Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    09. Ožujak 2020. 09:22

Trudy meni ti oduvijek tskav 90/60, pogovo ujutro, svi kazu s obzirom da sam mrsavica ok. I meni je rekla da se preko abdomena vidi da sam zatvorena i da ne zeli prckati, ali ti se ne vidi duzina cerviksa
    Dana super, hvala, a to znaci imaju od jadrana, znam da jadran ima..imsm i ja svakakve snove, probudim se isprepadana
    Mrvicak bas lijepo da je dobric, pazit ce na malu seku

💙

Rose1
    09. Ožujak 2020. 09:23

mrvičak

Joj pa ja cijelo vrijeme pijem jednu tabletu Solgara. Nisam uopće išla za tim da je 400 u dvije tablete. Mogu li se odjednom popiti?

Da, tako i zs kalcij pise1000, ali to je za4tab. Vjerujem da mozes odmah dvije

💙

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 09:26

Dana baš mi je žao da si tako ružno sanjala, no evo kako uvijek curama kažem kada ražno sanjaju, pa ću i tebi, a to je da je po Freudu navodno suprotno u stvarnosti tako da će ti beba odlično čuti  😘 A valjda je taj Freud nekog vraga znao tako da budi bez brige 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    09. Ožujak 2020. 09:27

Indy primila sam nakon te prve jos i drugu inekciju za sazrijevanje pluca, one drze 2 tjedna, mislim da se ponavljaju kasnije opet, ali nisam sigurna koliko cesto se smiju jer sve sto sam obicno cula su cure primale oko 30.og tjedna!
    Potpisala bi ovaj tren obavljat nuzdu u krevetu da mi netko moze garantirat 34tt  
    Vrapcic   Hahahah "ponekad posudit", svi znamo kud to vodi..ne daj svoj luftic!! Odmaraj vise, a znam, osjecas se dobro taj tren/dan i cini ti se da mozes planine pomaknut, a onda poslije jao jao..odmaraj i nemoj si ni ubuduce natrpat previse stvari..nismo svi Trudy zena zmaj! 🤭
    Mrvičak vau vama je onda godina bas udarna, skolarac 🤸🏻‍♂️
    Super, dovoljno je odrastao i zreo da razumije da moras imat usporeniji tempo 🙂
    Anavo svaka cast, znaci prakticki do 30og tjedna sljakas! Super da su ti u uredu okej kolege 🤩

• CurlySue
    09. Ožujak 2020. 09:28

Djevojke, sretno s pregledima i nalazima danas. 😊
    Rose, dm i muller prodaju jadranove proizvode, calzedonia ima najlonke sa sirokom pasicom pa meni i te odgovaraju, samo sam uzela broj vece, ali sam primijetila da niti u jednima ne smijem cucnut jer odmah puknu 😂😂😂🙈

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 09:29

Mrvičak lijepo je čuti da imaš tako dobro dijete 😍 Nadam se da će i ova bebica biti kao i on 🤞

Dora4
    09. Ožujak 2020. 09:31

Dana grozan san, probaj ne mislit o tome, fuj, svasta nam ti hormoni prirede zbilja..glavu gore! Ispred tebe je lijep suncan dan i napravi nesto samo za sebe 
    Mrvičak s obzirom da smo pile plivit onaj 375 u praskicu odjednom, mislim da mozes i ovo uzet odjednom..ja uzmem 1 sa doruckom, jednu sa ruckom jer su ogromne i uzimam jos puno toga tijekom dana pa da malo rasporedim 

09. Ožujak 2020. 09:32

Vrapcic123

Mrvičak lijepo je čuti da imaš tako dobro dijete 😍 Nadam se da će i ova bebica biti kao i on 🤞

Rekla bih po tulumima u trbuhu da će biti mala vražica 👿 😂😂

• anav05
    09. Ožujak 2020. 09:32

Dora4

Indy primila sam nakon te prve jos i drugu inekciju za sazrijevanje pluca, one drze 2 tjedna, mislim da se ponavljaju kasnije opet, ali nisam sigurna koliko cesto se smiju jer sve sto sam obicno cula su cure primale oko 30.og tjedna!
    Potpisala bi ovaj tren obavljat nuzdu u krevetu da mi netko moze garantirat 34ttVrapcic Hahahah "ponekad posudit", svi znamo kud to vodi..ne daj svoj luftic!! Odmaraj vise, a znam, osjecas se dobro taj tren/dan i cini ti se da mozes planine pomaknut, a onda poslije jao jao..odmaraj i nemoj si ni ubuduce natrpat previse stvari..nismo svi Trudy zena zmaj! 🤭
    Mrvičak vau vama je onda godina bas udarna, skolarac 🤸🏻‍♂️
    Super, dovoljno je odrastao i zreo da razumije da moras imat usporeniji tempo 🙂
    Anavo svaka cast, znaci prakticki do 30og tjedna sljakas! Super da su ti u uredu okej kolege 🤩

Pa bome i da😊😊
    Stvarno me štede maksimalno, lijepo mi je doći raditi, pogotovo kad je hvala Bogu sve ok.
    Ali isto se veselim i doma ostati jedan dan, ima tu svašta nešto što sam zamislila da treba napraviti🙂

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 09:35

Dora draga dogurati ćete vi i dalje od 34.tjedna, jaki su tvoji mališani, a i ti. Samo nastavi biti ovako mentalno jaka i to ti je već 34.tjedan sigurno 🙏 Vjerujem ja zaista da ćete vi biti ok. 
    Ma da, ovaj moj muž bi kao "posudio jastuk" , al ajd nek mu bude, on voli odrijemati popodne, a ja to od rođenja mrzim tako da nek mu bude za ubit oko malo, to mu Greta i ja dozvoljavamo 🤣🤣🤣 Al po noći je luftić naš 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.