Robica - nisam kupovala za sada ništa, jako puno robice sam naslijedila od tete koja isto ima male klince, al moram ić prebirat jer sam ja to sve sortirala, stavila u kutije i na tavan.. Ne moram govorit koliko mi se to ne da, još moram komodu iščistit , tj, zvakumirat robicu od seke kaj je prerasla… Govorila sam ja mužu kad smo zadnji put bili u Ikei da kupimo onaj Solgul ormar, bio je na sniženju za 400 kn, a veli on, ma ima vremena, ma stignemo. JE sam sad je sve živo zaprto radi Corone, ja nesmem mrdat van kuće, ladice su pune sekine robice lijepo se sve poklopilo. Robice i bejbi pizdarija smo za babine nadobivali pun k, al sve za curicu…
A dali i jedes dosta slatkoga?
Da evo ova kaze da je to povezano. Ni ja nemam gestacijski bar ne prije 3tj kad sam vadila krv.
Nisam ni u prvoj imala a mali se rodio sa 4080.a opcenito kazu da je drugo vece...
Jao, pa i te kadice su sad SF, kad vi o svemu tome pisete, vidim da nista ne znam i sve me vise strah hocu li sve kupiti sto treba...ja mislila kadica ko kafica
💙
Evo mog izvještaja , opet odradila sat vremena kod nje ❤️❤️
Malac se opet skrivao mamino zlocesto 🥰
Uglavnom sve recimo ok.
On je ogroman, za 2-3tjedna veci ovisno o mjestima 😂 imam vise plodne vode tj jos u granicama ali raste prema gore, pa moram izbaciti slatko, znaci place mi seee.
Jedno jajce se spustilo drugo nije jos, ima vode u njima ali je rekla da je to kod vecine deckica pa da se to prati kad se rodi.
Stopalo ima za unutra, pa cemo i to pratiti mada i stariji ima po nama a po pedijatrici nrma. Ali sa njim idemo na jesen kod ortopeda.
Rekla je kontrola za 3tj kod svoje gin jer ce se to onda taman rasporediti do poroda koji bi mogao biti i ranije.
Za sad sam i dalje zatvorena 😊
Evo ovo vam je nas mrgud ❤️https://ibb.co/sv6P3nx
Bebac, meni je isto jučer na pregledu dr reka da iman višak plodne vode, umom slučaju zbog povišen šećera pa san svejedno na laganoj djeti.
Bebač je presladak 🥰
Kolike su ti mjere? Ja sam na 19 a rekla je do 25 da je ok ali da se to vec penje prema toj vecoj pa da pripazim.
Hvala curke ❤️❤️isti braco je ❤️❤️ilitiga isti caca 😂😂😂
Ma nije to ništa onda, o kojem višku onda ona uopće priča, ne kužin…Meni je zbroj 28.
Nije rekla da je bas visak ali da se jako brzo dode do tih 25 posto je i on ogroman pa da pripazim sa slatkim i ugljikohidratima. Bolje sprijeciti nego lijeciti kao.
Kadica- naša je curica za jedno tri mjeseca prerasla kadicu, pa smo se odlučili kupiti uložak za kadu, jedna od boljih investicija, pogotovo jer voli vodu( možda i previše, s obzirom na AD )
Sreća mamina
Dobrodošao
Za kadice mi imamo onu koja se dobije u komodi i koristili je mozda 3-4mj ako da i vec ju je prerasto.. Pa smo uzeli onu najobicniju iz plodina...
Bebac draga dečkić je presladak, baš se lijepo vidi 💙💙💙 Drago mi je da je sve ok, eto veliki dečko. A ima neka povezanost između slatkog i viška plodne vode? Po čemu raniji porod? Zato što je krupniji ili?
I mene zanima dal postoji povezanost slatkog i viška plodne vode.. Dok sam bila trudna sa kćerkicom čitala sam nešto kao da djeca trudnica s gest. dijabetesom budu veća i teža jer kao hrani ih to preobilje šećera u krvi koji organizam ne uspijeva probaviti, AL nemam ni približno GD , pa je opet malac debeljuca a voda na gornjoj granici….
Joj ode mi pol dana dok sam sve pročitala do sad,, prebrzo se forum nadopunjava…
Jedno pitanjce- dal je koja od vas uzimala sirup Ferrum Sandoz za željezo ? U prošloj trudnoći sam morala uzimati Heferol ( bljak bljak bljak) sad ovaj sirup i razlika je dosad bila nebo i zemlja….SAd opet krenule želučane tegobe pa me sve strah kako će mi sjedati
Pepilli, evo ja iman višak plodne vode i povišen šećer, a bebačica je skoro po svim mjerama točno u skladu s tjednima, tek negdje + ili - jedan dan. Tako da ne znan šta bi ti pametno rekla
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Evo mog izvještaja , opet odradila sat vremena kod nje ❤️❤️
Malac se opet skrivao mamino zlocesto 🥰
Uglavnom sve recimo ok.
On je ogroman, za 2-3tjedna veci ovisno o mjestima 😂 imam vise plodne vode tj jos u granicama ali raste prema gore, pa moram izbaciti slatko, znaci place mi seee.
Jedno jajce se spustilo drugo nije jos, ima vode u njima ali je rekla da je to kod vecine deckica pa da se to prati kad se rodi.
Stopalo ima za unutra, pa cemo i to pratiti mada i stariji ima po nama a po pedijatrici nrma. Ali sa njim idemo na jesen kod ortopeda.
Rekla je kontrola za 3tj kod svoje gin jer ce se to onda taman rasporediti do poroda koji bi mogao biti i ranije.
Za sad sam i dalje zatvorena 😊
Evo ovo vam je nas mrgud ❤️https://ibb.co/sv6P3nx
Bebac, meni je isto jučer na pregledu dr reka da iman višak plodne vode, umom slučaju zbog povišen šećera pa san svejedno na laganoj djeti.
Bebač je presladak 🥰
Kolike su ti mjere? Ja sam na 19 a rekla je do 25 da je ok ali da se to vec penje prema toj vecoj pa da pripazim.
Hvala curke ❤️❤️isti braco je ❤️❤️ilitiga isti caca 😂😂😂
Ma nije to ništa onda, o kojem višku onda ona uopće priča, ne kužin…Meni je zbroj 28.
Nije rekla da je bas visak ali da se jako brzo dode do tih 25 posto je i on ogroman pa da pripazim sa slatkim i ugljikohidratima. Bolje sprijeciti nego lijeciti kao.
A to možda jer se imeni stvorio ovaj višak u ova 4 tj...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Jooooj Bebac mrgdu je preeeealadak ❤️🥰🥰❤️ Cestitke na pregledu, glavmo da je sve ok!
Kaktusice super da se curka javila i dobro te nabubacila ❤️
Ja sam isto kadicu koristila iz komode , onda je do nedavno bila u vecoj obicnoj kadici , sad je presla u mali lavor plasticni 🤣🤣🤣🤣
Curke ako koja zna , ja sam sa danasnjim danom otvorila komplikacije, koji je rok dostavit papire na HZZO!? Znaci meni ide isplata komplikacijq tek krajem 5 mjesecq! Danas sam dobila samo obavijest o otvaranju komplikacija!
Uvijek do 5u mj ali ces predavati u 5. Znaci kad dobijes doznake za 4 mj 😊
A dali i jedes dosta slatkoga?
Da evo ova kaze da je to povezano. Ni ja nemam gestacijski bar ne prije 3tj kad sam vadila krv.
Nisam ni u prvoj imala a mali se rodio sa 4080.a opcenito kazu da je drugo vece…
Neću lagat, priznajem volim slatko, al se pokušavam kontrolirat, da svaki dan pojedem malo , tipa rebro čokolade ili dvije tri palačinke/ šnitu kruha s linoladom..
OGTT je savršen, šećer natašte uvijek na donjoj granici, tak da sam tu mirna .Kladim se da će mali biti na tatu, ćale je bio preko 4 kg kad se rodio, dobro je to moja sveki i odradila s obzirom na stvarno vižljastu konstituciju...
Seka je bila 3 i pol kad se rodila , a ako je drugo veće, onda sam se pošteno zajebala, jer će biti dugačak i debeljuškast.... Nadam se lakom porodu
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji