Kaktusica rijetko volim nekoga preporučiti no ovu doktoricu zaista mogu preporučiti, malo je osebujnog karaktera, hehe, ali zna zaista to što radi tako da mi je bilo svejedno što je malo osebujna 😄 Meni je također osobno pomogla i kao što sam rekla i mnogim koje znam. Samo je važno držati se baš uputa i koristiti ili piti redovito te pripravke koje ona smiksa. Nadam se da će moći i sinu pomoći! Sretno!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cestitam curke na uspjesnim pregledima 🥰
Ne pisem ali vas pratim!! 😃
E sad zanima me nesto ne vezano za bebicee..dal je koja mozda narucivala sa stranice stil plus? 😁
Bila sam prije deset dana na anomaly scanu privatno, ovo sam isla redovno kod svoje ginekologinje šta mi vodi trudnoću.
E da, prvi put mi je mjerila visinu fundusa, 21 cm i to navodno odgovara tjednima trudnoće.
Bila sam prije deset dana na anomaly scanu privatno, ovo sam isla redovno kod svoje ginekologinje šta mi vodi trudnoću.
E da, prvi put mi je mjerila visinu fundusa, 21 cm i to navodno odgovara tjednima trudnoće.
Superrr, meni to nisu mjerili
💙
Bebac i Tea super ogttici, cekamo jos Maggie da javi, jel?👌🏼👌🏼
Bebac ajde nadam se da ce uk isto bit dobro pa da odahnes!
Daisy nema veze koliko je trajalo, bitno da je sve dobro 🥰
Rose ja sam skužila da svaki ginekolog svoju politiku vodi. Nekima su neke stvari bespotrebne nekima bitne, uopće se vise ne zamaram. Bas sam postala opuštena poslije anomaly scana. Puno previše sam čitala i onda mi nije bilo jasno zašto meni moja to ništa ne mjeri i ne gleda. Ukoliko osjetim da mi nešto nije najbolje ili sam zabrinuta, odem privatno.
Ma ja stalno imam sa tim urinom problema pa urinokultura bude ok. Ako i ne bude nista strasno. Bitno da je ovo drugo ok.
Ima vas jos sa povecanim crpom ako se ne varam?
Moja prijateljica ti je cijelu trudnocu s urinokulturom imala borbe i sve je ok bilo s malcem.
Vjerujem da ce biti sve dobro🙂
Evo i mene a pregleda, zatvorena jesam, bebicu na brzaka pregledala, sve je ok i to je to. Pitlala sam je za žgaravicu koja je meni postala neizdrživa, nema bas lijeka, rekla mi je da će bit i gore sto vrijeme bude odmicalo, tak da jeeeeij 😀
Super,super,cestitam na dobrom pregledu😊😊
Mene zanima dali se jos neka trudnica zna osjecati kako to rec.. tjeskobno..depresivno.. neznam ima dana kad nemam sta radit nego bit doma i onda me svakakve misli muce, neznam sta bi sa sobom.. 😂 nije to nista strasno ali bas ne cesto nesto "muci" iako znam da to nisu veliki problemi..
Lina dođu meni takvi dani... mislim da sam dugo sama i doma sam od početka trudnoće. Ima dana kad se osjećam predivno i prpošno a ima dana kad sam nikakva i želim sto prije roditi,sporo mi vrijeme prolazi i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji