Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    09. Ožujak 2020. 13:30

Žuža, taj sirup od timijana vise koristi za produktivni kasalj i pomoc iskasljavanju. Kad je ovako suhi jaki, Kao kod sina od kaktusice, tesko da bi pomoglo...posebno uz terapiju koju ima nije ni pozeljno bas. 

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 13:32

Rose, Daisy hvala curke. Frendica sinoć u 21 primila štopericu i danas isprobala lh trakicu i pokazalo joj ovulaciju. Tek sutra bi trebala na transfer... Pa ju frka da se ne zakasni... Znam da nije tema za ovdje, no bed mi daviti curke sa potpomognute, dosta im njihovih muka.. 😔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    09. Ožujak 2020. 13:41

Hvala ti Žuža , da kao sto kaze Fluffy taj sirup ne smije jer je kontra svega ovoga sto uzima. Mi smo spremni i na.preseljenje zbog klime jer ova ovdje mu nikako ne odgovara. Moji su u Ck a tamo je i Thalassotherapia, klinika i lijeciliste bas za alergicare. Mijesa se morski i planinski zrak i to njemu odgovara. Prije bi imao ovakve napade po 3 4 puta godisnje, sad je to dosta rjedje ali srce nam se kida. Hvala na briznim rijecima (ne da mi forum poslati pisice i zagrljaje) Vrapcic moze kontakt od dr. naravno (ne da mi forum poslati smajlica)
    Idemo rucati sad, topla juhica i rizot od povrca. Vec vidim da sam za dva sata gladna...

Fluffy
    09. Ožujak 2020. 13:48

Kaktusice, danas kuhamo isti rucak😀 dobar tek 🥰

Rose1
    09. Ožujak 2020. 13:52

Vrapcic123

Rose, Daisy hvala curke. Frendica sinoć u 21 primila štopericu i danas isprobala lh trakicu i pokazalo joj ovulaciju. Tek sutra bi trebala na transfer… Pa ju frka da se ne zakasni… Znam da nije tema za ovdje, no bed mi daviti curke sa potpomognute, dosta im njihovih muka.. 😔

Pokaze trakica da ce ovulacija nastupiti cca u roku24sata. U prirodnom sam im ja uvijek ovulirala, nikako u pravo vrijeme da pogode stopericu. Drzim figice za tvoju prijateljicu

💙

Trancie
    09. Ožujak 2020. 13:53

Kaktusica... sjećam se rodica dok mi je živila u DB stalno su bili problemi sa bolestima i alergijama; preselila se u ZG spasil se... 
    Bebac  portal zdravlje je

DanijelaBB
    09. Ožujak 2020. 13:55

Dobar dan cure.
    Vidin da vas je dosta jutros bilo vridno pa ste išle obavit ogtt, neki su nalazi već stigli.. svaka čast curke 🙂, nadan se da će i ostalima bit uredno.
    Sritno i vama koje danas čekaju pregledi.
    Ena ovo je za rubriku vjerovali ili ne, ali najbitniji je da je malac odlično. Svakako ćeš imat super priču za ispričat mu jedan dan 😊
    Strije otkrila san super stvar, ali budući da su iz BiH ne isporučuju van svojih granica, ali ako se možete snać... Sve je rađeno od prirodnih sastojaka, izbljeđuje postojeće i sprečava nastanak novih strija. Ja san uzela maslac i ulje https://ibb.co/tM8H2T7
    Čitan da ste sve manje višedobro, osim nekih laganih prehladica, neka tako i ostane. Drž't se 💪
    Kod nas je jutros u Kaštelima i Splitu predivan dan pa samo ga iskoristili za šetnju. A sad iden nešto na brzaka spremit za ručak.
    Ljubin vas 😘

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    09. Ožujak 2020. 13:55

A tridesetšest do tridesetosam sati sati nakon stoperice nastupa pucanje jajne ako u pravo vrijeme daju stopericu
    Sve pisem razlomljeno i bez brojeva jer ne zeli poslati

💙

• Bebac24
    09. Ožujak 2020. 14:21

Zvala za nalaze, crp 8.7 ali je rekla za trudnocu da je to uredan nalaz. Urin zamucrn neato leukocita i bakterija pa moram i urinokulturu raditi.
    Za secer je rekla sve uredno samonsrednji kao da je 9.1 ali i to da je u redu. 

Rose1
    09. Ožujak 2020. 14:23

Bebac24

Zvala za nalaze, crp 8.7 ali je rekla za trudnocu da je to uredan nalaz. Urin zamucrn neato leukocita i bakterija pa moram i urinokulturu raditi.
    Za secer je rekla sve uredno samonsrednji kao da je 9.1 ali i to da je u redu.

Odlicno, drzim figice i za urinokulturu, mozda je samo nesto malo bakterijica

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.