Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    30. Ožujak 2020. 17:13

Vrapčić123

Danijela ne znam što se meni pobrkalo.😂😂😂 Hehe, čestitam na curki velikoj onda ❤️ Vjerujem da ćeš uspjeti to nekako izregulirati i da će u konačnici biti sve ok. 🤞

😄😘

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Fluffy
    30. Ožujak 2020. 17:14

Dora, evo danas prvi put izasla malo prosetati do mora, sama 😂 da se makar malo maknem od ova 4 zida, pa sam propustila tecaj..😔 al vidim da je tema bila dojenje, ..mene isto vise zanima disanje. Taj dio bi bas voljela poslusati jer kazu mi cure da im je to bilo jako korisno prilikom poroda. 
    Vrapcic, meni je UK na kraju bila dobra. Cijela drama oko niceg (srecom). Svejedno sad uzimam malo brusnicu. Opcenito pijem dosta tekucine...shvatila sam da se nekad zaboravim i jako slabo pijem vode. Nemam srecom nikakvih tegoba. Bebica je zivahna, neki dan vise neki manje...danas evo skace po mjehuru pola dana i iskreno jedva cekam da se okrene 🤣🤦‍♀️ 
    Kaktusice, bas mi je zao sta se opet glupa bakterija nakacila. Nadam se da ce se problem rijesiti...samo budi smirena, nemoj radi bebe panicariti i biti lose. Svi smo sad inace malo nervozni i razdrazljivi, posebno mi trudnice koje smo same doma..ali brzo ce i ovo proci i doci ce vrijeme kad cemo vidjeti nase male bebice i sigurna sam da cemo sve ovo lose zaboraviti🥰. 
    Naknade, cure su sve dobro rekle. Ja sam isto shvatila da ovisno o ugovoru u firmi se dobiva ova jednokratna potpora nakon 90 dana. Porodiljni krece 45 dana prije termina i iznosi 100 % place...e sad jedino ne znam sto u slucaju da beba dode tjedan dva ranije? Jeli nadoknade na kraju tu razliku nekako ili nista od tog...🧐
    Iducih 6 mj bi trebalo bit 5600 nama...s jednim velikim upitnikom radi ove korone I svega sto slijedi nakon😔

Rose1
    30. Ožujak 2020. 17:14

Danijela sigurna sam da ce sve biti super❤
    Izgledas vau, top, trbuscic ful mali

💙

Dora4
    30. Ožujak 2020. 17:15

Rio13

Danijela odlicno izgledas 😉
    Dorajos sat vremena i konacno se smijem tusirat u svojoj kadi 🤣 sveki je morao kapnut kap silikona negdje, sto je sigurno sigurno je. Em sto se imam di prati, em sto mogu na wc kad god ja ocu 😎

🥳🥳🥳🥳

Rose1
    30. Ožujak 2020. 17:16

Sto se tice tecaja, i mene zanimalo bas disanje...mozda bude i o tome naknadno, a mozda ima i po netu, proguglat cemo

💙

• indy34
    30. Ožujak 2020. 17:16

Dora4

IndyHahah utjeha (ni)je pala, oprosti! Javljaj kad saznas, tj. odlucis bas me zanima 🤗 mislim da kod nas nema bas tako izbora 😬
    Lijepo je cut da imas neke povlastice jer su blizanci, kod nas se blizanacka odmah vodi kao visokorizicna, ali koliko znam nema nekih benefita, osim sto mozes biti kuci do 3godine, ali nakon 12mj daju samo 2300kn/mjesecno, to je oko 300€, dakle nista, ko od toga moze zivit i to s dvoje male djece svaka mu cast..
    Danijela samo se drzi uputa, bit ce sve dobro, vidjet ces 😘

Ja sam vec odlucila vaginalni porod dolazi u obzir samo ako su obe bebe okrenute glavom drugacije ne dolazi u obzir ..a sto se tice benefita to je jedini vjeruj,i ovde mozes biti kuci 24 mjeseca i primas 450 eura,mozes 18 mjeseci tad imas 650 ..i solucija koja je po meni jedina je 12 mjeseci i primas 80 %od brutto plate al nazalost posle toga moram sa stavim djecu u privatni vrtic koji ce isto mnogo da kosta al ja drugu soluciju nemam .jedina olaksavajuca okolonost je sto cu mjesec dana uzeti odmor koji je ostao pa da ga iskoristim dok se ne naviknu ..Znam dace da kazu mnogi da sam losa majka i kako mogu al ja zaista nemam drugu opciju jel nemam nikoga ko bi mogao da cuva tako male dvoje djece dok ja idem na posao ..Al kao sto sam rekla pre par dana posle CORONE jaslice su mala maca 😊

DanijelaBB
    30. Ožujak 2020. 17:17

Dora, Rio i Vrapčić hvala cure 💓
    I meni se isto čini da mi je stomak dosta manji u odnosu na druge trudnice koje su negdi u mom terminu, ali najbitnije je da bebačica Mia napreduje kako triba.
    Btw svi koji ne znaju spol pitaju me da li je muškić jer je dosta nisko, pa po nekim babskim vjerovanjima...

Rose1
    30. Ožujak 2020. 17:20

DanijelaBB

Dora, Rio i Vrapčić hvala cure 💓
    I meni se isto čini da mi je stomak dosta manji u odnosu na druge trudnice koje su negdi u mom terminu, ali najbitnije je da bebačica Mia napreduje kako triba.
    Btw svi koji ne znaju spol pitaju me da li je muškić jer je dosta nisko, pa po nekim babskim vjerovanjima…

Moj ti je recimo visoko pa je deckic,strsi ful naprijed i dosta visoko, sve bapske price🙊🙉🙈

💙

DanijelaBB
    30. Ožujak 2020. 17:20

Rose1

Danijela sigurna sam da ce sve biti super❤
    Izgledas vau, top, trbuscic ful mali

😘
    Iden sad malo odmorit jer san se jutros probudila u 4h i išla piškit...zaspala tek u 7h na svega sat vrimena. Nervoza prije pregleda...
    🙋🏻‍♀️

• indy34
    30. Ožujak 2020. 17:21

DanijelaBB

Evo da vam se pokazemo kako izgledamo s 25+5https://ibb.co/zfb4L1B 😊
    Dora nadan se da oće…morat ću vas malo bojkotirat odnosno izbjegavat forum jer sve stavljate sličice sa ukusnom hranom, moran se strogo kontrolirat 😱

🤗🤗🤗izgledas super ...ne brini sve ostalo ce dase rjesi i ta voda i sve samo nemoj dase nerviras ..pokusaj zaista sa prehranom ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.