Djevojke, sretno s pregledima i nalazima danas. 😊
Rose, dm i muller prodaju jadranove proizvode, calzedonia ima najlonke sa sirokom pasicom pa meni i te odgovaraju, samo sam uzela broj vece, ali sam primijetila da niti u jednima ne smijem cucnut jer odmah puknu 😂😂😂🙈
Hvalaaa ti, ma te tanke ja isto odmah unistim😂🤣😂
💙
Jutro curke. Pokusavam se javiti, medutim ne znam sto je ovom forumu. Vec me jako nervira ovo slanje poruka i obavijest prekrsili ste pravila. Jeli netko ono poslao poruku i ceka odgovor? Uzas🤦♀️
Puls je u trudnoci obicno visok, srce jace pumpa, i meni bude80, a inace mi ful nizak
💙
Jutro curke, nikako se javit. Nadam se da ste mi sve dobro.
Cestitam zmya na trecem tromjesecju 😀
Dora, super sta imas dobru cimericu pa ti vrijeme prolazi brze. Jesu ti danas sta novo spominjali? Ove te zadrzati do kraja trudnoce ili ce te opet pustiti doma?
Mrvicak, jel tebi sad malo bolje? Kad si ono na brisevima?
Kaktusice, kako je malac?
Rose, u dm sam si ja uzela najlonke za trudnice. Oko osamdeset kn. U onom paketu za trudnice imas i kupon neki za dodatne bodove ako si ga skupila 😀.
Magnezij, mogu se dvije tablete istovremeno popiti od dvjesto mg. Nije problem.
Meni se jucer pojavio nekakav iscjedak s primjesom zuckaste boje, uvijek je bio bijeli. Navecer me takoder opet pikalo tocno kroz vaginu, rodnicu. Ne znam jel imam razloga za brigu ili da vidim danas kako ce se razvijati situacija pa da se javim doktorici?
Svea, u pravu si. Forum ne voli povlake. 🤣 evo sad kad sam ju makla, poslalo mi je poruku. Znaci nema povlaka vise 😀
Zmya negdje sam ocito preskocila da si nam usla u 7.mj! Cestitam draga!! 💖
Kaktusica je, primirila sam se malo
Fluffy nitko nista za sad, ali mislim da cu tek sredinom/krajem tjedna vidjet svog doktora..nadam se da im vise nece past na pamet da me pustaju, a ako i padne svakako mislim izrazit brigu i nesigurnost da budem kuci jer uvijek moram neke pretrage pa tu bude voznje, cekanja, stajanja i naravno da onda to nije mirovanje kakvo je tu u bolnici gdje mi mogu sve odradit bez da mrdnem iz kreveta
Bebac kakav ti je tocno filing s tim kontrakcijama i aritmijom? Ja si isto razmisljam da ipak odem kod kardiologa. Ja onako kao ostanem malo bez zraka i onda mi srce pocne jace pumpat pa se sva zadisem. Nije mi to bas onak skroz bezazleno. I sramota za narucivanje preko uputnice 🙄 Ja cu isto privatno.
Curke hvala jos jednom na cestitkama.. 💙
Pcelica, Ivcy, Barby moj ginekolog je 2 puta rekao da je curica, jedan put u 20tt, tada je ostavio prostora kao ne vidi spol, ali on iz iskustva kaze da je curica. To uopce nisam uzimala kao tocnu procjenu. Drugi put sam bila sa 25 tt i rekao mi da samo moze potvrditi da je curica ali da je postotak 98%. Kao opet ne vidi spolovilo, ali po iskustvu to je curica. Ja uzela to zdravo za gotovo. I eto. Na kraju nije curica.. 🤣
Dora draga moja, samo pozitivno... Ti si veliki borac, a sigurno i tvoje bebice. Dogurat cete vi daleko jos. Šaljem ti pozitivne vibre i virtualni zagrljaj. 😍❣️
Mrvicak kako tvoje kontrakcije danas? Jesi li bolje?
Dana joj grozan san.. To je stvarno za dozivjeti šok.. Kad se sanja ruzno o bebici.
Amber meni prstima provjerava samo kad se žalim na bolove u leđima. A jucer su mi prvi put mjerili cervix bas vaginalnim ultrazvukom. 😊
Curke sretno na ogtt i na pregledima. Vidim da su neke vec bile i bas mi je drago da je sve u redu. 😍❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji