Pozdrav svima, drzim fige za dobar Ogtt pa da mozemo nastaviti papati krafnice 🥰 iako sam sa kilama pretjerala. Sada sam 26+5 i vec sam na +13 🙄. U zadnja dva tjedna dobila sam 3kg, ne cini mi se da imam edeme al svejedno moram pripaziti... I pocela me zgaravica muciti kad pojedem slatko sto zapravo i nije lose, manje cu slatkog potamaniti.
Ja sad kuham rucak i onda oko 13h idem ubit oko jer sam imala bas losu noc sa spavanjem i taman kad sam pred jutro zaspala, malac se probudio prije 6, doslo mi je da ga u top strpam 😅.
Uzivajte u dobrom drustvu, pazite na sebe i bebice ♥️
Žuža tako i meni zna srce jako lupat samo odjednom ili kad lezim na lijevom boku, onda se nekako ukosim da ga ne pritiscem. I imam potrebu tad se nakasljati...
Ja zvala ginekologa da mi pomakne pregled sad za petak, tko bi docekao ponedjeljak, ionako sam sva isprepadana, ne znam imam li kontrakcije, imam osjecaj da sam sva nekako napeto napuhana, ponekad oajecam kao da ce mi sve dolje ispasti, pa kao neki menstrualni bolovi...uf
Fluffy imas li za preporuciti neki sirup za nadrazajni kasalj za mog malog, mislim, njemu realno nista ne pomaze kad je viroza u pitanju ali mi ga je muka slusati. Inhaliramo ga Atroventom, zatim Pulmicortom, bude ok sat dva nakon toga kasalj svake minute. Ne mora biti biljni, nazvat ce muz doktoricu da prepise nesto na recept ako treba, ovo je vise za izluditi...
Cure, ima li beka od vas slucajno Dyson prociscivac zraka ? Razmisljam da to nabavimo a voljela bi neke recenzije iz prve ruke...
Evo i mene doma, odradila sva vađenja i za krvnu sliku i za ogtt, nalazi popodne.
Strije ja se mažem sa kombinacijom karite maslaca i ulja smilja, to mi je teta preporučila jer ona radi za sebe domaće kremice pa je i meni napravila, koža savršeno meka i hidratizirana, ali ne miriše fino.
Tlak mi je uvijek 90/60 osim kad odem kod doktora tad je 120/80, kao školski ali za mene malo povišen.
Kontrakcije dr. rekla da nastavim uzimati Roidakal dvije dnevno i mirovanje, a bol kod kontrakcija kod mene izaziva miom jer on nije eleatičan a kontrakcije ga šire.
Curama koje imaju pregled sretno!
Curke, nadam se da ću danas uspjeti poslati komentar, jučer sam nakon 6,7 pokušaja odustala, baš me to naživciralo. 😣
Ja sinoć bila na hitnoj, opet mi se desila situacija sa mokrim gaćicama i nakon toga počela neka oštra probadanja oko jajnika. Ispada da mi je iscjedak postao vodenastiji, ali kaže doktor da ne zna zašto jer nema nikakve upale. A bolovi su vjerojatno zbog intenzivnijeg rastezanja maternice.
Ena čestitke na dečkiću, baš sam se nasmijala situaciji sa već kupljenim stvarima.😁
Zmya čestitam na ulasku u treće tromjesečje 🎉
Još sam štošta htjela napisati, ali sam hrpu zaboravila. 🙈 Sretno curke na današnjim pregledima! 😊
Mokvica jako mi je drago da nije kakva upala il neko s**nje, super da si ipak otisla..znam da nikako nije ugodno, ali mirnija si sad ako se ponovi, a nadam se da nece! Drzi se draga⚘💓
Trancie vidi se valjda jesi li otvorena/zatvorena, a evo kazu cure da se ne vidi duljina cerviksa. Ja osobno nisam o duljini cerviksa nista istrazivala (mozda i bolje) i uzdam se u praksu svog ginekologa. Do sad mi je bio super, vjerujem da je ta duljina tako jako bitna da bi je provjeravao…
Dora haha, zena zmaj. Nisam ni blizu 😉 😄 danas u to ime odmaram, bilo je dosta akcije ovaj vikend 😁 a vi cete docekat visoke tjedne, moramo se dogovorit da kad vec skupa punimo okrugle tjedne da isti dan i rodimo 😉😘
Dana bas uzasan san 😕 grozno mi je to budjenje u panici/suzama 😕
Zmya cestitke na ulasku u 3.tromjesecje 🥳 sad se nagradi jednom krafnicom 😁
Kaktusica za kasalj sam ja malom kuhala "caj" od 2 dl vode i 6 listova svjezeg lovora. I u to malo meda. Dosta mu je pomoglo. Mozes i to probat..
Mokvica bas mi je zao da si morala na hitnu, ali dobro da nije nista.
Moram priznat da meni normalno salje poruke, nisam imala problema 😲
Curke, nadam se da ću danas uspjeti poslati komentar, jučer sam nakon 6,7 pokušaja odustala, baš me to naživciralo. 😣
Ja sinoć bila na hitnoj, opet mi se desila situacija sa mokrim gaćicama i nakon toga počela neka oštra probadanja oko jajnika. Ispada da mi je iscjedak postao vodenastiji, ali kaže doktor da ne zna zašto jer nema nikakve upale. A bolovi su vjerojatno zbog intenzivnijeg rastezanja maternice.
Enačestitke na dečkiću, baš sam se nasmijala situaciji sa već kupljenim stvarima.😁
Zmya čestitam na ulasku u treće tromjesečje 🎉
Još sam štošta htjela napisati, ali sam hrpu zaboravila. 🙈 Sretno curke na današnjim pregledima! 😊
Drago mi je da nije nista opasno i da si mirnija s odlaskom na hitnu.
Drzim fige da bude sve ok😊
Mokvica glavno da je sve dobro
Maggy i ja pijem radiokol, ali jednu jer imsm i u prenatalu Mg
Kaktusica i ja imam taj pritisak dolje nisko kao da ce sve ispasti, ali bez bolova...bas javi sto ti kaze ginek. Meni je tako vec 2mj i svi kazu normalno🤔
💙
Zuza nije to aritmija. Nego bas sek prije kontrakcije srce kao da se muci pumpati i znam da slijedi kontrakcija. Bas neznam opisati, aritmija, preskakanje to je skroz mi drugacije.
Ja spavala do sad 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji