Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    09. Ožujak 2020. 14:35

Super Bebac , ma bit ce sve ok i s urinokulturom ☺️

• Bebac24
    09. Ožujak 2020. 14:48

Ma ja stalno imam sa tim urinom problema pa urinokultura bude ok. Ako i ne bude nista strasno. Bitno da je ovo drugo ok.
    Ima vas jos sa povecanim crpom ako se ne varam? 

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 14:53

Kaktusica doktorica se zove Ksenija Krajina Pokupec. Zaista znam puno ljudi kojima je pomogla svojim prirodnim pripravcima. Prouči malo po internetu, ima dosta o njoj. Mislim da čak i ovdje na missmama daje savjete o zdravlju i jedan je od autora članaka.
    Rose hvala ti 🙏😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

tea1401
    09. Ožujak 2020. 14:55

Hei curke stigao nalaz ogtta.
    4,6
    7,6
    5,0
    To bi trebalo biti u redu koliko vidim?
    Puse svima😘

Anja🌸🌸

Amelie 1
    09. Ožujak 2020. 14:57

Evo i mene a pregleda, zatvorena jesam, bebicu na brzaka pregledala, sve je ok i to je to. Pitlala sam je za žgaravicu koja je meni postala neizdrživa, nema bas lijeka, rekla mi je da će bit i gore sto vrijeme bude odmicalo, tak da jeeeeij 😀

Rose1
    09. Ožujak 2020. 14:58

tea1401

Hei curke stigao nalaz ogtta.
    4,6
    7,6
    5,0
    To bi trebalo biti u redu koliko vidim?
    Puse svima😘

Meni se to cini top🎉😊

💙

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 14:58

Bebac super za nalaze i nadam se da će urin također biti uredan. Da, netko je bio spominjao povišen crp, ali se ne sjećam tko.
    Tea i meni se ovo čini uredno. Super 👍👍

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 15:00

Daisy bitno da je bebica ok, a ovo drugo ćemo sve mi žene izdržati za naše male bebice! Čestitam na urednom pregledu! 

kaktusica
    09. Ožujak 2020. 15:01

Vrapcic cula sam za dr., cak kolegica redovito pd nje narucuje. Morat cemo probati nesto. Hvala ti puno 😘
    Daisy super za pregled! Jel to bio anomaly? Nazalost, i mene je zgaravica uzasno mucila u prvoj trudnoci, i nazalost je istina da sto odmice dalje bude sve gore...
    Tea mislim da su to odlicni nalazi 😉☺️

Rose1
    09. Ožujak 2020. 15:01

Daisy100

Evo i mene a pregleda, zatvorena jesam, bebicu na brzaka pregledala, sve je ok i to je to. Pitlala sam je za žgaravicu koja je meni postala neizdrživa, nema bas lijeka, rekla mi je da će bit i gore sto vrijeme bude odmicalo, tak da jeeeeij 😀

Glavno da je sve supe🎉r!!!Anomaly si onda vec bila? Jel i vaginalno ili abdomenalno? A da, nema tu pomoci kod zgaravice, mene za sada ne muci, nesto sitno ps pomognu par badema

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.