Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 23:51

Daisy draga žao mi je da vam se u ovom kaosu s koronom i to dogodilo. Glupe će biti ikakve riječi koje ću pokušati napisati, no zbog bebe se nekako pokušaj pribrati. Danas je meni također sestra rekla da joj je muž dobio otkaz, no kao plan vlasnika firme je da se svi oni vrate na posao kad se situacija smiri. E sad, hoće li zbilja biti tako, to ne zna. Je li moguće takvo nešto u slučaju kod muža? Jako mi je žao zbog situacije. Ma ja već zadnja dva tjedna govorim, veće će posljedice biti ekonomske i gospodarske u zemlji, nego zdravstvene. Zdravlje je zbilja na prvom mjestu, no ovo će uništiti zemlje poput Njemačke, a kako nebi nas. Bit će kao iza rata. Ljudi ostaju bez posla svaki dan, mnogo sam slučajeva čula već... Jako me strah svega što će biti. Drži se koliko možeš... Zbog bebe, sebe i zbog muža.. 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    02. Travanj 2020. 00:00

Rose ma ni ja ne mogu zaspati na leđima, svakako na nekom boku, trudnički jastuk dio pod trbuh, dio pod leđa, al završim nesvjesno na leđima. Muž je svjedok konstantnom hrkanju u toj pozi, zapravo u svakoj 🙈
    Daisy baš gadna situacija, žao mi je da vas je to snašlo, užasno je vrijeme nastupilo, mislim da nam se svima ne piše dobro.. Mene isto strah na šta će to sve ličiti, neki dan me opralo po glavi da nisam sad trudna, razmislila bih jel bih išla na dijete. A onda se opet se lupim po glavi i shvatim da je našim bebicama bitno da imaju nas, sve drugo će se riješiti. Čuvaj se i ne sikiraj se zbog sebe i bebice, držim fige da vam se stvari ipak poslože na bolje 🍀

yvette
    02. Travanj 2020. 00:18

Daisy bas mi je zao...nadam se da barem ima pravo na naknadu dok traje ova situacija, ja vjerujem da ce se u dogledno vrijeme ovo smiriti. Kazes da ima deficitarno zanimanje, vjerujem da cete prebroditi ovu krizu mjesec,dva pa da ce se muz opet snaci za posao. 
    Polly kako si, kako tvoji roditelji?

Polly
    02. Travanj 2020. 00:39

yvette

Daisybas mi je zao…nadam se da barem ima pravo na naknadu dok traje ova situacija, ja vjerujem da ce se u dogledno vrijeme ovo smiriti. Kazes da ima deficitarno zanimanje, vjerujem da cete prebroditi ovu krizu mjesec,dva pa da ce se muz opet snaci za posao.
    Polly kako si, kako tvoji roditelji?

Dobro su, hvala na pitanju ☺️ pušteni pozitivni bez simptoma kući, danas baš bili na ponovnom testiranju, treba sad još neko vrijeme da virus skroz nestane i budu negativni, ali srećom su bez temperature i kašlja, tati se sve s pluća povuklo 🥰 Zato me niti nije bilo ovih dana, stalno sam bila u brizi i stresu, na mobitelu sa svima živima pa me umorilo psihički.. Još i ova izolacija, samo stan i prozor pa me sad počela panika loviti jer nemam ništa za malu spremno, kreće i kod mene čini se Internet šoping na veliko. Čitam upravo zaostatke pa sam vidjela baš tvoj post da si naručivala spavaćice sa boohoo stranice. Nisam nikad, dok sam s Asosa već sto puta. Princip isti? 

mimoza
    02. Travanj 2020. 00:50

Ancy hvala Bogu da je sve ok s bebom. Kako izgleda to pracenje pokreta? Je li u vremenskim razmacima bebine pokrete biljeziti ili ono tipa ujutro se javi i bude pola sata udaraca, pa onda opet na podne i to brojati kao 2 javljanja? 🤨 Ako se neko nadje u istoj situaciji, pa da zna.
    Yvette ja sam spominjala celulit i bas se slazem s tobom u vezi te neugodnosti pred muzem. Znam da on to uopste ne primjecuje, ali se meni ne svidja ono sto vidim 😬
    Daisy nadam se da ce se ubrzi smiriti ova situacija s glupim virusom i da ce se muz vratiti na posao. Pokusaj smanjiti stres i brigu oko toga. Mnogo ljudi je u slicnoj situaciju, mora se naci neko rjesenje. 🤗 drzi se
    Polly piskaranje je posljedica izolacije 😁 nisi propustila nista posebno. Sve bebe i mame su na broju i dobro. Drago mi je zbog roditelja. Hvala Bogu da su kuci 🥰

ena0206
    02. Travanj 2020. 00:56

Ajme ancy uvatila me muka dok sam citala... Drago mi je da je sve super... 💙💙 Mamin mali pospanko 💙💙
    Cure cestitke na dobrim pregledima. 
    Bebac preslatka ti je beba. Jako lijepe slicice. Ja nemam nista slicica jer mi je beba glavom u posteljici. 🤭
    Kaktusica stomacic je bas lijepo narastao od zadnjeg puta.. I spavacica mi je vrh, gdje si je kupila?
    Dora draga citala sam sve sta ti se događa.. Ja mislim da bi mi sve poludile da nam se izdogađalo svega od pocetka kao tebi.. Tvoj pozitivan duh te drzi tako jakom. Samo naprijed, dogurat ces ti puno vise od tih prognoza. 😍
    Aquascale kadu sam htjela i ja. Al evo sve se premisljam jer sam cula od ljudi koji ju imaju da nije isplativa posto je jako brzo prerastu. 😮
    Klub riba na suhom tu sam od kada sam plus vidjela. Smijemo, nikad nismo dobili zabranu jer do sada hvala Bogu sve uredno u trudnoci. Ali mi jednostavno ne mozemo.. Blokada.. 
    Eto curke, citam redovito sve vase poruke ali nekad ne stignem pisati.. Stalno čačkam po internetu i narucujem.. Nije lako vise ni online pronaci slabo je ostalo brojeva. 😮

Polly
    02. Travanj 2020. 01:20

mimoza

Ancy hvala Bogu da je sve ok s bebom. Kako izgleda to pracenje pokreta? Je li u vremenskim razmacima bebine pokrete biljeziti ili ono tipa ujutro se javi i bude pola sata udaraca, pa onda opet na podne i to brojati kao 2 javljanja? 🤨 Ako se neko nadje u istoj situaciji, pa da zna.
    Yvette ja sam spominjala celulit i bas se slazem s tobom u vezi te neugodnosti pred muzem. Znam da on to uopste ne primjecuje, ali se meni ne svidja ono sto vidim 😬
    Daisy nadam se da ce se ubrzi smiriti ova situacija s glupim virusom i da ce se muz vratiti na posao. Pokusaj smanjiti stres i brigu oko toga. Mnogo ljudi je u slicnoj situaciju, mora se naci neko rjesenje. 🤗 drzi se
    Polly piskaranje je posljedica izolacije 😁 nisi propustila nista posebno. Sve bebe i mame su na broju i dobro. Drago mi je zbog roditelja. Hvala Bogu da su kuci 🥰

Supeer, lijepo za čuti da su svi dobro 😍 Zadnjih cca 50 str sam prešla, bilo je svakakvih tema vidim, ne znam više niti jednu ponoviti osim kadica 😄 Ja nisam za te svemirske šta mjere ovo i ono, prvenstveno jer se bojim spoja elektronike i vode 😬 Pikirala sam bilo koju sklopivu da ju mogu lakše pospremiti, stokke mi je bila okej al kako je netko napisao već nekako jadno izgleda 😅 Pa sam našla FreeOn sklopivu kadicu, najobičnija plastična, čini mi se prostrana, još ću vidjeti, lako za kadicu.. Ne mogu vjerovati da sam budna u ovo doba, bojim sd malo zaspati zbog jučerašnje scene s vrtoglavicom, baš me prepala... I maznula upravo jedan RefluStat za žgaravicu, jedino šta pomaže, ne idem spavati bez njega zadnjih dana 😏

yvette
    02. Travanj 2020. 02:52

Polly  iskreno ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo. Promislim samo kako bi meni bilo u toj situaciji... meni je recimo 100 puta gore kada mi boli bliznje nego mene jer se za druge pojedem od muke i brige. Pogotovo za obitelj. Bas mi je drago da su tvoji dobro i kuci. 🥰 
    Sto se tice stvari s boohoo, znala sam i prije narucivati. Slicno kao i asos. Nekoliko puta sam ubola bas ludilo komade sto odjece, sto obuce. 
    Klub riba na suhom ja i mm nekako nemamo srece. Prvih 12 tjedana nismo, rekao mi je ginekolog da odnosi mogu dovesti do kontrakcija, a ja sam imala jednom spontani a i ovo je bila dugo iscekivana trudnica pa nismo htjeli ni najmanji rizik. Onda sam na sljedecem pregledu zaboravila pitati za zeleno svjetlo pa ovaj moj ludjak nije htio. Sa 16 tt smo napokon krenuli i to je trajalo kratko jer sam imala napad bubrega i tad su mi rekli da sam uloziva za vrsak, pa je onda bio iscjedak, pa mrvu kraci cerviks. Da sad nisam krenula pisati o tome ne bih ni skuzila da nismo sigurno nekih 10 tjedana. Bas mi i ne nedostaje. 🤷‍♀️ Prije sam dramila ako nismo nekoliko dana. Mislim privlaci me moj muz, ali se ja ne osjecam pozeljno nego kao hodajuci inkubator. Dzaba i komplimenti kada je sve u glavi. 
    Spavanje ne mogu zaspati prije 2,3 ali ni ne pokusavam. Imam super ritam. Dignem se ujutro pa pojedem pa opet legnem. Kao beba sam, red hranjenja, red spavanja, malo foruma, tv i eto prode dan.

Leonie90
    02. Travanj 2020. 05:20

Daisy, bas mi je zao zbog muza. I u mojoj okolini je bilo dosta otkaza i dosta smanjenja placa na minimalac. Kao sto kaze vrapcic, bojim se sto ce biti iza svega ovoga. Mnoge firme su bez ikakvih primanja u ovo i naredno vrijeme, tesko je sacuvati mjesta. Cula sam danas da su se u Italiji digli na noge i da su jednostavno morali dozvoliti da se mali poduzetnici ponovo otvore. Samo cekam da se probudimo jedan dan i da opet sve krene nabolje.

Fluffy
    02. Travanj 2020. 06:03

Daisy, zao mi ie sto vam se cijela ova drama dogodila s bebicom na putu. Sigurno ti je tesko, medutim nadajmo se da ce sve ovo proci brzo, a onda da ce muz ili vratiti stari posao ili naci novi. Ti se probaj sto manje nervirat oko tog radi bebice 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.