Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    26. Ožujak 2020. 14:31

Evo sam sat i pol odspavala, bas sam neka omamljena, najgore sto nikakav kolacic ne mogu danas slozit, bas se ne usudim pomicat iskreno kad nadjem neku poziciju di sam mirna 🙈

Kolacic
    26. Ožujak 2020. 14:46

Hvala vam cure od ❤. Stvarno mi je danas jedan poseban dan u zivotu 🥰🤰💗
    Cestitam i leptir(ici) na deckicu 🤗.

Beata
    26. Ožujak 2020. 14:59

Pozdrav cure, ne uspijem pratiti sve sto pisete pa se ko padobranac ubacujem. Zanima me jel i dalje idete na redovite kontrole kod svojih soc.ginekologa? Radite li pretrage u novnostaloj situaciji - kks,ogtt,urin privatno ili preko uputnice?

dana130
    26. Ožujak 2020. 15:00

Dora identicno je meni jucer bilo. Isto nije bolilo ni peklo kad piskim. Nakon, magnezija me popustilo i danas nista.
    Evo ja danas bebicu svako malo osjetim 🥰 do sad je  bilo 2 3 puta dnevno, ali svida mi se ovaj osjecaj kad ju cesto osjetim ❤️ nije nista jako, ali dovoljno da se javi 

Baby girl 💜

yvette
    26. Ožujak 2020. 15:05

Leptir cestitam na deckicu !
    Beata  ja vodim trudnocu privatno, za sada normalno idem na preglede s tim da vise ne rade svi doktori nego sam u koga me dopadne tj u onog ciji je raspored taj tjedan da radi. Nadam se da nece zatvoriti i prebaciti me u socijalnog. Ogtt sam napravila prije nego se ovo pocelo zahuktavati, a kks sam napravila prekjucer privatno, 45 kuna. Nije bilo nikog u ordinaciji i nisam trebala ici po uputnicu prethodno. Nalaz dosao i meni i doktoru na mail.

Rose1
    26. Ožujak 2020. 15:08

Da vam javim pa idem citati zaostatke. Uspjela preci"granice", za natrag je bila policija, ali na drugoj strani, sreca...i nisu svaki auto zaustavljali
    Bebica💙je dobro, cca 900g, potvrdila i ona kao i u bolnici na amomaly da ima duge noge😂
    Uh, sad mi lakse...dugo sam se zadrzala jer je svaka bila 1sat unutra, ambulanta prazna, dvije trudnice i ja

💙

Dora4
    26. Ožujak 2020. 15:09

dana130

Dora identicno je meni jucer bilo. Isto nije bolilo ni peklo kad piskim. Nakon, magnezija me popustilo i danas nista.
    Evo ja danas bebicu svako malo osjetim 🥰 do sad je bilo 2 3 puta dnevno, ali svida mi se ovaj osjecaj kad ju cesto osjetim ❤️ nije nista jako, ali dovoljno da se javi

Joj za poludit vise stalno nesto, a ne zelim dizat frku jer mi je bilo vec tako prije koji tjedan pa je ispalo da je mali taman kod mjehura..bolilo me i nocas i sad tijekom dana, nije non stop jer stvarno mirujem nego kad krenem okrenut malo stranu (jer me i kukovi bole haha naravno!) ili kad ustajem, sjedam na wc, znaci promjena polozaja..Mg uzimam redovito, nadam se da ce proc kroz koji dan..
    Bebice uredno osjetim da se koprcaju i luduju i bol je bas u istoj točci cijelo vrijeme pa znam da nema direktne veze s njima..
    Drago mi je da sve vise osjetis bebicu, sad ce to bit svaki dan sve vise i vise 🥰😊
    Kad smo kod tocke, nasa Tocka se vec dosta dugo ne javlja 🤔
    Beata doslovno ovisi od doktora do doktora, cak ne od grada do grada, najbolje ti je nazvat i provjerit! Neke curke su odradjivale privatno ogtt jer pretraga dugo traje pa da nisu izlozene bolnickim hodnicima.
    Alisa di si nam, kako si?😘

mimoza
    26. Ožujak 2020. 15:10

Dora ma kakav kolac. Miruj sto vise, imas zalihu slatkisa i otici ce zelja za secerom. Nemoj nista rizikovati. Ne sekiraj nas.
    Nikita sad vidim da je i kod tebe cetvrtak mali rodjendan sa okruglim tjednima 🥰 cestitke. 
    Dana sad ce poceti sve ucestalije da se javlja i da ima tacno svoje vrijeme kad je aktivna, a kad pajki. Poslije ce to postati agresivni udarci (pricam iz iskustva) al’ hajd nece ni to dovijeka trajati 😂

Dora4
    26. Ožujak 2020. 15:11

Rose1

Da vam javim pa idem citati zaostatke. Uspjela preci"granice", za natrag je bila policija, ali na drugoj strani, sreca…i nisu svaki auto zaustavljali
    Bebica💙je dobro, cca 900g, potvrdila i ona kao i u bolnici na amomaly da ima duge noge😂
    Uh, sad mi lakse…dugo sam se zadrzala jer je svaka bila 1sat unutra, ambulanta prazna, dvije trudnice i ja

Bravo!!! Jako mi je drago suncice nasa!! 💗🥰💙 Skoro kilica, super bebili 🥳🍰🤗

Dora4
    26. Ožujak 2020. 15:14

mimoza

Dora ma kakav kolac. Miruj sto vise, imas zalihu slatkisa i otici ce zelja za secerom. Nemoj nista rizikovati. Ne sekiraj nas.
    Nikita sad vidim da je i kod tebe cetvrtak mali rodjendan sa okruglim tjednima 🥰 cestitke.
    Dana sad ce poceti sve ucestalije da se javlja i da ima tacno svoje vrijeme kad je aktivna, a kad pajki. Poslije ce to postati agresivni udarci (pricam iz iskustva) al’ hajd nece ni to dovijeka trajati 😂

Hahahahah bit ces super mama!!! Mirujem stvarno, cak sam u krevetu u spavacoj, ne na kaucu 🤐 jedino sam sarmu isla pojest na kauc da ne zamirise cijela soba 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.