Pokusala sve pohvatati... Ne znam jesam li uspjela, no eto zauzela sam 3 strane 😂😅☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose procedura ti ide ovako. U maticni ured dolazis sa buducim suprugom i donosis fotokopije osobnih iskaznica od kumova i taksene marke (ne sjecam se koliko ali nesto sitno, oni ce ti reci). Tu ce vas pitat nekoliko pitanja, gdje cete zivjeti, koje ces prezime itd.
Dobit ces neki papir od njih koji ces dati svom sveceniku. Nakon crkvenog vjencanja, svecenik ce sam slati maticnom uredu papire i kad budu provedeni, doci ce ti na adresu. I tada ides na mup mijenjati dokumente po potrebi.
Bok cure!
Konačno sam sve pročitala što stenapisale... Ispada da se ne javljam zato jer većinu vremena provedem čitajući sa prekidima 🤗
Dora, hvala ti na brizi.
Evo, oporavljam se i dalje od potresa kao Tea i Vrapčić. Meni su potresi, obzirom da su nepredvidljivi uvijek bili najgora elementarna nepogoda i kod mene je oduvijek postojao lagano podsvjesni strah od istog.. I dalje se cimam na neke zvukove. Preko dana mi je koliko toliko ok. Najgore mi je kad trebam ići spavati tako da sada lošije spavam nego inače.. Ipak, vjerujem da će biti bolje... 🤞
Dora, poslala sam ti mail vezan uz on line tečaj za trudnice 😊
Pričale ste o ležanju na leđima... Meni to postaje polako nemoguća misija. Isto imam problema sa dahom, a najugodnije se osjećam kada spavam na lijevom boku... Moja mala me sve jače udara, ali neka-taj dio trudnoće mi je najljepši - bitno da se osjećamo međusobno 💕🚼 🤰
Anchy, čestitam ti od srca 💞.. Imat ćeš pomalo nerealno priču za pričati svojoj bebolini 💕
Inače, došli su mi rezultati urino kulture i sve je okej. Prve pretrage su bile našle nešto bakterija, ali sa drugom je sve u redu...
Curke, moram priznati da mi jako teško pada za gledati fotke vaših slastica što ih šaljete s obzirom da sam na dijeti radi povišene GUK.. 😆🐽
Za dva tjedna ću ponovno vaditi krv. Nadam se da će se stanje poboljšati pa da i ja mogu gricnuti koji kolačić ili sladoled koji mi ovih dana baš jako fali
Inače, i ja sam fan točkica. Budem i ja priložila svoju točkastu bušicu jedan dan ovdje kad taj outfit dođe na red... 😆
Kaktusica, nadam se da si dobro nakon potresa i žao mi je što ti je muž u takvoj situaciji kakvoj je..
Skidam mu kapu, kao i ostalim medicinarima koji požrtvovno rade u ovim vremenima. 🙇
Curka je ❤
Vrapcic jeeeeeej, opet si s nama🎊🎉
Yvette,Vrapcic hvala cure na podijeljenom iskustvu i informacijama🤗❤
Fluffy bas sam mislila di si nam, nema te par dana...drago mi je da uzivate u bebici🥰ni ja jos nisam nista kupovala, mislila u 5.mj, a sumnjam da ce se do tad situacija smiriti pa cu morati online
💙
Sve cure, drago mi je ste unatoč ovim izazovnim vremenina dobro i pozitivne 💕
Mora da nas trudnice štiti neka posebna aerola...
Nevjerojatna koliko pozitivne energije ima u ovoj grupi ☀
Curka je ❤
Alisa jooooj bas mi je zao da ne smijes slatko☹, ali dobro, sve za bebice🥰I mene ceka ogtt, zvst cu u pon, rekla mi ginek gdje mogu privatno osim medica
💙
Hello cure, evo da se javim malo sam odmarala od mobitela,vijesti, neta za vikend. Gledali smo filmove jucer, igrali covjece ne ljuti se sa malim, monopoly, bas nam je proletio dan 😊😊
Danas prosetali malo rostiljali u dvoristu,upijali sunce ☺..
Trebalo mi dobrih sat vremena da procitam i pohvatam sve.
Anchy cestitke na vjencanju 🥰 bas lijepe vijesti..
Sretno svima na okruglim tjednima i nadam se da ste sve ok i da ste lijepo provele vikend 😘😘
url=https://lilypie.com]
Rio13 kaj ne da su te adaptacije i renovacije noćna mora,, Evo nama bili u petak i subotu majstori za vodicu , za temeljne odvode i instalacije ubrali jezeraču ojra.. Je da se sve to moralo napraviti ,bio je tu i dost štemanja, i šute, al fala bogu pa su radili u aneksu kuće( živimo sa suprugovom tetom koja si planira u tom aneksiću napraviti apartmančić, jer bi kuću onda ostavila nama). Prethodno je dogovorena promjenu krovišta na cijelom objektu pa ćemo vidjeti kak će se to odvijati, pogotovo sad kad je ta korona , a poslije kad će bit još jedno malo dijete kući... Izgleda da ću pobjeć materi sa djecom dok budu raskrivali i pokrivali krov.....
Sreća mamina
Dobrodošao
Missy hvala ti 😊
Alisa hvala i bas mi je drago za uredne nalaze urinokulture 😊
Anchy čestitke tebi i suprugu! Mazite se i pazite :D
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji