Snoopy ja sam odustala od te funkcionalnosti iskreno jer mi na kraju nije djelovalo bas toliko funkcionalno 🤷🏻♀️ Poslikam cim ga slozimo i stavim slike tu pa da imas malo bolji dojam boje i svega ☺️
Meni sveki doso iscupat tus kabinu. Iscupo ju je prije sat vremena i sad demolira plocice 🤦🏻♀️ To je trebalo sutra doci na red. Na kraju sam si ness skuhala i nazad na terasu jer mi glava vise odzvanja od stemerice 🤣https://ibb.co/YD9pHkX
Imam isti stolic😉🤣
💙
Dora to mi je sveki za rodjendan kupila 😁 jako su mi se svidjele na viksi pa je ona odma otisla cijeli set mi kupiti. To su mi najdraze salice.
Rose najbolji je 😁 malen i praktican
Bas lijepo od nje! Moram priznat da i moja bas ulozi truda u izbor poklona za mene i uvijek mi nesto bas lijepo i posebno pokloni 🤭
Dora to mi je sveki za rodjendan kupila 😁 jako su mi se svidjele na viksi pa je ona odma otisla cijeli set mi kupiti. To su mi najdraze salice.
Sto se to meni dogodi navecer da prebacim na prosto razmisljanje? Kako malen i praktican moze biti najbolji? Onda skontam da pises za stolic 😂
E Dora tako, ja sam ti tu u kvartu i blizu, usput kome god da nosi sladolede moze nam obadvima dobacit!
Ma kad ovo sve prodje idemo mi zenske na krafne i sladolede <3
Ooo da, a i sad kako Nikita pise o pizzi jos od jucer sve si mislim posto nas je puno da cemo morat dogovorit pa da se podjelimo u grupe i svaka grupa donese odredjenu vrstu hrane 😂 pit ce se naravno Corona (znaaam Snoopy, s limunom)u cast tome kako smo je prezivjele i kako nam nije uspjela pokvarit ove radosne trenutke zivota, kojih cemo se nadam se sjecati kao simpaticnih briga i tegoba i zaboravit sve teske i mucne detalje!! 🥰 tu ce se jos dakako ubacit mrvičak kao nasa najvrijednija voditeljica svih listi i podijelit nam zadatke 🤭
Hahaha dogovoreno. Evo ja ću ponijeti one štapiće krafne mljac 😋
Sto se to meni dogodi navecer da prebacim na prosto razmisljanje? Kako malen i praktican moze biti najbolji? Onda skontam da pises za stolic 😂
😂🤣🤣😂🤣😂
💙
Vrištim od smijeha😂😂
Cure drago mi je da ste sve dobro i vidim da je veselo raspolozenje. Ja se nikako javit, muz otisao popodne na posao ja odspavala 2.5 h, jos me mama zvala, zabrinula se zasto se ne javljam, pa m ije trebalo malo vremena za procitati sve.
Dora 😂 tvojen izjave su meni top 😂
Bas sam se razveselila kad sam prvo procitala da je pon u utorak, a onda kad si rekla da su te ipak danas pregledali 😍 bas sam sretna zbog tebe i onda se jos najedes za rucak, kud ces bolji petak. Iako, mislim da te malo ovaj maleni i praktican uznemirio 😂😂😂
Bebac psic je 🥰
Jos jsnnerko stavi slikicu psa, ali ne mogu se sjetoto, samo znam da bas gusta na ovom suncu 😍
Jao i ja bi sad nes iz meka, ali slano 🤤
Baby girl 💜
Dora, ne da je pon u utorak, vec da je ultrazvik u ponedjeljak. 🤦♀️
Baby girl 💜
Dora 🤣 ako te skicaju preko neta ovi iz bolnice kao sto kazes, neces sljedeci put dobiti samo veliku sniclu za rucak..mozda stvarno dobijes sliku za na zid..
Nikita ispod vidikovca, kod zavoda
Bokić cure
ne javljam se baš ovih dana, ali vas pobožno čitam i vi ste mi trenutno jedna od dražih stranica koje posjećujemmuž radi na telki, pa ga ovih dana nikako nema i samo Boga molim da negdje nešto ne pobere… zato svi koji ne trebaju, ne bi smjeli hodati okolo…ali mi smo malo tvrdoglav narod (evo da budem pristojna).
Vrijeme curka i ja kratimo meditacijom, kuhanjem i pjevanjem (ovo nije baš ugodno susjedima)Vrapčić,strepila sam dok se nisi javila neki dan. Nek sad pa nadalje sve bude dobro
Doradrago mi je da je ekipica dobro
Kaktusicadrži mi se <3
Rio nisam se usudila do dućana po slatkać, ali sam pojela Linolade na žlicuFluffyne znam što bi mi sve ovdje bez tvojih savjeta!
Rosesretno u borbi s lišajevimaČestitam svima na uspješnim pregledima ovih dana i da tako nastavimo
ljubim vas…
Hvala draga🤗
Hehehe treba si skratiti vrijeme razno raznim aktivnostima, samo vi pjevajte, uskoro ce i oni s vama😂🤣😂
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji