si skicnute i pošaljite nekoga ako mozete! Spominjale ste bile grudnjake za dojenje, ja ću si uzet u Lidlu te njihove potkošulje za dojenje, imam već 2 i super su.
Sretno svima na pregledu!
Mene moj čeka u ponedjeljak! Jel tko vadio ove e-propusnice?
Hvala vam cure!!!
Ma snaći ćemo se već nekako, ali vjerujte šok i nevjerica… ja imam posao koji me čeka tak da za sebe sad ne brinem. A sto se tiče njega ni sama ne znam… on je inženjer strojarstva u autoindustriji, teško da će se firma ubrzo ponovno otvoriti jer tko će poslije ovog svega ići kupiti auto?!
Dobit će otpremninu, ići će na burzu, za par mjeseci ćemo se snaći i nadam se da će u tih par mjeseci naći posao.
Lidl- idući tjedan ima opet ponudu za trudnice i nešto za bebače pa si skicnute i pošaljite nekoga ako mozete! Spominjale ste bile grudnjake za dojenje, ja ću si uzet u Lidlu te njihove potkošulje za dojenje, imam već 2 i super su.
E super za info o lidlu
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji