Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    01. Travanj 2020. 22:47

Tko je ovo napisao za 42 kile 😲😲😲 mama mia 😲 
    Ja se pokusavam ne opterecivat kilama, al ne ide mi.. dok sam bila u osnovnoj sam bila uvijek buco i zvali su me svakako i mislim da je to ostavilo traga na meni 😏 plus svi stariji clanovi obitelji su prilicno zaokruzeni... Tako da ja od srednje skole prilicno pazim sto i kako jedem, a pogotovo od kad zivim sama, tj. s muzem i malcem.
    Ancy drago mi je da je ipak sve ok s bebonjom, tako se i meni zna primirit. Nije se ni danas tokom ultrazvuka bas nesto htio micat. Al vidim da je neka nocna ptica (i molila bih lijepo da odustane od toga kad stigne na svijet 😁 ).
    Kaktusice pidzame su najbolji outfit ovih dana 👍 
    Joj, ja isla sad svu tu hranu jos malo preslozit, porcionirat sta treba😩 koliko god mi kasnije bude lakse, mrzim taj posao 😩 sutra cu vjerojatno bit sretna 😁
    Kolica bugaboo sam ja dobila od neke zene koja ih je htjela bacit 😳 oribana su i spremna cekaju setnje 😊 cine mi se savrsena 😊 lagana za sklapanje, okretna, jedva cekam da ih mogu isprobat 😊
    Dana za sad nastavljaju s pregledima ovako, svaki dan trudnice, svakih pol sata jedna. I hitnoce primaju. Dobro da si pitala kad mi je iduci pregled, zaboravih. Stavila me za 4 tjedna opet, tj 30.4. I dobila sam papir za brojanje pokreta. Kaze sestra da ne zna sta joj je gore- kad smo sve natrpane pa je guzva ili ovako kad je svakih pola sata jedna 😁

Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 22:56

Trudy drago mi je da je pregled uspješno prošao ❤️
    Rio ono kak smo rekle, možda i cimerice budemo 💞
    Ancy bitno da se pospano javio i da je sve ok. Drago mi je da je sve ok na kraju 🙏 Ali da, bila ti je burna večer definitivno. Mali tvrdoglavo / pospanko 💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Suzi3025
    01. Travanj 2020. 23:08

Ancy  bitno da je sad sve ok,al vjerujem da ti nije bilo bome lako.
    Neznam dali je praksa ali kad sam isla na nuhalni nabor ovaj moj nije se htio mrdnuti nikako a tako se namjestio da nije nikako dr mogao izmjeriti..pa je malo mrdao trbuh da se beba razbudi da moze izmjeriti.
    Pcelica pa ako ima prijavljeno boraviste ne kuzim zasto se brines a i od poslodavca je trebao dobit propusnicu zbog posla pa bez obzira sto mu pise koje je mjesto prebivalista..
    Moj jos ima prebivaliste u Nasicama a boraviste mu je tu u V.Gorici.

Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 23:08

Kaktusica prekrasno izgledaš, vitka si i lijep trbuščić imaš! 💞💞💞
    Laku noć svima želim! 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    01. Travanj 2020. 23:12

Pozdrav cure, meni je žao šta me nema, ali ne mogu vas nikako poloviti, u 3 dana 100 stranica 😲 Ako ne uđem samo jedan dan, gotovo, izgubljena sam. Samo vi pišite, ali mi žao bude ovako upasti i ne osvrnuti se ni na šta... Nadam se da ste sve dobro i da je tih 100 stranica posljedica karantene, a ne nekih problema 😄 Ja sam počela imati problema sa spavanjem, žgaravica počne loviti od 22h na dalje, sinoć/jutros sam imala scenu, nikad to nisam doživjela pa me zanimalo jel koja imala takvo iskustvo. Dakle u 3:30 se probudim kako bih se okrenula na lijevi bok, nisam siguran jesam tada bila na desnom boku ili na leđima, ali pri okretu me toliko zavrtjelo u glavi kao da me netko tavom opalio. Cijela soba se počela vrtjeti, sjela sam na krevet, ne prestaje, odjednom slabina i mučnina, teška vrtoglavica.. Ustanem do dnevne na prozor uloviti zraka, hod kao da sam pijana 😳 Jako sam se prepala. Ja sam zaključila da mi je maternica pritisnula onu neku žilu pri spavanju pa mi se pri promjeni položaja to odrazilo kroz vrtoglavicu... Večeras pak lagana glavobolja... Ne znam šta bi drugo moglo biti

Leonie90
    01. Travanj 2020. 23:14

Bebac kakva slikaaaa 😍😍😍
    Amneris- ona kadica od stokke izgleda ko banjica u koju vadimo ves iz vesmasine, stvarno djeluje jadno iz daljine. Meni je prijateljica rekla dati aquascale kadicu, ali mali joj ima vec 9 mjeseci i jos se kupa u njoj, tako da cu kupiti, ne zelim joj raditi pritisak da ga vadi iz nje. 
    Rio- ajme tako sam ja zadnji put isla kad su ih tek uveli, onaj iduci dan, isto sam bila luda i nervozna dok nisam odlucila da nema zivciranja i da cu doci na pregled kako god, da me nitko nece sprijeciti. Isla sam bez propusnice 🙈 ali nisam bila sama kriva nego mi je i doktorica rekla sama da idem jer nju nisu zaustavili to jutro kao, a nije htjela poslati mailom. Ne znas tko je ludji. Pcelice nadam se da nece zezati za to jedno selo, jer je prijava boravista i promjena prebivalista trenutno obustavljena koliko znam.
    Ancy, uh kakva vecer.. bitno da je sve dobro proslo i da si sada mirna.
    Kaktusice lijepo rastete 😍
    Renata 42 kg??? 😳 ovo je rekord sto sam ikada cula. Ti se nemoj brinuti, ja sam isto naglo dobila, i onda nekako stala.. isto sam bila mrsavija uvijek.

dana130
    01. Travanj 2020. 23:14

Trudy hvala na info 😘
    Meni draze ovako kad nas nema puno 😂 djemuje nekako idilicno.
    Ja udem malo gledat tv pa u krpe.
    Svima zelim laku noc i ugidne snove 😘😘

Baby girl 💜

zmya
    01. Travanj 2020. 23:16

Ja ko Trudy cijeli dan vas pokusavam pohvatat :)
    Drago mi je radi vasih dobrih pregleda, Ancy dvi krafne pa nece spavat! :))
    Kaktusica je zgodnica, ka da je 28 ne 38!
    A kile.. bemu izolaciju. Dobila sam dvi ipo kile otkad smo dosli. Zeljna spize, nema kretanja i sad imam uzasnu griznju savjesti. Na +8,5 sam. 
    Necu ni kolace ni kruv ni nista vise pec. 😭 Ujutro idem vadit krv da vidimo stitnjacu, jeza me hvata bolnice. Laku noc ribe! 

Amelie 1
    01. Travanj 2020. 23:20

Krafnice drage! 
    Ja pomalo kao i Polly, ne uđem jedan dan i skupi se toliko stranica da mi je teško pratiti, onda pak pokušavala par puta pisati, nisam se mogla prijaviti na forum i onda izgubim živce🙈
    U cijelom ovom kaosu moj muž je ostao bez posla😓 Njegova firma se zatvara. Inače mu je struka tražena, ali u ovo doba gdje svi dobivaju otkaze, ne znam kako ce i gdje će. Da ne spominjem da imamo dva kredita. Pokušavam sačuvati mir i ne uzrujavat se oko toga, zbog bebice, ali nemoguća misija mi je to trenutno. 
    Toliko sam ljuta i razočarana zbog ove glupe korone😅 
    Znam da trebam biti zahvalna na svemu, ali nekak gubim tlo pod nogama. 
    Nas dvoje, visoko obrazovani na kraju moramo gledat sto i kako i razmisljat da ćemo ostati bez kuće s djetetom na putu.

Rose1
    01. Travanj 2020. 23:46

Dora ❤🤗😘
    Daisy, Polly glavno da ste se vi nama javile!!!
    Polly moguce da si spavala na leđima i pritisnula tu zilu...ja ne mogu ns leđims, nekako pocnem gubiti dah, srce jace lupati..
    Daisy ma joj draga, mogu misliti kako ti je, stvarno mi je jako zao. Puno mojih dobilo otkazr ili su na minimalcima. Bas je i bit ce tesko zbog korone, ali treba misliti na bebicu, korona ce proci za koji mj, a on ce nadam se brzo naci posao. Muski se za cas snađu...Ne znsm jesi li ti na komplikacijama ili bez posla? Uglavnom, tesko je reci nesto pametno, ali probaj biti sto pozitivnija, stisnut cete se, mozda netko moze pomoci...bit ce sve dobro🙏❤

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI