Fluffy meni je uglavnom bjelkast, to mi pise i u nslazu nskon pregleda, ali bude i svijetlozut...brisevi ok. Ja sam zakljucila da i mokraca kapne ako se dobro ne obrisem i odmah ti to promijeni i boju na gacicama
💙
Curke, imam pitanje posto ste vi to vec prosle.
Je li moguce da se beba vec sada namjesta? Naime osjetim kao da mi se maternica steze i kao da mi nesto titra iznutra.
Trudy nazalost je on alergican na lovor... Opcenito moramo jako paziti na te biljne pripravke cak i ako su iz apoteke. Ja sam se jednom osula od 2 zlice sirupa od trpuca, bila sam u ranama od glave do pete, 10 dana elocom kreme i gaze po cijelom tijelu. Nazalost i on pokupio moje alergije 😔
Tonks ne znam, mislimnda je prerano za namjestanje, mozda je trenutno tako ali u tim tjednima se maternica i ti ligamenti okolo bas intenzivno sire.
Tonks slazem se s kaktusicom. Prerano je jod za namjestanje. Ja sam u 27oj sedmici i sinoc mi rekla doktorica da je i kod mene jos preranonza namjestanje, a kod tebe onds pogotovo. To je bas period kad se najvise sire ligamenti i misici.
Bilo mi je na kraju glupo što sam dolazila, ali stvarno sam se prestrašila. Bar sam mirno spavala znajući da je ipak sve ok.
Fluffy i meni je iscjedak bjelkast od početka trudnoće, ali bude i tak blijedo žute boje, ginekologica mi je rekla da je to normalno sve dok ne svrbi ili pecka.
Kaktusice, imas Supremin sirup za kupiti ili Panatus koji ide na recept..ali isti je po sastavu ko Supremin. Nebi preporucila nista jace obzirom da uzima Atrovent i Pulmicort. Jel mu nosic curka? Mozda mu se slijeva od sinusa pa zato ima podrazajni kasalj..u tom slucaju neke kapi za nos nebi bile lose.
Mokvice, Rose i Svea hvala na komentarima za iscjedak. Meni je dosad bio uglavnom bijelkast ili eventualno proziran, pa me malo ovo iznenadilo. Ne svrbi me. Bar ne nesto neuobicajeno. Mene inace zna nekad malo svrbiti dolje kako dlacice krenu rast. 😅 ali cim ih nema nema ni svrbeza 😀
Kaktusice, ee da ako nije problem nos, nekad dr napisu i sirup za alergiju kod kaslja, jer isto umiruje simptome...a nekoj djeci sklonoj astmi cesto bude beka mjesavina alergije i prehlade u pitanju. Pa ako si vec s njim imala problema s alergijama moze biti i to. Doktori onda uglavnom pisu Aerius ili Rinolan sirupic.
Fluffy hvala ti ☺️ Ma ni Pulmicort nazalost ne pomaze...Valjda virus mora uciniti svoje nazalost. Od kapi triput dajemo Operil i fizioloska svako malo. Njemu najvise pase moja kvarnerska klima i zati jedva cekam da se preselimo, ovdje na jugu je strasna vlaga.
Zlato si Fluffy 😘 Evo sam mu dala Aerius, to je jednostavno za izluditi slusati taj kasalj 😔 Mislim, on nije bas mali, ima preko 60kg ali je dijete, kad ga ulovi ne pusta ga. A jos je na terapiji Singulaira..
Sortiraj odgovore
Najstariji