Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 20:38

Missy baš si lijepo uživala danas, neka, tako treba 🥰 Nikita i ti si lijepo uživala danas, bravo 😊
    Rose da ti budem iskrena cijena mi nije bitna u ovom trenu, radije ja platim takve stvari više ako su kvalitetnije tako da je svaki savjet dobro došao. Hvala draga na savjetu 😘
    Rio divim vam se cure što ponosite radove sada, no čak da budem iskrena i nije to ni loše sada obavljati kad ne znamo što bismo sa sobom u ovo čudno doba ovog glupo virusa, pa se super malo zabaviti ... Mi imali radove prije gotovo 4 godove i dosta mi radova za sljedećih barem 10 godina nadam se 🙈🙈🙈

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    20. Ožujak 2020. 20:52

Mimoza u pravu si, nije da me hvata navecer nego me ne pusta cijeli dan 
    Ena pa vidim ja vas dvije nesto surujete, popodne u isto vrijeme, navecer u isto vrijeme hm 😋
    Dana viiidimmm kvrgicu 😍😍😍😍
    Mrvičak mozes sve odjednom, ne bi trebalo nista bit! 💪🏼 
    Drzi nam se,  nadam se da ces sutra bit ko nova!! 😘😘

Amneris
    20. Ožujak 2020. 20:58

Curke milina vas je čitati danas, baš izgleda da je bio neki uspješan dan svima!❤️💕
    Sestra i ja smo se smijale sad, ona predaje gitaru u glazbenoj školi pa mi je opisivala kako izgleda ta njena online nastava..tragikomedija.. em gitare raštimane, pa veza puca, pa ima slike nema tona, pa ima tona nema slike, a nećaci moji blizanci sa strane joj luduju pa njih još mora smirivat 👌🙏🏻🤯show

Dora4
    20. Ožujak 2020. 21:02

fenjer

Cure 🤗 jela sam sad quattro (poslala dragog u kaufland po njega, previse ste me zainteresirale za sladoled) i dok sam ga onako prozdrljivo jela zlicom iz kutije beba je imala party u trbuhu!! Inace osjetim udarce/skakljanje par puta dnevno i to kad se skoncentriram, ali dok god sam jela sladoled bio je party u trbuhu i sad sam bas bas jako sretna 🥰🥰 moje dijete voli sladoled jednako kao mama ♥️
    Nadam se da ste sve dobro, drzite se, cuvajte se, mazite se, nemojte se sekirati, bit ce sve dobro! 😘😘

Divno!!!! Jos sad ide toplije vrijeme i vise sladoleda, bit ce disco svaki dan 😂🥰🤭

Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 21:02

Riokrevetić je super, lijep i praktičan 👍
    Svea draga hvala ti na brizi. Bitno da je beba dobro, a mamica će sve podnijeti, jake smo mi žene 💪
    Mrvičak žao mi je zbog migrene 🤦‍♀️ Nadam se da ćeš se probuditi ko nova! 😘
    Dana trbuh je prekrasan 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mila7
    20. Ožujak 2020. 21:04

yvette

Mila narucila sam neku podlogu iz babycentra, valjda bude ok. Danas sam se uhvatila narucivanja, i skoro smo sve gotovi. Nasla sam kod njih cak tosama mrezaste gacice 10 kom, vir ulozaka je bilo na stanju samo jedan paket pa cu to u nastavku, na dudu varalicu sam zaboravila, kao i na blazinice za dojenje. Treba mi nesto kozmetike za bebu i gotovi smo napokon.

Ajde vjerujem da ce biti ok navlaka 👍
    E da znas da sam se vec pocela razmisljati kad da krenem u nabavku stvari, kao jos mi se cini rano a opet s druge strane tko zna kako ce biti kasnije sa dostavama. Sad si me sjetila da MORAM nabaviti Chicco uloske nakon poroda i to pod hitno jer su mi oni bili spas pa ako netko zna tko ih dostavlja... 
    I ako moze savjet, od koga ste narucivali online robicu? Mrzim, al doslovno mrzim kupovati nesto ako ja to u ruke nisam stavila ali nema mi druge. Zato vi koje ste iskusnije pliz savjet za dobavljace koji imaju ok robicu (samo da napomenem da fb nemam).
    Hvala unaprijed 

Amneris
    20. Ožujak 2020. 21:05

Dana stvarno trbuščić za reklamu😍

dana130
    20. Ožujak 2020. 21:07

Rose hvala ti 😍😘 da, rastemo i sve mi se vise svida i kako rastemo i kako osjetim bebicu
    Yvette, ena, rio, snoopy, dora, vrapcic, amneris hvala vam cure na lijeoim komentarima ❤️
    Nadam se da nisam neku izostavila, ako jesam nije namjerno.
    Mrvicak, nadam se da si vec u carstvu snova i da si nam sutra kao nova. 😘

Baby girl 💜

Dora4
    20. Ožujak 2020. 21:08

Amneris

Curke milina vas je čitati danas, baš izgleda da je bio neki uspješan dan svima!❤️💕
    Sestra i ja smo se smijale sad, ona predaje gitaru u glazbenoj školi pa mi je opisivala kako izgleda ta njena online nastava..tragikomedija.. em gitare raštimane, pa veza puca, pa ima slike nema tona, pa ima tona nema slike, a nećaci moji blizanci sa strane joj luduju pa njih još mora smirivat 👌🙏🏻🤯show

E drito sam te htjela bocnut jel nas citas negdje iz prikrajka i ne javljas se ili si se necim drugim zabavila danas!
    Je, bas nam je dobra atmosfera cijeli dan🤩
    Hahahah 🎸 jaooo do sad uopce nisam razmisljala o takvim predmetima, cek, a likovni i tjelesni kak tek to izgleda?! 🙈🙈🙈
    Mimoza sigurno ocekuje da cu napisat ono sto me stvarno zanima pa koga da uopce zavaravam..mozemo li se i mi obicni smrtnici neko prikopcat na tu online nastavu? Konkretnije, mogu li negdje nac profesora kineziologije kako preskace konjica? 😂😂😂😂

yvette
    20. Ožujak 2020. 21:09

https://ibb.co/0JC0jwC

Jesu to ti? Ima pernatal i moja beba, sad sam cirnila. Koliko toga treba imati? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.