Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suzi3025
    01. Travanj 2020. 19:58

Ma nisam nesto luda za seksom ali ajde barem ono jednom u 2 tj 🤣 al dobro i to ce proci..
    Meni opcenito mirovanje je nepoznanica i ja zaista neznan sto to znaci j to je ono najgore..

Suzi3025
    01. Travanj 2020. 19:59

A da vas pitam jel ima koja mama da ide u Petrovu radat?

Rose1
    01. Travanj 2020. 20:04

Vrapčić123

Rose i mi također od 10.mjeseca na suhom 😂🤦‍♀️
    Prvo nismo smjeli, pa kad smo smjeli onda bilo to neko krvarenje, pa opet nismo više nikad od straha 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Već imamo dogovor da kad prođe porod da ćemo sve nadoknaditi, no ni sama ne znam koliko treba da se oporavimo mi od poroda, tak da će suša biti dugooo očito 😂

Jao da, ko zna koliko ce ta susa potrajati😂😂🤣

💙

Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 20:07

Suzi ja sam trebala ići u Petrovu, nadam se da će do našeg poroda sve profunkcionirati obzirom da je potres sve urušilo tamo. No neki dan je Rio rekla da je čula da će profunkcionirati sve ili da čak već je...
    Ti isto misliš tamo? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

01. Travanj 2020. 20:21

Koliko sma ja shvatila ministra Beroša, Petrova je vraćena u normalnu i sve se odvija kao prije, samo u onom novijem dijelu zgrade iz 80.-ih godina.
    Mene uhvatila neka depra. Nisam mislila da ću se opterećivati s kg, ali to me počelo mučiti strašno, ne pitajte me zašto jer nemam razloga. Čak sam gledala svoju staru trudničku. Od 22-27 tjedna tada dobila 3.5.kg, pa od 27-21 ništa ostala na istoj kg. Baš me zanima kako će biti stanje za mjesec dana jer se već osjećam tromo. Sada sam na +8/9 ovisno o danu.
    Drugo, bliži mi se zadnje tromjesečje, a meni je moj termin tako daleko. Ja se samo radujem tj. nadam se da ću se radovati tom 30.-om tjednu kojeg doktorica spominje za smanjenje mojih mjera mirovanja (zvučim ko Božinović, 😂🤦‍♀️) i da ćemo tada moći izići i prošetati. Oprostite na ovom dugom postu ali nekako mi lakše kada se izjadam. Eto psiha mi danas ne da mira

Suzi3025
    01. Travanj 2020. 20:23

Vrapčić123

Suzi ja sam trebala ići u Petrovu, nadam se da će do našeg poroda sve profunkcionirati obzirom da je potres sve urušilo tamo. No neki dan je Rio rekla da je čula da će profunkcionirati sve ili da čak već je…
    Ti isto misliš tamo?

Ja sam bila prekjucer tamo na uzv i sve normalno opet funkcionira u glavnoj zgradi. U nedjelju je glavna zgrada stavljena u funkciju.
    Ja se samo nadam do 8 mj da ce se vratit da muz moze biti na porodu

Trudy
    01. Travanj 2020. 20:23

Cijeli dan vas pokusavam ulovit😁
    I svaki put kad dodjem sam na 12 stranica. Sad sam konacno sve procitala...
    Za naknadu za bolovanje cu ponovit da su komplikacije bolovanje, nije to nikakva ekstra special kategorija. Svejdno jeste slomile nogu pa niste isle radit 91 dan ili ste na komplikacijama. Ako imate po kolektivnom pravo na naknadu, onda vam trebaju isplatit i to je to.
    Robica Dora i meni se to cini puno 500 eura 😲 al ja sam sve nasljedila, tako da nisam mjerodavna davat procjene koliko se na to potrosi...
    Kadicu smo mi imali najobicniju i kupila sam termometar za nju i to je to. 
    Od ovog ostalog pribora, moram priznat da smo mi svi u drustvu davali popis sta nam treba i za babinje smo dobili sve, tako da ni tu nisam nesto previse potrosila.
    Moj pregled danas bio zanimljiv 😁 Dana narucene smo u razmacima od pola sata, nije bilo nikog ordinaciji osim sestre, ginekologa i mene. Rukavice i maskica, malo smo se i nasalili ko zna tko je ispod maske 😎 uglavnom, ja zatvorena skroz, sve ok, gledao me cak i vaginalno ovaj put. Bebac ima oko 1300 g, za sad je dobro namjesten, nadam se da se ne planira okrenut na zadak 😊
    Nakon toga isla u mjesecnu kupnju 😲 prvi put. Nakrcala doslovno cijela kolica, al sad sam bar na miru mozda i vise od mjesec dana. 
    I sad lezim na kaucu, mrtva sam 😏

Trudy
    01. Travanj 2020. 20:25

Aha, i dobila sam 3 kg u mjesec dana 😳 ne mogu vjerovat jer mi se ne cini da bas tako puno jedem...

Suzi3025
    01. Travanj 2020. 20:25

Mrvicak zasto se bediras u vezi kila? Ja sam vec natukla 8 kg a tek sam 22 tj. U prvoj trudnoci sam natukla 20 kg a izasla iz bolnice za 13 kg laksa..znaci ostalo mi je samo 7 kg

01. Travanj 2020. 20:28

Suzi3025

Mrvicakzasto se bediras u vezi kila? Ja sam vec natukla 8 kg a tek sam 22 tj. U prvoj trudnoci sam natukla 20 kg a izasla iz bolnice za 13 kg laksa..znaci ostalo mi je samo 7 kg

Evo ne znam, takav dan. Činjenica je da sam starija, da pijem hormone za štitnjaču, da ništa nije isto kao s Davidom i da sigurno neću izići u minusu s kg iz bolnice kao s njim prije 8 godina, al eto... Sve ja to shvaćam. Mislim da me ova izolacija počela ubijati i da o svemu previše razmišljam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.