Jooooj Bebac mrgdu je preeeealadak ❤️🥰🥰❤️ Cestitke na pregledu, glavmo da je sve ok!
Kaktusice super da se curka javila i dobro te nabubacila ❤️
Ja sam isto kadicu koristila iz komode , onda je do nedavno bila u vecoj obicnoj kadici , sad je presla u mali lavor plasticni 🤣🤣🤣🤣
Curke ako koja zna , ja sam sa danasnjim danom otvorila komplikacije, koji je rok dostavit papire na HZZO!? Znaci meni ide isplata komplikacijq tek krajem 5 mjesecq! Danas sam dobila samo obavijest o otvaranju komplikacija!
Mislin da ti je do 5og u mjesecu za predhodni mjesec
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Evo mog izvještaja , opet odradila sat vremena kod nje ❤️❤️
Malac se opet skrivao mamino zlocesto 🥰
Uglavnom sve recimo ok.
On je ogroman, za 2-3tjedna veci ovisno o mjestima 😂 imam vise plodne vode tj jos u granicama ali raste prema gore, pa moram izbaciti slatko, znaci place mi seee.
Jedno jajce se spustilo drugo nije jos, ima vode u njima ali je rekla da je to kod vecine deckica pa da se to prati kad se rodi.
Stopalo ima za unutra, pa cemo i to pratiti mada i stariji ima po nama a po pedijatrici nrma. Ali sa njim idemo na jesen kod ortopeda.
Rekla je kontrola za 3tj kod svoje gin jer ce se to onda taman rasporediti do poroda koji bi mogao biti i ranije.
Za sad sam i dalje zatvorena 😊
Evo ovo vam je nas mrgud ❤️https://ibb.co/sv6P3nx
Bebac, meni je isto jučer na pregledu dr reka da iman višak plodne vode, umom slučaju zbog povišen šećera pa san svejedno na laganoj djeti.
Bebač je presladak 🥰
Kolike su ti mjere? Ja sam na 19 a rekla je do 25 da je ok ali da se to vec penje prema toj vecoj pa da pripazim.
Hvala curke ❤️❤️isti braco je ❤️❤️ilitiga isti caca 😂😂😂
Ma nije to ništa onda, o kojem višku onda ona uopće priča, ne kužin…Meni je zbroj 28.
Nije rekla da je bas visak ali da se jako brzo dode do tih 25 posto je i on ogroman pa da pripazim sa slatkim i ugljikohidratima. Bolje sprijeciti nego lijeciti kao.
A to možda jer se imeni stvorio ovaj višak u ova 4 tj…
Da vjerovatno. Meni je mali u 4 tj dobio skoro kilu 😂pa sve skupa je ono puno ahahaha
E super , znaci u 5. Mjesecu nosim na HZZO do 5og. Onu bas doznaku za prethodni mjesec i ostale papire sto idu uz to ☺️ Hvala cure!! Tako sam nesto i mislila da ide!
Jooooj Bebac mrgdu je preeeealadak ❤️🥰🥰❤️ Cestitke na pregledu, glavmo da je sve ok!
Kaktusice super da se curka javila i dobro te nabubacila ❤️
Ja sam isto kadicu koristila iz komode , onda je do nedavno bila u vecoj obicnoj kadici , sad je presla u mali lavor plasticni 🤣🤣🤣🤣
Curke ako koja zna , ja sam sa danasnjim danom otvorila komplikacije, koji je rok dostavit papire na HZZO!? Znaci meni ide isplata komplikacijq tek krajem 5 mjesecq! Danas sam dobila samo obavijest o otvaranju komplikacija!
Krajem mjeseca ces po doznake kod ginek i najkasnije do 5.5.moras predati. U firmi ce ti dati i R1obrazac s zadnje6place. Nosis to na HZZO i presliku tekuceg i osobne
💙
Ja sam danas u nekom poslu (pravim kolace🤗 postala sam prava kuharica u izolaciji) pa nisam bas u toku s temom 😁 samo moram da komentarisem preslatkog, buckastog decka od bebac. Nevjerovatno kako se lijepo vidi i kako se nije sakrio rukicama 🥰 koliko je tezak?
Ancy nadam se da je sve ok s bebom, samo je malo mirnija.
Evo mog izvještaja , opet odradila sat vremena kod nje ❤️❤️
Malac se opet skrivao mamino zlocesto 🥰
Uglavnom sve recimo ok.
On je ogroman, za 2-3tjedna veci ovisno o mjestima 😂 imam vise plodne vode tj jos u granicama ali raste prema gore, pa moram izbaciti slatko, znaci place mi seee.
Jedno jajce se spustilo drugo nije jos, ima vode u njima ali je rekla da je to kod vecine deckica pa da se to prati kad se rodi.
Stopalo ima za unutra, pa cemo i to pratiti mada i stariji ima po nama a po pedijatrici nrma. Ali sa njim idemo na jesen kod ortopeda.
Rekla je kontrola za 3tj kod svoje gin jer ce se to onda taman rasporediti do poroda koji bi mogao biti i ranije.
Za sad sam i dalje zatvorena 😊
Evo ovo vam je nas mrgud ❤️https://ibb.co/sv6P3nx
🤗🤗 tako lijepa slika ,sigurno se namrstio jel ga uznemiravate i slikate i gurkate.On nije zlocest samo se brani pd vas sto ga dirate 😍😍😍😍
Rose tnx znam sta sve nosim, samo me datumski sve zanimalo, jer moram propusnicu imat ako cu morat to dostavljat bas ja u HZZO! Jer je u drugom gradu HZZO, a u trecem ginekolog 🤦🏼♀️🤣🤣🤣🤣
Yvette ovu kadicu nisam ni vidjela, ali iskreno, nisam baš ni obraćala pažnju. Stokke znam jer su mi iskakale reklame, i tu aqua scale. Ova jučer iskočila na fejsu pa naručila, djelovala mi kao okej prilika. Još smo tek danas skužili kao da je visina oko 23 cm, i oboje gledamo pa to je premalo, i onda kad smo izmjerili i usporedili skućili smo da uopće to nije tako nisko kako se nama činilo,pogotovo za bebe, a sad vidim i ova tvoja da je 25 i kad vidim ovu dječicu na slici kako sjede,pogotovo curicu i da im je visina skoro do ramena, skužim da su skoro sve sličnih dimanzija.
Baby girl 💜
Evo ovu sam narucila, ovu mrezu dodatak sam uzela iskljucivo zbog muza jer je rekao da nikako bez toga 😂
https://ibb.co/B6dnG6k
https://ibb.co/1snsSmg
Baby girl 💜
Ja sam danas u nekom poslu (pravim kolace🤗 postala sam prava kuharica u izolaciji) pa nisam bas u toku s temom 😁 samo moram da komentarisem preslatkog, buckastog decka od bebac. Nevjerovatno kako se lijepo vidi i kako se nije sakrio rukicama 🥰 koliko je tezak?
Ancy nadam se da je sve ok s bebom, samo je malo mirnija.
Stalno se skrivao, cak si je i noge ulovio i gurao na lice 😂 ovo je bila sekunda da ga je uspila alikati i cak je nekako uspjela jednu sakicu maknuti sa slike. To se mucila da braci napravi slike jer je molio posto nije uspio doci na pregled a stalno je pitao. Na kraju nece uspjeti ni jednom sa ovom situaciom ali bar ima slikice 😊
Indy ma mama se sali malo ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji