Fluffy bas mi je drago za briseve, vjerujem da si odahnula🎊🍾🥂🎉
Kolacic čestitam na curki,🌸drago mi je da je sve superrr
Panda ja ne znsm zasto neki toliko izbjegavaju uzv, meni svski put radi...ne vjerujem da je bas tako stetan, onda nitko ne bi radio🤷♀️glavno da je sve dobro
Leptir cestitke na deckicu💙
Mimoza ajme predivno, uzivaj
Dora sto jw bilo?? Nesto mi promaknulo?
Dana drago mi je da si dobro i uzivas u udarcima bebice
Zvonkica kuzim te i js sam danas imala show za doci do ginek, ali je sve dobro proslo. Mozes se uvijek vrstiti u zg ako ti je tamo prebivsliste, ali te nece pustiti iz grada da ides u vikendicu...uzivaj dok mozes
Beata po Ri se puno privatnika zatvara, moja soc.ginrk radi, a i privatnik kod kojeg idem ponekad
💙
Dora identicno je meni jucer bilo. Isto nije bolilo ni peklo kad piskim. Nakon, magnezija me popustilo i danas nista.
Evo ja danas bebicu svako malo osjetim 🥰 do sad je bilo 2 3 puta dnevno, ali svida mi se ovaj osjecaj kad ju cesto osjetim ❤️ nije nista jako, ali dovoljno da se javi
Joj za poludit vise stalno nesto, a ne zelim dizat frku jer mi je bilo vec tako prije koji tjedan pa je ispalo da je mali taman kod mjehura..bolilo me i nocas i sad tijekom dana, nije non stop jer stvarno mirujem nego kad krenem okrenut malo stranu (jer me i kukovi bole haha naravno!) ili kad ustajem, sjedam na wc, znaci promjena polozaja..Mg uzimam redovito, nadam se da ce proc kroz koji dan..
Bebice uredno osjetim da se koprcaju i luduju i bol je bas u istoj točci cijelo vrijeme pa znam da nema direktne veze s njima..
Drago mi je da sve vise osjetis bebicu, sad ce to bit svaki dan sve vise i vise 🥰😊
Kad smo kod tocke, nasa Tocka se vec dosta dugo ne javlja 🤔
Beatadoslovno ovisi od doktora do doktora, cak ne od grada do grada, najbolje ti je nazvat i provjerit! Neke curke su odradjivale privatno ogtt jer pretraga dugo traje pa da nisu izlozene bolnickim hodnicima.
Alisa di si nam, kako si?😘
Sad vidim sto je bilo, ali di te boli? Koja tocka? Vjerujem da su te bebice nagazile malo
Hvala ti puuuuuno draga🥰❤🤗
💙
Samo da vas pozdravim 😊😊 nadam se da ste sve dobro. Puse iz Međimurja 💚🍀🍀🍀🍀💕
Dana i fluffy daa...pratit cemo se do i nakon poroda 😉😉
Mokvica cupavcima 😉😉 (napravila 48komada) mogu svakoj od vas poslat par komada 😋😋
Dora daaa.. citala sam tvoje komentare i stvarno ova grupa bez tebe nebi bila to sta je ❤️
Hvala ostalim curama na cestitkama 😘
Sta se tice pregledan neki dan me zbala sestra da dodem dan ranije na pregled..tako da srecom nije odgodeno..
💙
Dora, nadam se da će bol uskoro prestati. Meni je često takva jer nisko nosim.
Rose, super, sada si mirna👏
Rose mjehur 😬 al nekako sam okej, ne panicarim, vjerujem da ce proc, samo sto probode tako intenzivno da sve zvjezdice vidim 🙈 mozda je mali ljut jer sam pojela 4 tortice jutros, a malena je vislje gore pa je dobila vise, evo mi sad osvete 🤣😁🤐
Leptir hvala ti, ali ja nekako mislim da svaka od nas daje velik doprinos sveukupnoj atmosferi i dobroj pozitivnoj vibri koja je zbilja prisutna cijelo vrijeme od pocetka 🥰
Kolačić i Rose super za lijepe vijesti s pregleda! 😍
Leptir mi se pratimo u dan! Isti dan bi nam trebali stići naši dječaci 💙
Ja sam napravila tortu sinoć, slavimo moj rođendan danas! Nas dječak, muž, ja i mace💕
Bila sam sinoć malo tužna sto neću moći biti s obitelji i prijateljima, ali opet toliko sam zahvalna na svemu sto imam!
Evo samo da javim da smo muz i ja dobili propusnice i sutra se svo troje vracamo na selo. Ako nekom treba uputa oko propusnica pitajte, sve aam apsolvirala 😅
Inace ginekolog daje propusnicu za pregled samo na 1 dan, od civilne zastite smo dobili na mjesec dana.
Daisy draga od srca ti zelim sretan rodjendan uz obilje zdravlja i ljubavi! 🎂🥳 Bit ce ove godine jos prilika i razloga za velike proslave! 💗🍰 cestitam i na zaokruzenih 23 i ulasku u 6.mj, danas bas imas razloga proslavit!! 🥰🤗
Mila super za propusnice 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji