Koliko sma ja shvatila ministra Beroša, Petrova je vraćena u normalnu i sve se odvija kao prije, samo u onom novijem dijelu zgrade iz 80.-ih godina.
Mene uhvatila neka depra. Nisam mislila da ću se opterećivati s kg, ali to me počelo mučiti strašno, ne pitajte me zašto jer nemam razloga. Čak sam gledala svoju staru trudničku. Od 22-27 tjedna tada dobila 3.5.kg, pa od 27-21 ništa ostala na istoj kg. Baš me zanima kako će biti stanje za mjesec dana jer se već osjećam tromo. Sada sam na +8/9 ovisno o danu.
Drugo, bliži mi se zadnje tromjesečje, a meni je moj termin tako daleko. Ja se samo radujem tj. nadam se da ću se radovati tom 30.-om tjednu kojeg doktorica spominje za smanjenje mojih mjera mirovanja (zvučim ko Božinović, 😂🤦♀️) i da ćemo tada moći izići i prošetati. Oprostite na ovom dugom postu ali nekako mi lakše kada se izjadam. Eto psiha mi danas ne da mira
Ma samo se ti nama izjadaj❤i ja sam danas nekako lose...brinem jako danas i samo mislim o tom 30.tj i pregledu...opet me danas žiga, ko da neko iglicama dolje nisko. To se pojavi cca svska 2tj
Tako dan dođe, nadam se da ce sutra biti neki pozitivniji...
A oko kila se uopce nemoj opterecivati, cemu to??? Pa sve ces skinuti...
💙
Mene kile iskreno ne sekiraju..sad sam na 72 kg i iskreno kad sam bila mlada vise sam dramila oko tih kila nego sad..bas mi svejedno samo da mi izdrzimo do kraja a za kile cemo lako..to su sitnice
Koliko sma ja shvatila ministra Beroša, Petrova je vraćena u normalnu i sve se odvija kao prije, samo u onom novijem dijelu zgrade iz 80.-ih godina.
Mene uhvatila neka depra. Nisam mislila da ću se opterećivati s kg, ali to me počelo mučiti strašno, ne pitajte me zašto jer nemam razloga. Čak sam gledala svoju staru trudničku. Od 22-27 tjedna tada dobila 3.5.kg, pa od 27-21 ništa ostala na istoj kg. Baš me zanima kako će biti stanje za mjesec dana jer se već osjećam tromo. Sada sam na +8/9 ovisno o danu.
Drugo, bliži mi se zadnje tromjesečje, a meni je moj termin tako daleko. Ja se samo radujem tj. nadam se da ću se radovati tom 30.-om tjednu kojeg doktorica spominje za smanjenje mojih mjera mirovanja (zvučim ko Božinović, 😂🤦♀️) i da ćemo tada moći izići i prošetati. Oprostite na ovom dugom postu ali nekako mi lakše kada se izjadam. Eto psiha mi danas ne da mira
Ma samo se ti nama izjadaj❤i ja sam danas nekako lose…brinem jako danas i samo mislim o tom 30.tj i pregledu…opet me danas žiga, ko da neko iglicama dolje nisko. To se pojavi cca svska 2tj
Tako dan dođe, nadam se da ce sutra biti neki pozitivniji…
A oko kila se uopce nemoj opterecivati, cemu to??? Pa sve ces skinuti…
Mene isto opterećuje taj 30.-i tjedan iako mi on nije mjerilo za ništa. I dalje je prerano i rizično roditi. Ne znam zašto mi je dr to uopće spominjala. Samo se izluđujem. Dani mi stvarno brzo lete, ali kad vidim da do termina imam još 3 i pol mjeseca zacrni mi se pred očima
Rio a jel znas kakva je situacija tamo sa trudnickim tecajem u Petrovoj?
Zadnji put kad sam rodila tamo prije 9 god bilo je ono da moras zavrsit kod njih i jos platit 400 kn ali nrsto sam citala da toga vise nema i da tecaj mozes zavrsit bilo gdje i da vazi..
Ma samo se ti nama izjadaj❤i ja sam danas nekako lose…brinem jako danas i samo mislim o tom 30.tj i pregledu…opet me danas žiga, ko da neko iglicama dolje nisko. To se pojavi cca svska 2tj
Tako dan dođe, nadam se da ce sutra biti neki pozitivniji…
A oko kila se uopce nemoj opterecivati, cemu to??? Pa sve ces skinuti…
Mene isto opterećuje taj 30.-i tjedan iako mi on nije mjerilo za ništa. I dalje je prerano i rizično roditi. Ne znam zašto mi je dr to uopće spominjala. Samo se izluđujem. Dani mi stvarno brzo lete, ali kad vidim da do termina imam još 3 i pol mjeseca zacrni mi se pred očima
Ko da ja pisem, sve isto. Meni nije nists spominjala 30tj, ali sam si ga ja zacrtala da cu malo lakse disati, ali sigurno ni tada necu jer je isto rano, kao sto kazes...
💙
Suziplaniramo ja i Vrapcickoliko znam. Beros je reko da su radjaonu orebacili u niviju zgradu i sve super funkcionira.
Propusnice ☺️ Opet pizdim zbog tog. Naime, moj pregled je 6.4. kada pocinju vrijediti e-propusnice. Taman rijesim pregled, rijesim propusnicu, oni ukinu te i uvedu e-propusnice. Ako ne bi pucala nekom u glavu vise s tim. Zivci su mi na 62949208492 zbog njihovih sugavih propusnica i komplikacija. Tocno cu prvog ko me pita propusnicu pregazit autom 😡
Mrvicak neko vise dobija, neko manje. Za tvoje tjedne meni to djeluje ok. Provjeri si po indeksu mase prije trudnoce kakav prirast tezine bi trebala imati.
Di ti to gledas? 🙈 Ja sam uvijek ispod crte, a cini mi, se puno +6 u ovim tjednima 😂😂😂
Suzikoliko znam, tecaj i dalje mora biti njihov i 400kn se placa. Ja se nisam stigla ni prijavit na to jer su ga otkazali zbog korone, al Vrapcic se uspjela prijaviti na njega. Ne znam bas koliko su fleksibilni u Petrovoj sto se tecaja tice.
Rio vidjela na fejsu da su neke mame koje su rodile tamo prije 2 mj imale papir zavrsenog tecaja u domu zdravlja i priznali im.
Od ovog jednog konobara sto ga znam njemu zena rodila prije mjesec dana u Petrovoj i nije uopce imao zavrsen tecaj i kad su dosli u radaonu pitali ga al rekao da su zaborqvili papir doma i pustili ga,morao je samo imati ono odijelo bolnicko..
CurlySuePasteala bi ti link, al ofc prekrsila sam pravila. Ugl, upisi u google pregnancy weight gain calculator.
Upises visinu, kilazu prije trudnoce, kilazu sada i odaberes u kojem si tjednu. On ti index mase prije trudnoce izracuna i po tom ti izbaci tablicu po tjednima za prirast kilaze i koja je ajmo reci idealna maksimalna kilaza u trudnocu koju trebas dobiti.
Meni fali pol kg po tablici...ja inace tesko dobivam kile i vise me brine da cu premalo dobiti
💙
A koliko imas godina Mrvicak, mislim da si rekla da si starija trudnica? Ja cekam prvo s 38 godina 😂 ako te tjesi...
Meni bi mogla smanjiti mirovanje s 32 tjedna tako kaze ginekologica... Eto kile, u 10 dana mirovanja 3 kg sam dobila i sad sam na +10, samo lezim i jedem dobro je i da nije vise :)
Sortiraj odgovore
Najstariji