Pozdrav veliki svima, nisam vas stigla citati al nadam se da ste sve dobro i veselo ♥️
Imam jedno pitanje vezano za narucivanje sa H&M online stranice. Kao sto sam ranije napomenula, nikada nisam narucivala preko neta jer jednostavno nisam taj tip potrosaca. Ova situacija oko korone me potaknula da narucim robicu za bebaca i sad mi se zakompliciralo oko placanja.
Ujutro nakon upisivanja podataka sa kartice, dobila sam poruku u stilu da mi je placanje odbijeno i da se ne moze sprovesti. Sad sam probala opet i stigla mi je ista poruka. No kad sam provjerila stanje racuna, uocila sam da mi je iznos ujutro skinut sa racuna iako su mi artikli i dalje u kosarici. Moguce da ce mi skinuti iznos i za ovaj drugi pokusaj placanja.
Slala sam im mail i cekam odgovor. Jel imao kakvih slicnih iskustava sa njihovom stranicom?
Mrzim online kupnju jos i vise nego prije 😅
Dora zbilja mislim da nam onih 6 mjeseci plus onih 45 dana prije poroda moraju isplaćivati punu plaću, pa da i to smanje pa više nitko nebi rađao, a konačno kao došlo bilo do nekog pomaka što se tih iznosa općenito tiče. A što se tiče onog iznosa od 5600 kn za drugih 6 mjeseci eh to je već možda uputno, mada zbilja vjerujem da nama trudnicama nebi smjeli ništa dirati. A ove pomoći nakon poroda imam dojam da bi mogli sve možda i ukinuti. No ovo prvih 6 mjeseci i drugih 6 mjeseci zbilja mislim da ne smiju dirati. A inače je tih troškova oko bebe zbilja puno, svako malo shvatim koliko još toga trebamo kupiti. A mogu misliti kako je s duplim troškovima za dvije bebe… Mogli su barem vas s dvije bebe nekako malo bolje nagraditi sa nekim većim iznosom. To bi bilo baš u redu..
Ma samo nek nam ostave sve kako je i puste nas na miru, kud brinem i strahujem cijelu trudnocu, tud ova ludnica sa tim virusom, sve mi djeluje skroz nerealno, tako da iskreno nista ne moraju nagradjivat, samo neka nam ne oduzimaju nista od vec stecenih prava! 😬
I za glavicu si rekla da i David, ti i muz imate manje glave pa neka te ni to ne brine, pogotovo sto lijepo raste i uredno se razvija u odnosu na prijasnje mjere - to je navaznije mjerilo 😘
Ne brinem za glavicu više, odlučila sam da se ne smijem opterećivati s tim. To je za nekih tjedan dana manje, ali je bebica pupasta hahha
Mama nju najede 😂😂🙈
Mrvičak premda znas sama da se stigne jos sto pita okrenut, nadamo se da ce ostat ovako, to sve dobre vijesti! Ja ti zbilja zelim da se danas napokon opustis, uspjela si u ovim ludim vremenima obavit pregled, bio je uspjesan i Dorica i ti se lijepo nagradite necim finim, al prvenstveno mirom jer znas da je sve dobro 💗🥰
Ovo mi ni dragi Bog nece oprostit ovu razinu nepismenosti..ali sve znas sto sam htjela i mislila napisat😘
Curke super da su vam bebice ok, bude i ovo ostalo ok!!!
Sto se stokke tice ja sam bila veliki fan, doduse zavisi i od modela triaz mi se super cini , a xplor mi je bio divan. Ali mi je drago da ga nisam uzela jer nema kosaru dole za stvari , a ja sam sve pjeske radila , i trgovinu j sve pa bi mi to veliki minus bio! I citala sam da su ga ljudi kudili da je nespretan i glomazan
Pozdrav veliki svima, nisam vas stigla citati al nadam se da ste sve dobro i veselo ♥️
Imam jedno pitanje vezano za narucivanje sa H&M online stranice. Kao sto sam ranije napomenula, nikada nisam narucivala preko neta jer jednostavno nisam taj tip potrosaca. Ova situacija oko korone me potaknula da narucim robicu za bebaca i sad mi se zakompliciralo oko placanja.
Ujutro nakon upisivanja podataka sa kartice, dobila sam poruku u stilu da mi je placanje odbijeno i da se ne moze sprovesti. Sad sam probala opet i stigla mi je ista poruka. No kad sam provjerila stanje racuna, uocila sam da mi je iznos ujutro skinut sa racuna iako su mi artikli i dalje u kosarici. Moguce da ce mi skinuti iznos i za ovaj drugi pokusaj placanja.
Slala sam im mail i cekam odgovor. Jel imao kakvih slicnih iskustava sa njihovom stranicom?
Mrzim online kupnju jos i vise nego prije 😅
Ni ja ne volim online i nista ne kupujem tako da ne znam iskreno, ima curki koje redovito kupuju pa se nadam da ce se netko javit..ali ako ti nije prosla kupovina stvari nego samo skidanje novaca s racuna, moguce da ce ti sad samo kroz par dana (nadamo se sto prije) vratit novce na racun!
Mrvičak jako mi je drago za mjehur i da su druge mjere ok. Što se tiče kila ja se na tvom mjestu ne bih brinula jer meni nekada zna biti i kila razlike ujutro i popodne, osobito kada pijem puno vode... Također to s glavom ne mora biti nešto opasno, jer sjećam se dobro kada je netko ovdje spominjao da kada je doktor vidio tatinu poveću glavu bilo mu je jasno da i beba ima veću glavicu. Ne znam tko je to pričao, no sjećam se toga.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mrvičak jakomi je drago za mjehur i da su druge mjere ok. Što se tiče kila ja se na tvom mjestu ne bih brinula jer meni nekada zna biti i kila razlike ujutro i popodne, osobito kada pijem puno vode… Također to s glavom ne mora biti nešto opasno, jer sjećam se dobro kada je netko ovdje spominjao da kada je doktor vidio tatinu poveću glavu bilo mu je jasno da i beba ima veću glavicu. Ne znam tko je to pričao, no sjećam se toga.
Hahhaha baš si me nasmijala 😂 😂 😂
Dora potpisujem sve što si napisala 👍👍👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji