Yvette bas si me raznjezila ❤❤
Ancy i mene to jako brine, doduse ja sam u manjim tjednima, jos je moja trudboca za tjedan manja jer mi je ovulacija bila kasnije al me isto brine. Al pripisujem to stresu a tebi je ovih dana iako divno bilo i stresno pa se i bebonja umirio. Al vidis da slatko uvijek rjesava sve probleme 🥰
Vrapcic i ja pecem zadnjih nekoliko godina kruh, nekad u pekacu a nekad u pecnici. Ja odmah pomijesam brasno pa stavim u vrecice tako da samo istresem, dodam trecinu kvasca, malo ulja, vode i meda. Uglavnom miks razenog, integralnog, purovog, bucinog slanutkovog...ovisi na sto naletim. A ovih dana pecem bijeli obicni ali meni i Mateju traje po 3-4 dana.
Laku noc mamice, lijepe snove vam zelim 🥰
Dora, super za linkic. Nisam znala da imaju ti online tecajevi. Hvala tiii 🥰🥰❤️
Rose, trudim se pratiti koliko mogu ali cijela ova situacija s koronom mi je jedno vrijeme bas zavladala kolotecinom, vjerujem ko i svima, pa sam bila najmirnija kad bih se uhvatila neke serije ili filma i makla od mobitela. Jos cijela onda drama oko urina i bubrega 😅.
Vrapcic, jeli tebi sve ok sad s tom upalom?
Svea, samo pomalo i bez stresa. Miruj sta vise mozes i sve ce biti dobro❤️❤️ Nadam se da ce i s UK sve biti dobro..ides odma ujutro raditi ju?
Svea jesu li ti preporucili kakvo mirovanje?
Kada sam citala postove, dala bih ruku u vatru da je sve okej, znam da puno cura ima kontrakcije, a i ja sam imala nekoliko puta. Cuvaj se, miruj i nadam se da nece doci do nikakvog daljnjeg otvaranja.
Svea, bit će sve ok. Samo miruj i bez stresa 😘
Dora i ostale cure koje ste prošle rodin online tečaj, a niste još 28 tjedna trudne, jeste li ušle u grupu podrške na facebook-u koju možete biti primljene nakon završetka tečaja?
Meni je nekako bed slati zahtjev i tvrditi tu da aam sam 28 tjedna trudna.. S druge strane, žao mi je ne biti dio toga u slučaju ako se online tečaj više neće održavati.
Curka je ❤
Svea sto vise odmaraj, bar to nece biti problem kada smo svakako u izolaciji. Vjerujem da ce sve biti super, pa ti si za dan vec u 29 tjednu. Pomalo i izgurat ces ti to sve, bez brige.
Bokić curke ❤ hvala vam svima na ovim divnim porukama podrške…
Ipak sam se vratila u bolnicu (jer su se ta grčenja nastavila do 3h ujutro).
Jedan divan doktor me zaprimio, pregledom je ustanovljeno da se ništa nije mijenjalo, koliko sam njega uspjela shvatiti zatvorena sam i cerviks je održan… opet mi radili CTG i nema trudova. Sad će mi još napraviti UK i briseve i KKS.
Evo, sve je malo blaže, ne znam što da mislim…samo pozitivno, nema mi druge…
Nedaj se ,samo slusaj sta ti kazu dok.i naravno miruj.nadam se da ce svi brisevi i sve.da budu uredni,al daj vremena i svemu sto su ti dali da pijes meni je trajalo otorilike 2 dana i sve se smirilo ..sad je takodje vazno da se pokusas sto vise da opsustis jel cesto psihom znamo i da pogorsamo stanje ..uz tebe smo svi i samo napred ..😘
Zelim svima da cestitam na navrsenim nedeljama .da vam pozelim svima jednu ugodnu nedelju i ne smijemo da gubimo moral moramo dalje dase borimo zbog nasih beba ...saljem vam mnogo pusa iz hladne Aus.😘
Svea draga, samo miruj sto vise i bit ce sve dobro❤ i tako zbog izlocije sve vise-manje mirujemo, nema nam druge. Kako si danas? Jel se smirilo? Te kontrakcije su bas enigma, valjda ovisi koliko su ceste i jake. Meni je prijateljica sad rodila u 3.mj i znam da mi je govorila da su joj kontrakcije znale satima trajati i imala ih cesto pa cijelo vrijeme zatvorena i sve ok. Stvarno covjek nikad ne moze znati i bolje na hitnu.
Lijepo odmaraj
💙
Svea draga, kako si sad, u kojoj si fazi pretraga i obavljanja? Drago mi je da si otisla jer bar znas da te drze pod nadzorom i rade sve sto je u njihovoj moci. Ja sam otvorena prst jos od 24+3tt, strogo mirujem, zbog toga su me i ostavili u bolnici, takodjer ctg uredan bez kontrakcija, uk sterilna, cerviks skracen jos od prije..ugl mirovanje i mirovanje!! Vec si u pristojnimnl tjednima, pokusaj zadrzat unutarnji mir i vjerujem da ce sve biti u redu, neke zene prehodaju cijelu trudocu malo otvorene bez da i znaju!! Bit cete dobro 💗💗🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji