Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    29. Ožujak 2020. 20:47

Dora4

Ivcy1306

mrvičak

Svea, ja spadam u onu skupinu koja je na mirovanju zbog bh kontrakcija. Meni su neugodne dosta, nekada čak i bolne. Krenule su sa 21.tt. Pijem 400 mg Solgar navečer. Koji dan se zna dogoditi da ih nema, ali onda su prisutni menstrualni grčevi, pa se one opet jave. Mojoj doktorici one nikako nisu drage, povezala ih je i s nekom mogućom bakterijom, npr. ureaplazmom pa sam čak pila Sumamed zbog toga, kasnije su nalazi bili negativni.
    Meni je cerviks dug ali je vanjsko ušće uloživo skoro dva vrška prsta. Otkada mirujem nije se širilo dalje. Najviše mi pomaže lijevi bok i duboko disanje.
    Vidjet ćemo sutra kkavo ne stanje ali zadnji put mi je rekla (pregledi svako dva tjedna zbog toga) da moram mirovati bar do 30.-og tjedna pa ćemo onda vidjeti kakvo je stanje.

Mrvicak, izdrzat cemo mi to sve koje smo na mirovanju. Ja sam sad evo vec 7tjedana na mirovanju. Samo lezite, ova izolacija nam ide u prilog jer nismo same, vise manje svi leze, gledaju tv, citaju, krate vrijeme.. bit ce sve super cure

Draga, cestitam na ulasku u 7.mj ako vec nisam 🥳🥰
    Slazem se, grozno samoj sebi zvucim, ali nekak kad su vec okolnosti takve kakve jesu, puno je ljepse mirovati doma i to jos s muzicem..premda radi vise i duze nego kad je na poslu, ali tu je, na par metara od mene i ipak pojedemo skupa, razmijenimo koju recenicu i dobijem tu i tamo koju pusicu tijekom dana 🤭
    Vrapcic mmm kruhic mljac 😊

Ups, ne jos, jos tjedan dana! 🙈 sretan zaokruzeni tjedan zasad 🥳🥰🤭

Vrapčić123
    29. Ožujak 2020. 20:52

Dora dobila link, hvala ti 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    29. Ožujak 2020. 20:53

Nema na cemu 

Alisanazemlji
    29. Ožujak 2020. 21:20

Rose1

Alisa jooooj bas mi je zao da ne smijes slatko☹, ali dobro, sve za bebice🥰I mene ceka ogtt, zvst cu u pon, rekla mi ginek gdje mogu privatno osim medica

Rose, da, nažalost. Ali tješim se da nije vječito.😆🍮 
    Ja sam ti radila OGTT u breyeru pa probaj tamo. Mislim da i dalje normalno rade, samo ae trebaš telefonski naručiti za dolazak. 

Curka je ❤

Nikita206
    29. Ožujak 2020. 21:24

Vrapčić, ahhh domaći kruh, obožavam, a tako sam lijena raditi ga, ne znam zašto 
    Dora, dragi je napravio tako dobru marinadu i mlinci su bili stvarno odlični 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Alisanazemlji
    29. Ožujak 2020. 21:30

Vrapčić123

Alisa potpisujem sve što si napisala vezano za potrese. No zbilja mislim da smo za našeg života mirni sa ovako jačim potresom 😅🙏🤞
    Rio ma samo da oni nama kažu da je sve ok s našim bebama. Moj socijalni je zbilja dobar doktor, posvuda hvaljene, tako da se nadam da će i to ispasti ok. Bit će sve ok sigurna sam, samo da su bebe nama zdrave🤞🤞🤞

Vrapčić, i ja se nadam da je to bilo to i da se više neće ponoviti... 🤞🙏
    Zanimljivo, ja sam najveći paničar oko potresa. Od korone se može koliko - toliko zaštiti, a što se trudnoće tiče s njom sam totalno opuštena...
    Bila sam možda malo napeta u prvom tromjesečju, ali sam da sam sasvim fajn. 
    Meni se zna desiti da imam lagane grčeve, podsjećaju pomalo na bolove u slezeni dok duže vrijeme hodam, ali obično brzo prođu. 
    Je li je još kojoj od vas tako?
    Nisam zabrinuta... Pretpostavljam da je to samo još jedan od simptoma trudnoće u drugom-skoro trećem tromjesečju...
    Dora, primila sam link...
    Srce si, puno ti hvala 💕😘 

Curka je ❤

• lina27
    29. Ožujak 2020. 21:40

Ancy_23

https://ibb.co/tX7D9tN
    Ovo je moja svadbena cokoladna torta hehe. Da stvarno cemo imati sto pricati malenom kad se rodi kako su se mama i tata vjencali u doba korone. Samo mi i kumovi, narucili dostavu klope doma i papali tortu zezali se ma bas je sve opusteno bilo.
    Rio ja moram priznati nisam neki vjernik. Rekla bi da je dragi pobozniji od mene. Njegovi su isto tako u vjeri a pogotovo svekrva i sogorica. Takoder imam osjecaj da sveki ne priznaje bas ovo kod maticara kao vjencanje. I oni svi ocekuju kad se bebac rodi da cemo sve skupa odraditi i u crkvi krstenje + svadba. 🙈 nisam im jos rekla da nista od toga.
    Nikita sretan rockas tvom dragom!
    Hvala jos jednom na cestitkama cure !🙂👰

Cestitke!! I nama je svadba otkazana 2.5og.. i sad gledamo da bi otisli sa kumovima taj dan i ipak se ozenili kod maticara. Znaci maticni uredi rade i vjencaju? Cestitke jos jednom❤❤

• lina27
    29. Ožujak 2020. 21:43

Ja ne osjecam cesto kontrakcije ali sto me zdjelica i prepone bole vec 2 dana... jedva ustanem iz lezeceg polozaja.. nisam cula da je itko imao problem s time.. bas kodti kraj čuče  zdjelica neks tupa.bol.. mozda od manjka setnji jer smo u karanteni

kaktusica
    29. Ožujak 2020. 21:46

Vecer cure, tko je obo imao puricu i mlince, mljac, super izgleda 😁
    Vrapcic super izgleda kruhic, jo iz neke fine pekare, e da je malo maslaca i pekmeza sad namazati, mljac 😍
    Ja nemam kontrakcije, nisam ih imala ni s malim.
    Ali imam zato brige poput nejavljanja bebe, izludjuje me to ponekad. Jucer mi je bio stresan dan pa sam povezala s tim, i danas smo dosta pricali muz, sveki i ja kako je to sve izgledalo muzu na poslu. Jutros citam da je jos jedna zena na respiratoru, ja ga pitam pa kako tri rekli su dvoje, kaze on meni da me nije htio zvati i opterecivati, troje ljudi sam intubirao. Da prostite imao je jebeno dezurstvo...
    Dakle, veceras u 20h je cijeli kvart izasao na balkone i prozore i svi au pustili do daske s radija Moja domovina, pjevali, pljeskali za nase zdravstvene radnike, Matej i ja zaplakali od ponosa ali i tuge sto tata nije s nama, bas je bilo neopisivo nekako ❤

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Ožujak 2020. 21:48

lina27

Ancy_23

https://ibb.co/tX7D9tN
    Ovo je moja svadbena cokoladna torta hehe. Da stvarno cemo imati sto pricati malenom kad se rodi kako su se mama i tata vjencali u doba korone. Samo mi i kumovi, narucili dostavu klope doma i papali tortu zezali se ma bas je sve opusteno bilo.
    Rio ja moram priznati nisam neki vjernik. Rekla bi da je dragi pobozniji od mene. Njegovi su isto tako u vjeri a pogotovo svekrva i sogorica. Takoder imam osjecaj da sveki ne priznaje bas ovo kod maticara kao vjencanje. I oni svi ocekuju kad se bebac rodi da cemo sve skupa odraditi i u crkvi krstenje + svadba. 🙈 nisam im jos rekla da nista od toga.
    Nikita sretan rockas tvom dragom!
    Hvala jos jednom na cestitkama cure !🙂👰

Cestitke!! I nama je svadba otkazana 2.5og.. i sad gledamo da bi otisli sa kumovima taj dan i ipak se ozenili kod maticara. Znaci maticni uredi rade i vjencaju? Cestitke jos jednom❤❤

Hvala na cestitkama 🙂🤗Da maticni rade samo osim vas i kumova nitko vise ne moze biti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.