Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    01. Travanj 2020. 16:59

Bebac24

Evo mog izvještaja , opet odradila sat vremena kod nje ❤️❤️
    Malac se opet skrivao mamino zlocesto 🥰
    Uglavnom sve recimo ok.
    On je ogroman, za 2-3tjedna veci ovisno o mjestima 😂 imam vise plodne vode tj jos u granicama ali raste prema gore, pa moram izbaciti slatko, znaci place mi seee.
    Jedno jajce se spustilo drugo nije jos, ima vode u njima ali je rekla da je to kod vecine deckica pa da se to prati kad se rodi.
    Stopalo ima za unutra, pa cemo i to pratiti mada i stariji ima po nama a po pedijatrici nrma. Ali sa njim idemo na jesen kod ortopeda.
    Rekla je kontrola za 3tj kod svoje gin jer ce se to onda taman rasporediti do poroda koji bi mogao biti i ranije.
    Za sad sam i dalje zatvorena 😊
    Evo ovo vam je nas mrgud ❤️https://ibb.co/sv6P3nx

Bebac, meni je isto jučer na pregledu dr reka da iman višak plodne vode, umom slučaju zbog povišen šećera pa san svejedno na laganoj djeti.
    Bebač je presladak 🥰

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Bebac24
    01. Travanj 2020. 17:00

Vrapčić123

Bebac draga dečkić je presladak, baš se lijepo vidi 💙💙💙 Drago mi je da je sve ok, eto veliki dečko. A ima neka povezanost između slatkog i viška plodne vode? Po čemu raniji porod? Zato što je krupniji ili?

Da to sve ukazuje na mogucnost secera u trudnoci mada je meni bio nalaz uredan. 
    Ali ja stavrno jedem puno slatkog 😭😭
    Ne svaki dan al ono. Cesto. 
    Ugljikohidrati u vecim kolicinama rade i visak plodne vode. 
    Mada kazem meni je i prvi malac bio stalno veci, ja se ne sekiram previse bitno da je on zdrav❤️ 
    Em sta je veci, em sta je druga trudnoca. 
    Ali naravno da moze bit da cu i preneat, to pak niko ne moze znati, ali je rekla da bolje da se na vrijeme sve pripremi. 

• anav05
    01. Travanj 2020. 17:02

Bebac24

Uglavnom sve recimo ok.
    On je ogroman, za 2-3tjedna veci ovisno o mjestima 😂 imam vise plodne vode tj jos u granicama ali raste prema gore, pa moram izbaciti slatko, znaci place mi seee.
    Jedno jajce se spustilo drugo nije jos, ima vode u njima ali je rekla da je to kod vecine deckica pa da se to prati kad se rodi.
    Stopalo ima za unutra, pa cemo i to pratiti mada i stariji ima po nama a po pedijatrici nrma. Ali sa njim idemo na jesen kod ortopeda.
    Rekla je kontrola za 3tj kod svoje gin jer ce se to onda taman rasporediti do poroda koji bi mogao biti i ranije.

Bravo,bravo,odlične vijesti🥰🥰

• Bebac24

DanijelaBB

Bebac24

Uglavnom sve recimo ok.

Bebac, meni je isto jučer na pregledu dr reka da iman višak plodne vode, umom slučaju zbog povišen šećera pa san svejedno na laganoj djeti.
    Bebač je presladak 🥰

Kolike su ti mjere? Ja sam na 19 a rekla je do 25 da je ok ali da se to vec penje prema toj vecoj pa da pripazim.
    Hvala curke ❤️❤️isti braco je ❤️❤️ilitiga isti caca 😂😂😂

yvette

Dana mi smo mislili isto aqua scale, a na kraju uzeli jane smart bath jer ce je moci koristiti duze i brckati u njoj i kad bude veci, pise da ide do 5.godine, sklapa se, mozemo je lako nositi sa sobom itd. A po cijeni su iste, zapravo je aqua scale i skuplja ako ces kupovati jos i drzac za nju. Meni je bilo bitno da mi ne zauzima mjesto, da je lako spremim i da ima nastavak za bebe jer nikad nisam drzala novorodence i preznojim se od pomisli.
    Bebac 🥰🥰🥰🥰

Pepilli
    01. Travanj 2020. 17:03

Vrapčić123

Bebac draga dečkić je presladak, baš se lijepo vidi 💙💙💙 Drago mi je da je sve ok, eto veliki dečko. A ima neka povezanost između slatkog i viška plodne vode? Po čemu raniji porod? Zato što je krupniji  ili?

I mene zanima dal postoji povezanost slatkog i viška plodne vode.. Dok sam bila trudna sa kćerkicom čitala sam nešto kao da djeca trudnica s gest. dijabetesom budu veća i teža jer kao hrani ih to preobilje šećera u krvi koji organizam ne uspijeva probaviti, AL nemam ni približno GD , pa je opet malac debeljuca a voda na gornjoj granici....

Joj ode mi pol dana dok sam sve pročitala do sad,, prebrzo se forum nadopunjava...
    Jedno pitanjce- dal je koja od vas uzimala sirup Ferrum Sandoz za željezo ? U prošloj trudnoći sam morala uzimati Heferol ( bljak bljak bljak) sad ovaj sirup i razlika je dosad bila nebo i zemlja....SAd opet krenule želučane tegobe pa me sve strah kako će mi sjedati

Sreća mamina

Dobrodošao

yvette
    01. Travanj 2020. 17:07

Amneris ovo je nasa
    https://ibb.co/c6DvSXW
    Ista stvar kao i kod tebe, imat cemo problem s nedostatkom prostora.

Pepilli
    01. Travanj 2020. 17:08

Robica - nisam kupovala za sada ništa, jako puno robice sam naslijedila od tete koja  isto ima male klince, al moram ić prebirat jer sam ja to sve sortirala, stavila u kutije i na tavan.. Ne moram govorit koliko mi se to ne da, još moram komodu iščistit , tj, zvakumirat robicu od seke kaj je prerasla... Govorila sam ja mužu kad smo zadnji put bili u Ikei da kupimo onaj  Solgul ormar, bio je na sniženju za 400 kn, a veli on, ma ima vremena, ma stignemo. JE sam sad je sve živo zaprto radi Corone, ja nesmem mrdat van kuće, ladice su pune sekine robice lijepo se sve poklopilo. Robice i bejbi pizdarija smo za babine nadobivali pun k, al sve za curicu... 

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    01. Travanj 2020. 17:09

Bebac24

Uglavnom sve recimo ok.

Presladak❤ne mogu vjerovati da se na uzv vidi kako stoji stopalo, sve se danas vidi na tim uzv...a kod deckica je to cesto za jajca

💙

DanijelaBB
    01. Travanj 2020. 17:12

Bebac24

DanijelaBB

Bebac24

Uglavnom sve recimo ok.

Bebač je presladak 🥰

Kolike su ti mjere? Ja sam na 19 a rekla je do 25 da je ok ali da se to vec penje prema toj vecoj pa da pripazim.
    Hvala curke ❤️❤️isti braco je ❤️❤️ilitiga isti caca 😂😂😂

Ma nije to ništa onda, o kojem višku onda ona uopće priča, ne kužin...Meni je zbroj 28.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.