Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    29. Ožujak 2020. 14:55

Mimoza❤🤗
    Ancy izgleda stvarno prefinoooo🎂🍽

💙

• CurlySue
    29. Ožujak 2020. 15:01

Mimoza 😂 ako kile ostanu ovako, primam i apetit 😂😂😂

• Bebac24
    29. Ožujak 2020. 15:09

Nismo ni mi vjernici, ali mi je nekako lijepo i posebno ipak i u Crkvi. 
    Zao mi je da mi je baka umrla prosle godine i da nece to doziviti jer je jako htjrla da mi to odradimo pred Bogom. Ona i djed nazalost nisu i uvijek je bila zalosna zbog toga. Ona je jedina bas pobozna bila u obitelji pa ja nakon nje. Ali ja vjerujem u Boga ali u Crkvu kao instituciju sa namsim svecenicima nazalost ne. Zato cemo se vjencati i krstiti kod svecenika koji je poseban, drag i normalan covjek. 
    Sretan rodjendan muzeku 😊 
    Ja svog sad cekam vani na suncu da donese sladolede iz mca 🥰
    Kaze nedjelja je da se castimo 😊 sutra punih 29tt ajmee leti to vrijeme ko ludo sad od kad mi je mali doma. 

Rose1
    29. Ožujak 2020. 15:12

fenjer

Rose1

Cure, javite zaH&M kad stigne, planirala i od tamo. Sinsay, c&a, h&m…jos cu ja to detaljnije proguglati za mjesec dana. Mislila next, ali nesto mi pise da se trenutno ne moze🤷‍♀️

Meni je u cetvrtak normalno dosao paket iz h&m-a, narucila sam u ponedjeljak.

Hvala na odg😉

💙

zmya
    29. Ožujak 2020. 15:31

Leti leti vrijeme.. jucer frend nije nasao bueno od kokosa al linolada slajic quattro je tu!
    H&M je i meni dosao paket normalno nekidan, sad cekam da obnove zalihe grudnjaka pa da si uzmen ove za dojenje, cula sam da su oni ok i oni iz mullera. 
    Mislila sam na plac poc po spavacice ove za u rodiliste al sad cu isto il na h&m il c&a uzet, kontam da mi trebaju dvi tri. Di ste vi uzimale? 
    Ajte na kavu! 

kaktusica
    29. Ožujak 2020. 15:50

Dora i Rose hvala na odgovoru, neka vasih lijepih tjednica u potpisu i da vidim barem broj 38 😍😍
    Zmya ja sam kupila nekoliko spavacica u Pepcu, dvije u h&m-u na kopcanje i dvije Triumph lagane na kopcanje.
    Ancy super je i torta i svadba, nije vazno nista osim slavlja vase ljubavi, zato ja volim male i intimne svadbice ❤ 
    A sto se tice vjere, ona je po meni nesto toliko intimno, vjernik, nevjernik nebitno, najvaznije je zivjeti moralno i pomagati kad god mozes 🥰

Mokvica
    29. Ožujak 2020. 16:15

Ivcy čestitke na punih 27! 🎉☺️

Trudy
    29. Ožujak 2020. 16:23

Uf, ja malo prilegla konacno. 
    Jutros odsetali malo do mojih da ih vidimo na kratko.. kad se vratili doma ja brzo isla usisat, radit rucak, prat pod… sad me kicma ubija 😕 vidim da ste pisale da nemate ideje za rucak 😊 evo za sutra 😉 lazanje (za decke s mesom) za mene s patlidzanima. Njam, njam 😊
    Zmya kruhic izgleda slasno 😊 ja isto odlucila kad je vec pecnica upaljena napravit kruh (bez kvasca). Tako da ovi moji gladusi imaju sta jest sad.
     Kakrusicai kod vas potres 😕 nadam se da nije bilo prejako..
    Mi malog nismo krstili, necemo ni ovog. Iako i dalje neki ne mogu prec preko toga 😁 Ne znam zasto smo se ni vjencali u crkvi jer muz nije vjernik, ja jos manji 😁 sreca ovaj u kastvu nije nikakvu misu imao ni nista, on bi to u 15 min obavio i to je to 👍 
    Dana ja sam u sinsayu cini mi se vidjela bas ta pakiranja od 5 komada za neku sicu. Tako da moguce da su zbilja pakirani bodici po 5 😉

Ivcy1306
    29. Ožujak 2020. 16:33

Mokvica, hvala!😉 

Fluffy
    29. Ožujak 2020. 16:59

Dora, draga super sam, hvala na pitanju i sto si me se sjetila 🥰🥰 danas mi je prvi dan da mi muz ne radi, pa evo uzivala sam s njim. Sad i on osjeti bebine udarce koji su poprilicno ucestali 🤭 pa se skupa veselimo. 
    Rostilj...pridruzujem se i ja ekipici koja je danas jela fino s rostilja. 
    Kupovina, ja vam iskreno nista ne narucujem i ne kupujem ovih dana. Smatram ovo “karantenu” svojevrsnom stednjom. Bas sam nesto razmisljala...dok se vratimo u normalu sa zivotom, vec ce nekako doc i pravo ljetno vrijeme. Jos sam negdje citala da nas ove godine vec od 5.mjeseca ocekuju temperature s oko 30 stupnjeva. Pa eto nadajmo se da ce i te temperaturw ubiti tu koronu😅. Sve u svemu...odlucila sam sad nista ne kupovati do daljnjeg...onda kad nakon dugo vremena udem u shopping centar, poharat cu sve trgovine za mame i bebe 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.