Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    30. Ožujak 2020. 08:19

Dobro jutro moje lijepe prijateljice trudnice 
    Alisa ja ti se nisam prijavljivala jer nemam fb pa ne znam koja je procedura, all realno, ne pise tebi nigdje na profilu ni da si trudna ni koliko si trudna..😬
    Fluffy draga, tecaj je dostupan jos samo danas do 12h, ako se zelis prijavit i poslusat ga, javi mi se na krafnice2020@gmail.com  pa cu ti poslat linkove i sifru 😘
    Cestitam curkama koje pune tjedan, ako se varam imamo i koju sa okruglih 30..zmya mozda? U svakom slucaju, cestitam svima koje zaokruzuju 🥳🥳🥰💗💙
    Sretno s pregledima Mrvičak  Pepili 

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 08:31

Jutro curke! 
    Mrvičak bolje da ti tako doktorica razmišlja, osobito ako su bh česte. A to što se tako paziš je zbilja dobro, može samo koristiti, štetiti ne može sigurno, tako da nastavi samo tako 👍
    Kaktusica ma kruhić domaći je zakon, baš ću si i ja pokušati smiksati više vrsta brašna, ovako nekako kao i ti, zvuči vrlo ukusno, a da ne velim kako je zdravo. 👍😊
    Svea super da si išla na hitnu, žao mi je za prohodnosti, sada se zbilja čuvaj i bit će sve ok. Reci mi jesi li ti imala i menstrualne bolove također Ili samo bh? Pazi se i čuvaj se 😘
    Fluffy draga hvala na pitanju. Popila sve antibiotike, nakon par dana se već bilo primirilo, no također sam i mirovala baš dosta, a skužila sam da mi je mirovanje kod bh puno pomoglo u mom slučaju. Više mi se nisu ponavljale one vrlo vrlo  česte bh, po nekad se ponove, također i menstrualni bolovi. Baš ću na idućem pregledu koji bi uskoro trebao biti, pitati kada bi mi se menstrualni bolovi trebali smiriti skroz. Kako si ti? Je li sada sve ok? Jel se bebica javlja? 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    30. Ožujak 2020. 08:36

Jutro cure!!!
    Svea drzi se, proletit ce sve i ce bit uredu! Neka si ti otisla i pod nadzorom, sad ce ti sve pogledati kako treba❤️
    Vrapcic i Kaktusice svaka cast za kruh, ja stvarno nemam volje to mjesit ali nastavi li se ova izolacija pocet cu i to 🤣🤣🤣
    Curke cestitike na punim tjednima 👏🏻👏🏻
    Sretno danas na pregledima ❤️

• anav05
    30. Ožujak 2020. 08:38

svea

Evo curke da se javim. Bila na Merkuru, super je što nema nikoga i brzo sam sve obavila.
    Nije baš dobro, ali nekako se tješim da je moglo i puno gore.
    Uglavnom prohodna sam za prst. I dalje ne znam jel to znači otvorena, ali mislim da da.
    Rekli su mi da budem doma jer blizu živim i da se odmah javim ako mi je bilo što sumnjivo.
    Dobila Utrogestane i nastaviti s magnezijem i ponoviti UK. Spojili su me na ctg, ali se ni jedan trud tad nije pojavio…
    Evo sad moram samo pozitivno dalje. Nema druge ❤

Ja sam jučer malo pustila mobitel, čitam zaostatke.
    Truda nema, to je dobro, samo prati terapiju i miruj.
    Bit ce sve dobro, vidjet ces.
    Bravo za pozitivu🥰🥰

• anav05
    30. Ožujak 2020. 08:41

Dobro jutro cure😊😊
    Ja sam malo mobitel jucer pustila, malo oko muža bila😅😁😁
    Nadam se da je sve ok i da se čuvate.
    Tipkamo se😘😘

I da, jučer smo nas dvije zaokružile puni 27.tjedan🙂

mimoza
    30. Ožujak 2020. 09:04

Jutro i od nas ☕️🍼
    Svea hvala Bogu da nije nista strasno, al eto bas me cudi ta razlika medju misljenjima doktora. Neki uopste ne pridaju vaznost tome, a drugi bas odmah reagiraju. Mozda (sigurno)  ima razlike i izmedju nas trudnica i opceg stanja. Svakako ti zelim sto bolje rezultate kks i urina. Javi nam 🤗
    Sretno na pregledima danas.
    Zmya mislim da si ti pitala juce za spavacice. Ja sam kupila dvije na placu dok sam bila u Hr, sa dugmicima gore za dojenje, a bas bas juce narucila ovu iz c&a, pa da imam i poslije kuci. Inace spavam u spavacicama. https://ibb.co/bKnzCN1

kaktusica
    30. Ožujak 2020. 09:07

Jutro cure!
    Anavo cestitke na zaokruzenih 27 🥰🎊🥳
    Svea samo odmaraj i odmaraj, sto vise lijevi bok, bit ce to sve dobro, super za dobar nalaz! 
    Sretno svim curama koje idu na pregled 🥰

Rose1
    30. Ožujak 2020. 09:15

Svea samo miruj, smirit ce se to, pij Mg❤

💙

Vrapčić123
    30. Ožujak 2020. 09:45

Curke sretno danas na pregledima!
    Pitanjce za sve koje znate? Do kojeg trenutka ćemo primati od HZZO ovih 4257 kn, a kada se prelazi na prosjek plaće? Od rođenja bebe ili? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

leptir28
    30. Ožujak 2020. 09:47

Jutroo cure 😘😘
    Evo i mene nakon vikenda, kojeg sam iskoristila da gnjavim decka jer preko tjedna radi... Pa smo bili malo vani buduci da sam cijeli tjedan bila u kuci zbog vremena i ove lude korone.. https://ibb.co/zxzG6vF eto da vidite blizu koje ljepote zivimo 😉
    Sretno Ancy na udaji..
    Sta se tice kontrakcija, mislim da ih nemam..jedino sta rijetko osjetim nekakva grcenja u trbuhu pa moguce da je to to.. prva je trudnoca pa jos neznam prepoznat al je forum tu pa se sve sazna... Uzivajte u danasnjem danu i sretno curama na pregledima 😀

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.