Meni su kile zabranjena tema 🤣 drage cure, ja sam vam na +10 😭 zatrudnila sam prilično mršava... Jedem malo više i redovnije, jedina razlika je sto se slabije krecem. Najbitnije mi je da su nalazi šećera uredni, doktorica kaže da je sve ok i da ne brinem.. Strah me kako to skinuti poslije 😭 ps. Moja teta je u trudnoći dobila 42kg, nadam se da nisam povukla na nju 🤣 ljubim vaaas! ❤️
Ancy imala si stvarno burno popodne, no bitno da je na kraju ipak sve u redu. Bit će ti super ako nastavi biti maleni pospanko i kada izađe van. 😉
Kaktusice iako je pidžama outfit u pitanju izgledaš odlično! 👌
Ancy drago mi je dase sve na kraju zavrsilo kako treba ..i daje beba uredu .Cure sto se kg.tice ja se iskreno ne opterecujem uopste ,pre trudnoce sam imala najvise oko toga strah ,jel kad se plusic pokazao ja sam vec imala visak samo takav,kuci imam vagu al se vazem samo kad idem kod moje dr.na pregled i ona upise ..Ni meni nikad nije jasno kako recimo vaga pokaze samo 2kg +a bebe ,voda ,placente ..Tako da dok god je dr.zadovoljna i bebe se razvijaju po nedeljama i nema odstupanja a za blizancima je to malo ja komplikovano da ne kazem svejedno mi je iskreno koliko cu ja kg.da dobijem..Jedino sto sam skontala da tu postoji mnogo faktora ..Nemojte da vas kg.sikiraju jel njih cemo negdje uz put sigurno pogubiti ..
Meni su kile zabranjena tema 🤣 drage cure, ja sam vam na +10 😭 zatrudnila sam prilično mršava… Jedem malo više i redovnije, jedina razlika je sto se slabije krecem. Najbitnije mi je da su nalazi šećera uredni, doktorica kaže da je sve ok i da ne brinem.. Strah me kako to skinuti poslije 😭 ps. Moja teta je u trudnoći dobila 42kg, nadam se da nisam povukla na nju 🤣 ljubim vaaas! ❤️
Uh42, to je stvarno previse...neces toliko dobiti sigurno...
💙
Trudy bas mi dravo da je pregled dobro prosao 🍾🎊 deckic raste 🥰
Kakvo je stanje s preglefima dalje, normalno za nas trudnice? Ides za 4 tjedna opet ili 3?
Ancy dravo mi je da je nakraju sve okej, vjerujem da te dobro uplasio ❤️
Kaktusice 😍😍
Renata ajme moram ovo prokomentirat 😂znam ds nisu bitne kile, ali 42 😮😮 ajme majko, i, ovako se jedva krecem, ne znam kako bi s 42 😂😂
Nista losenamjerno s ovim 😁
Baby girl 💜
Jao Ancy srce mi stalo kad sam pocela citati 😯 Ajme neka je sve ok, bas sam.odahnula, cihelo popodne sam mislila na tebe, a on je mali pospanko, lijepo mu kod mamice i boli ga briga 🥰❤ Jesu li ti dali kakve upute osim tog pracenja, moras li cesce na kontrole?
Mrvicak nemoj brinuti draga, kvragu i kilama sve ce se to poslije poroda rjesavati, idemo korak po korak… Zacas ces doci u sigurne tjedne, nemoj gledati koliko je netko drugi trudan, to stvarno zacas prodje, miruj sad a vremena za setnje ce biti kada rodis. Ja sam to sebi tako poslozila u glavi. Sad je najvaznije sto vise mirovati i dogurati u neke dobre tjedne a poslije ce biti i lijepo vrijeme, lijepa topla jesen, setnjice, kavice 🥰 Koliko godina imas ako smijem pitati? Ja sam prosla 38, rodit cu skoro s 39. Najbolje godine prosim lepo 😎
Imam 32.godine 💪 ostala trudna s Davidom s 24., a rodila ga s 25. Evo ga veliki dječak koji će uskoro 8 godina.
Bebac ajmeeee fotkice su preeeeedobre!!!!!
Sigurno ce sve biti dobro, ima jos dosta vremena i za jajceko i budes pripazila na slatko pa ce i voda bit tocno kako treba 😘😘
Rio ooo Boze dragi!!! Htjela sam te zezat jesi se to istegnula sredjujuci 🍑, ali vidim da do kupaone nisi ni stigla..bas mi je zao! Nadam se da si sutra ko nova! 😘
Pepili ikea ti ima dostavu i to dosta brzu navodno (javim ti iz iskustva za koliko je stiglo i kako cu bit zadovoljna, ako hoces?)!
Kaktusica dobra si bome da si se uspjela sjetit..znas sta, mozda bi mi i bila opcija da nema te glupe korone, ovako se ni rodjenoj materi ne usudim pric, a kamoli necija kolica ic gledat i kupovat, plus, planiramo razvuc na rate, a i mislim da ce se kasnije dobro preprodat pa mislim da cemo kupit..
Predivna siii i ti i busica i Matej i Messi i kuhinja i sve 🥰🥰
Mimoza da, skupi se pristojna cifra, mi nismo zasad na rate nego smo od pocetka odvajali jer sam mislila da cemo ic na sajam i keširat sve zbog vecih popusta tako da ko svojevrsni kredit vec mjesecina otplacujemo😂 ali kolica cemo bas na prave rate mislim..premda, planiram ih uzimat iza poroda, a do onda mozda skupimo jos koju kunu ako ne ukinu sve naknade i nagrade (kod mene na poslu nema ni toga, a za muza cemo vidjet oce ukinut ili ostavit zbog korone i cijele ekonomske situacije)..vidjet cemo sto i kako, samo nek oni budu zdravi i dobro 😬
P.s. Riba na suhom od kraja 8.mj, od pocetka postupka tako da molim lijepo, nemate pravo glasa!!
Mrvičak saljem pusice! 😘😘💝 Rose isto, bit ce bolji dan sutra!!😘😘💝
Ancy jako mi je drago da je sve redu i super da te poslala u bolnicu pa su te ipak konkretnije i pogledali i sve!! Jel da su super, ja se nekako uopce vise ne bojim biti tamo, valjda jer sam se udomacila, ali i svi su ljubazni i normalni 🤗
Laku noc do sutra 😘😘💜💙
Evo me cure!
Znaci nije bilo bas zabavno od svoje gin sam poslana na sv duh i evo sad dosla doma.
Uglavnom kod svoje doktorice na ultrazvuku malac se nije mrdao. Spavao je. Srce kucalo sve kao ok ali on totalno ne mrda ni rukama ni nogama. Onda me spojila na ctg otkucaji ok. Ali ni ctg ne pokazuje neke kretnje a bome ni ja nista ne osjecam. Onda opet uzv poslije ctga on jednako lezi ne mrda. I onda je rekla neka se spakiram i odem na sv duh. Napisala mi papir i nista ja se spremila i otisla. Tamo su me u radaonu poslali pa spojili sat vrem na ctg pa malo jedan bok malo na drugi pa lezi na ledima dok u jednom momentu nisam osjetila da se pomaknuo. Par pokreta ja sva sretna!…
Kakva vecer😷
Drago mi je da je sve ok, i da si sa sv.Duha s dobrim iskustvima, ja planiram gore ici roditi.
Idući put malo čokolada, malo juice od naranče hladni...
Iako, sigurno nece spavati kad dodje napokon😁
Šaljem pozitivnu energiju❤
Sortiraj odgovore
Najstariji