Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    31. Ožujak 2020. 09:29

Dobro jutro svima, adam se da ste solidno spavale 💗
    Ancy cestitke na udaji, nekako mi je promaknula ta informacija. Neka vam je sa srecom, da se postujete i cuvate cijeli zivot ♥️
    Svea drzim fige da ces uskoro kuci 👍

Ja sam malo nestrpljiva, imam pregled danas pa jedva cekam cuti koliko je bebolino narastao i da ga malo vidim 🥰

Suzi3025
    31. Ožujak 2020. 09:32

Dobro jutro svima 😊😊😊
    Trancie oo isti smo termin,koja bolnica?
    Ancy 23 cestitke na udaji😘😘 kako uopce sad to je u ovo vrijeme?
    Mi bi trebali imati 30.04.i jos nismo nista odgodili,a trebali imati samo 25 ljudi..ludi smo i neznamo sto napraviti? Dali odgoditi ili otici samo kod maticara a veceru onda prebaciti za krstitke🤔 iako smo tuzni,ja kupila vec haljinu,na prstenima vec pise 30.4..

Trancie
    31. Ožujak 2020. 09:36

Suzy vjerojatno Dubrovnik ili Split; vidit cemo od situacije!!! Mi smo juznije ❤️
    Ajiiii kako je ova korona svima planove pomrsila!!! Bas bezveze, nadam se da ce ranjje sve ovo prestat jer mi se 6 mjesec tako daleko cini da stojim u kuci sa trogodisnjakinjom - koja je preziva 🤦🏼‍♀️A kako smo u stanu nemamo ni vrta ni nista osim malog balkoncica! 

Vrapčić123
    31. Ožujak 2020. 09:36

Jutro curke! 💙💜❤️
    Čestitam svima na okruglim tjednima, i ulascima u 3.tromjesječje! Vrijeme zbilja brzo prolazi... Kad se sjetim da ću i ja uskoro u to 3.tromjesječje, ne mogu vjerovati kako vrijeme prolazi. A eto uglavnom smo sve tu negdje... 💞💞💞
    Carly Sue hvala ti na lijepom, konkretnom i stručnom pojašnjenju / pomoći vezano za strahove. Nadam se da ću uspjeti usvojiti neki od tvojih savjeta.  😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Kolacic
    31. Ožujak 2020. 09:59

mimoza

Indy kako to da si vec u Mutterschutzu? Kod nas je 6 tjedana prije poroda i 8 tj iza poroda i onda slijedi Elternzeit. A ja imam Arbeitsverbot od 14tt. Htjela sam jos raditi, al moj sef nije htio rizikovati, pa me poslao kuci.
    Pepilli znaci poslije lola7 si ti na redu za porod, pa onda ide 6.mjesec 🤗

Mimoza daj da te pitam, tebi je sef dao Arbeitsverbot? Jesi morala kakav Atest od doktora nositi? I meni je rekao da cu biti od 16.3. na Verbotu i kad sam ga pitala dal trebam kakav papir od doktora donijeti, kaze da ne treba. Smjesno je sto inace ja radim u Personalleitungu i komunikaciji sa Lohnberaterom, ali imam 60muskaraca u firmi i nas smo 3 zene. Od toga ja sam sad prva sa slucajem trudnoce pa ne znam kako ovo ide. Rekao mi je sef samo da vise nesmijem raditi ni od doma Home Office, niti zvat van u svoje ime jer sam na Verbotu. I sad mi je glupo zvat Steuerbüro 😂😂
    Vjerujem ja njemu i svojem Lohnbrateru jer smo si stvarno dobri, ali samo me zanima kako je to kod tebe bilo.
    I jesi dobila kakav papir za Arbeitsverbot?

yvette
    31. Ožujak 2020. 10:24

Vidim da pisete za robicu, ima jos velicina 56 i 62 na kretex.hr
    Ima dobrih bodija i benkica iako su mi neki sa natpisima malo facepalm 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Ožujak 2020. 10:37

Suzi3025

Dobro jutro svima 😊😊😊
    Trancie oo isti smo termin,koja bolnica?
    Ancy 23cestitke na udaji😘😘 kako uopce sad to je u ovo vrijeme?
    Mi bi trebali imati 30.04.i jos nismo nista odgodili,a trebali imati samo 25 ljudi..ludi smo i neznamo sto napraviti? Dali odgoditi ili otici samo kod maticara a veceru onda prebaciti za krstitke🤔 iako smo tuzni,ja kupila vec haljinu,na prstenima vec pise 30.4..

Suzi jedino sto ti mogu reci prati situaciju nemoj odgadati jos. Nama su tjedan prije javili iz maticnog da nas samo cetvero smije biti + maticar. I da moramo imati svoje kemijske olovke 🙈 Isto smo napravili gresku jer smo si datum u prstenje ugravirali, a realno moze se to i naknadno napraviti. Al ko bi onda mislio da ce ovakva situacija biti. Mozda se do 30.4 smiri situacija. 🙏 a ako ostane ovako onda sa kumovima u maticni rucak doma a kasnije kad se sve smiri festa 😉
    Mila hvala na cestitkama 😊

Kolacic
    31. Ožujak 2020. 10:47

Dugo nitko nije nikakvu klopu slikao pa evo mog dorucka 🤩.  https://ibb.co/gDCG7sh
    Bebica je sad sretna i sita 😁

yvette
    31. Ožujak 2020. 10:51

Kolacic Sta mi radis, sad sam i ja gladna. Opet. Rekla sam da necu otvarati slike sa hranom jer me samo uhvati nenormalna zelja pa gledam tko ce mi od bliznjih nesto kupiti, ispeci i tako...

Kolacic
    31. Ožujak 2020. 10:51

yvette

KolacicSta mi radis, sad sam i ja gladna. Opet. Rekla sam da necu otvarati slike sa hranom jer me samo uhvati nenormalna zelja pa gledam tko ce mi od bliznjih nesto kupiti, ispeci i tako…

😂🤣😂🤣😂🤣😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.