Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    29. Ožujak 2020. 20:26

Vrapčić rekla si da sanjaš potrese, ali znaš što kaže čiča Freud: sve suprotno, znači nema više potresa!😉
    Rose ja sam ti bila u Poliklinici Agram privatno na ogtt jer mi je tamo i gin, pa evo to ti je još jedna opcija.
    Svea, također sam u klubu bh kontrakcija, neke dane baš znaju biti iritantne, ali isto doktor to ne doživljava kao nešto neuobičajeno za naše tjedne, tim više što je sve ostalo stvarno ok. A da su neugodne, jesu! Ja sam ih neke dane izbrojala i više od 10.🤯

Amneris
    29. Ožujak 2020. 20:28

svea

Hvala cure na odgovorima.
    Poslala sam ginekologu poruku, kaže da je malo rano da se u tolikoj mjeri javljaju i da odem sutra ujutro do bolnice za svaki slučaj. 😭

Slušaj svog doktora! Ja bih samo voljela da se više usuglase oko toga jer se taman umirim oko toga i onda ovako nešto čujem. Ovaj moj samo odmahuje rukom na te kontrakcije😳

Vrapčić123
    29. Ožujak 2020. 20:28

Mrvičak držim fige da bude sve ok u konačnici, samo se ti lijepo pazi i bit će sve u redu. I da, slažem se lijevi bok je zakon, nekako pomogne zbilja za sve 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Valentina 👶🏻
    29. Ožujak 2020. 20:33

Pozdrav!
    Prvo, Anchy čestitam na udaji, baš jako lijepa vijest 🙏🏻❤️
    Vidim da spominjete Bh kontrakcije i sad ja vjerojatno po stoti puta ću pitat na koji nacin to osjetite?
    Ja nisam sigurna da ih imam, nikada nisam rodila pa uopce nisam upucena niti tko oko mene 😅

Vrapčić123
    29. Ožujak 2020. 20:36

Svea draga ja sam ti imala izražene bh po recimo 30 komada uz menstrualnime bolove i kod mene ispala urinarna infekcija, evo danas mi zadnji dan antibiotika.
    Dora mila moja hvala ti, svakako mi pošalji link. Da ti se javim na onaj mail ili?
    Amneris eto vidiš ja zaboravila na stričeka Freuda i njegovu teoriju 🤦‍♀️ A u pravu si skroz. Hvala na podsjetniku draga 😘😘😘

Dora4
    29. Ožujak 2020. 20:37

Svea zao mi je sto te sad isprepadao, ali mislim da puse na hladno, znale su cure imat i vise kontrakcija tijekom dana i nije bilo nista nego te bh kontrakcije, glavno da nisu u pravilnim razmacima i da ne bole! Javi nam stanje, iskreno se nadam da nemas brige i da je sve dobro 🥰🥰
    Alisa super za nalaz! Cekamo jos kaktusicu, jel da? Sutra ako se ne varam, nadam se isto dobrim vijestima!
    Nikita sad sam isla vidjet, to su tvoji mlinciii..mljac!! Trbica bas lijepo raste i napreduje, lajkam i prugice 🤗
    Dana mm pogled 🥰
    Mrvičak, Pepili i svea sretno na pregledima sutra javljajte lijepe vijesti! 😘😘
    Amneris, bravo!! Super si objasnila nasoj Vrapcic, podsjeti je malo na Freuda!! 😊

Dora4
    29. Ožujak 2020. 20:39

Vrapčić123

Svea draga ja sam ti imala izražene bh po recimo 30 komada uz menstrualnime bolove i kod mene ispala urinarna infekcija, evo danas mi zadnji dan antibiotika.
    Dora mila moja hvala ti, svakako mi pošalji link. Da ti se javim na onaj mail ili?
    Amneris eto vidiš ja zaboravila na stričeka Freuda i njegovu teoriju 🤦‍♀️ A u pravu si skroz. Hvala na podsjetniku draga 😘😘😘

Slobodno! 
    krafnice2020@gmail.com 

Vrapčić123
    29. Ožujak 2020. 20:42

Evo kruhić tek pečen, za večeru ga jedem s putrom i domaćim chia pekmezom od šumskog voća https://ibb.co/WW0NXTZ 😋

Ivcy1306
    29. Ožujak 2020. 20:43

mrvičak

Svea, ja spadam u onu skupinu koja je na mirovanju zbog bh kontrakcija. Meni su neugodne dosta, nekada čak i bolne. Krenule su sa 21.tt. Pijem 400 mg Solgar navečer. Koji dan se zna dogoditi da ih nema, ali onda su prisutni menstrualni grčevi, pa se one opet jave. Mojoj doktorici one nikako nisu drage, povezala ih je i s nekom mogućom bakterijom, npr. ureaplazmom pa sam čak pila Sumamed zbog toga, kasnije su nalazi bili negativni.
    Meni je cerviks dug ali je vanjsko ušće uloživo skoro dva vrška prsta. Otkada mirujem nije se širilo dalje. Najviše mi pomaže lijevi bok i duboko disanje.
    Vidjet ćemo sutra kkavo ne stanje ali zadnji put mi je rekla (pregledi svako dva tjedna zbog toga) da moram mirovati bar do 30.-og tjedna pa ćemo onda vidjeti kakvo je stanje.

Mrvicak, izdrzat cemo mi to sve koje smo na mirovanju. Ja sam sad evo vec 7tjedana na mirovanju. Samo lezite, ova izolacija nam ide u prilog jer nismo same, vise manje svi leze, gledaju tv, citaju, krate vrijeme.. bit ce sve super cure

Dora4
    29. Ožujak 2020. 20:46

Ivcy1306

mrvičak

Svea, ja spadam u onu skupinu koja je na mirovanju zbog bh kontrakcija. Meni su neugodne dosta, nekada čak i bolne. Krenule su sa 21.tt. Pijem 400 mg Solgar navečer. Koji dan se zna dogoditi da ih nema, ali onda su prisutni menstrualni grčevi, pa se one opet jave. Mojoj doktorici one nikako nisu drage, povezala ih je i s nekom mogućom bakterijom, npr. ureaplazmom pa sam čak pila Sumamed zbog toga, kasnije su nalazi bili negativni.
    Meni je cerviks dug ali je vanjsko ušće uloživo skoro dva vrška prsta. Otkada mirujem nije se širilo dalje. Najviše mi pomaže lijevi bok i duboko disanje.
    Vidjet ćemo sutra kkavo ne stanje ali zadnji put mi je rekla (pregledi svako dva tjedna zbog toga) da moram mirovati bar do 30.-og tjedna pa ćemo onda vidjeti kakvo je stanje.

Mrvicak, izdrzat cemo mi to sve koje smo na mirovanju. Ja sam sad evo vec 7tjedana na mirovanju. Samo lezite, ova izolacija nam ide u prilog jer nismo same, vise manje svi leze, gledaju tv, citaju, krate vrijeme.. bit ce sve super cure

Draga, cestitam na ulasku u 7.mj ako vec nisam 🥳🥰
    Slazem se, grozno samoj sebi zvucim, ali nekak kad su vec okolnosti takve kakve jesu, puno je ljepse mirovati doma i to jos s muzicem..premda radi vise i duze nego kad je na poslu, ali tu je, na par metara od mene i ipak pojedemo skupa, razmijenimo koju recenicu i dobijem tu i tamo koju pusicu tijekom dana 🤭
    Vrapcic mmm kruhic mljac 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.