Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    20. Ožujak 2020. 20:14

mrvičak

Ja vas citam cijeli dan ali od migrene jednostavno ne mogu odgovarati. Ali imam jedno pitanje pa ako itko zna slučajno🤔 Smijem li elevit i mg popiti odjednom? Danas sam sve to zaboravila jer sam na Lekadolima zbog glavobolje, a idem spavat jer ne mogu više pa nemam kada razdvojiti.

Ja ponekad popijem zajedno novalac i mg, nis mi nikad nije bilo, nekad i kalcij...sve jedno za drugim...pokusam kroz dan, ali dogodi se da i sve potrpam...

💙

Rose1
    20. Ožujak 2020. 20:16

Dana ne znam za grbicu, ali trbuscic presladak, rastete vi🥰

💙

20. Ožujak 2020. 20:17

Rose1

mrvičak

Ja vas citam cijeli dan ali od migrene jednostavno ne mogu odgovarati. Ali imam jedno pitanje pa ako itko zna slučajno🤔 Smijem li elevit i mg popiti odjednom? Danas sam sve to zaboravila jer sam na Lekadolima zbog glavobolje, a idem spavat jer ne mogu više pa nemam kada razdvojiti.

Ja ponekad popijem zajedno novalac i mg, nis mi nikad nije bilo, nekad i kalcij…sve jedno za drugim…pokusam kroz dan, ali dogodi se da i sve potrpam…

Rose hvala na odgovoru draga. Ma mislim se ima li jedna tableta na drugu neko kontradiktorno djelovanje 

Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 20:17

Mimoza joj kak lijepo, miš mali luduje u mamici, neka neka, bit će noćna / jutarnja ptičica 💙 Super da ste skoro sve uspjeli kupiti, eto tko bi znao da će krenuti ovaj glupi virus, pa da se nećemo moći ponašati kao normalne trudnice 😡😔 Mi baš nismo kupili nešto specijalno... 🙈 No uzdam se sada u online prodaju pa ćemo valjda sve uspjeti ipak. Omg, pa ti si zakoračila već u 3.tromjesječje, zbilja još desetak tjedana i mala noćna ptica stiže 💙 Vrijeme leti zaista! Gretica je vesela i javlja se, tako da je mama mirna i zadovoljna 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    20. Ožujak 2020. 20:22

Dana koji lijepi trbuscic, divota 😍

ena0206
    20. Ožujak 2020. 20:23

Hahahahahaha dora je bas pravi inspektor .. Evo taman smo sad zavrsile s trac partijem ja i mimoza pa cemo se ukljucit malo na forum. 🤣🤣🤣🤣

ena0206
    20. Ožujak 2020. 20:24

Dana trbuscic ti je 😍😍😍😍😍😍 predivan. 

Vrapčić123
    20. Ožujak 2020. 20:29

Fluffy draga hvala na savjetu od ❤️ Svakako ću uzeti nešto od ovoga što si navela ukoliko uzmem probiotik i naravno hvala za savjetu za konzumaciju, to ne bih sama znala sigurno. Kako si ti?  Što si radila danas, baš je dan bio divan? Ja bila vani na terasi na suncu i ležala ostatak vremena i bogme odspavala 3 sata sigurno ☺️ 🙈

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

20. Ožujak 2020. 20:30

Rio hvala ti puno na info 😘 sutra cu morati izmjeriti sobu da vidim da li bi sve normalno stalo jer je dosta uska..
    Dana ajme lijepoga trbuscica 😍

Dora4
    20. Ožujak 2020. 20:36

Hahaha mene nasmije sto vas nasmijem 😁🤭
    Svea i dana hvala 😘😘
    Svea drzimo fige i nadamo se da nece nigdje nista skupit!! 🙏🏼
    Sve nesto cekam oce li se Polly javit kakvo je stanje s njenima?!
    Dana ne sekiraj se oko pravopisa, sve kuzim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.