Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    01. Travanj 2020. 15:48

Dora4

kaktusica

Nama je objasnjeno da sto ce nam ti novci jer imamo dobre place, kao gradska smo firma… kakve crne veze to.ima s ovim?! Meni je grozno to sto sam pala na ove 4200kn, jedva cekam onaj prosjek a onda opet padam nakon onih 6 mj. A dobro…izdrzat cemo nekako
    Amneris jao, mljac, odlicno izgleda rucak 😍

Ni ja nemam pravo na tu naknadu, jbt taman bi dvije sjedalice s tim pokrili! 🙈

Ma sram ih bilo, kao da su to neki veliki novci a nama puno znaci. 

Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 15:55

Dora hvala draga 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 15:57

Curke ako zbilja vrijedi ono o isplati naknade za drugih 6 mjeseci da će biti 5600 kn, to onda vrijedi od danas. Od 1.4.2020. Pratite vijesti, ja nemam tv 😂

• indy34
    01. Travanj 2020. 15:57

Dora4

Bebac ma ne znam sta da ti kazem, niceg dovoljno, a cifre za srusit se..fali mi da mogu zazvrndat okolo po ducanima, a najvise mi fali sto ne mogu u primark, u h&m-u 3 bodija 100kn, nije puno realno, al meni treba barem 4 takva paketa za njih dvoje..dalje donji dijelovi isto barem x6komada, crapice, kapice, onda preko bodija isto nekog jarca moram obuc, jel nije?? Ugl, od svega da ugrabim neku minimalnu kolicinu pa da perem i susim svaki dan, skupi se hrpa..sebi nemam gace ni grudnjake niti jednu spavacicu i za par minuta i klikova sam na 500€, odustala od muke, izasla iz stranice..
    A di su vrece za spavanje, one kozmetike sitne cesljici, termometri i ostale pizdarije, flasice, dude, kukulele, pojela 2 kindrica od muke, sad cu vodu iza brusnice!
    Hahaha
    Amneris mljac!! Dobar tek! 🤗
    Indy hahahaha to za kolica mu je skroz jasno, skupa smo bili na prezentaciji u ducanu pa je i on ocaran..ma jasno je njemu i za robu, samo mene muka hvata jer ta robica i to, to za dva tjedna moras imat novo veci broj i tako par mjeseci 😅😅

Sve si upravu za cjene i to da prerastu za dvije do tri nedelje ..Sve jako mnogo kosta ,da uzimas samo minimalno nama opet treba duplo ..Iskreno ja sam gledala al zaista H&M je super imaju te kombinacije vise kao komada al i to je skupo..A gdje su pelene,necu da razmisljam sta ce nam sve trebati ako ne budemo mogle da dojimo ..Moj ti je savjet da zaista uzmes najminimalnije,ja sam sigurna da do naseg termina dace situacija dase smiri i daces moci ako ne budes ti mogla da neko mjesto tebe ide u Primark.Jel oni imaju malo bolju povoljniju ponudu to znam .samo niko nije racunao na ovo a iskreno pre ove sve drame i ja sam razmisljala necu jos cekacu proljetnu kolekciju tad je jos sve bilo bas zimsko i ja ....ostala bez primark ...Bice to sve ok.da mi njih docekamo da nam budu zdravi i debeli 😂a ako treba pracemo svako vece do ujutro susiti ..Necemo da dozvolimo da nam to pokvari veselje 

• anav05
    01. Travanj 2020. 16:05

Pozdrav svima.
    Meni je danas ludi radni dan, evo sad sam malo vremena nasla za procitati zaostatke.
    Šaljem svima 😘😘

Rose1
    01. Travanj 2020. 16:05

Vrapčić123

Curke ako zbilja vrijedi ono o isplati naknade za drugih 6 mjeseci da će biti 5600 kn, to onda vrijedi od danas. Od 1.4.2020. Pratite vijesti, ja nemam tv 😂

Ja mislim da nece dirati trudnice i umirovljenike🙏

💙

kaktusica
    01. Travanj 2020. 16:18

Rose i ja se nadam istom...
    Dora eno sam najela ovo moje gladno dijete i napila ga i sokom od narance po preporuci Vrapcica, nije stala skakutati 🥰

Vrapčić123
    01. Travanj 2020. 16:21

Kaktusica drago mi je za bebicu da se tako lijepo javlja ❤️💖💜 

Dora4
    01. Travanj 2020. 16:21

Naknada 5640kn od danas sluzbeno krenula kazu u vijestima!! Nadam se da stvarno nece dirat u ta socijalna prava kad krenu s rezanjima na sve strane! 🤗
    Indy slazem se!! 💙💙💪🏼💜💙💪🏼 nek oni nama dodju zivi i zdravi, sve drugo cemo pregrmit!! Ma nek budu i goli, samo da se voze u "mercedes" kolicima 😂😂😂😂😂

Dora4
    01. Travanj 2020. 16:22

kaktusica

Rose i ja se nadam istom…
    Dora eno sam najela ovo moje gladno dijete i napila ga i sokom od narance po preporuci Vrapcica, nije stala skakutati 🥰

Juuupiiii to volimo cut!!! 🥰💝🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.