Dora ne desava se to tebi samo navece haha mozda pocne navece, al traje do narednog dana navece i tako u krug 😂
Dana da ponedjeljak je u utorak 😂😂
Mi i nas trudnicki mozak haha steta sto ne traje duze trudnoca, da se mozemo na to izvlaciti 😁
Dora, ne da je pon u utorak, vec da je ultrazvik u ponedjeljak. 🤦♀️
😂🤣😂🤣😂🤣😂
💙
Yvette vezano za nepromocivu podlogu, ovu koju imam je ok sto se tice znojenja jer nije bas najlonska, ima nekakav pamucni pokrov pa se beba nije znojila. A sjecam se da je bas bilo naznaceno na njoj da je za ljetni period, tako da obratis paznju kad nabavljas, vjerujem da ima raznih za kupiti
Nabrzaka sam preletila postove, vidim da vecina uziva na zraku sa svojim psicima i neke sa macama 😍😍
Sto se krevetica tice ja sma uzela sa tom ladicom kako mi je usko u sobi uopce je ne koristim a samo pada prasina po njoj; tako da mi nema nekog smisla!!!
Meni je super sto se ograda spusta, dok je mala bila stalno je spustena bila jer je lakse baratati s bebom!!!
Ostalo sam pozaboravljala 🤣🤣🤣
Svea, tu smo jedni za druge 😀😀🥰🥰 hahaha nasmijala si me s ovim dijelom s pjevanjem 🤣🤣
Cure 🤗 jela sam sad quattro (poslala dragog u kaufland po njega, previse ste me zainteresirale za sladoled) i dok sam ga onako prozdrljivo jela zlicom iz kutije beba je imala party u trbuhu!! Inace osjetim udarce/skakljanje par puta dnevno i to kad se skoncentriram, ali dok god sam jela sladoled bio je party u trbuhu i sad sam bas bas jako sretna 🥰🥰 moje dijete voli sladoled jednako kao mama ♥️
Nadam se da ste sve dobro, drzite se, cuvajte se, mazite se, nemojte se sekirati, bit ce sve dobro! 😘😘
Snoopy aaaa to 😁 dada, ovaj je bas namijenjen za to da se pretvori u krevet za juniore. Evo ovako ti onda izgledahttps://ibb.co/d6RLt37
Sorry, ja tebe skroz krivo pokopcala 😂
Muz kaze kupuj 😂 svidja mu se. Jesi ga vidjela uzivo?
Ja vas citam cijeli dan ali od migrene jednostavno ne mogu odgovarati. Ali imam jedno pitanje pa ako itko zna slučajno🤔 Smijem li elevit i mg popiti odjednom? Danas sam sve to zaboravila jer sam na Lekadolima zbog glavobolje, a idem spavat jer ne mogu više pa nemam kada razdvojiti.
Rose 😂 umjetna plavusa i jos trudna, dobitna kombinacija da mozak nd funcionira 😂
Mimoza, ja se bas u zadnje vrijeme osjecam kao da sam malo poglupila 🤦♀️😂😂
Meni se beba isto sve cesce javlja, na muza bas jako reagira, sinoc lad je dosao s posla poceo joj pricat i stavio ruku na trbuh i odmah se javila, danas isto 🥰
Maloprije lezim i osjetim ju i slikam trbuh i vidim kvrgica, i probam to pipnuti i tvrdo i okolo sve mekano i nakon niti minutu slikam ponovo i ne znam da li samo ja vidim, ili ss stavrno smanjila grbica, ako je, bit ce da je pobjegla kad sam pocela pipkat 😂
https://ibb.co/3rqcTyX
Baby girl 💜
Mila narucila sam neku podlogu iz babycentra, valjda bude ok. Danas sam se uhvatila narucivanja, i skoro smo sve gotovi. Nasla sam kod njih cak tosama mrezaste gacice 10 kom, vir ulozaka je bilo na stanju samo jedan paket pa cu to u nastavku, na dudu varalicu sam zaboravila, kao i na blazinice za dojenje. Treba mi nesto kozmetike za bebu i gotovi smo napokon.
Sortiraj odgovore
Najstariji