Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    20. Ožujak 2020. 19:21

Dora ne desava se to tebi samo navece haha mozda pocne navece, al traje do narednog dana navece i tako u krug 😂
    Dana da ponedjeljak je u utorak 😂😂
    Mi i nas trudnicki mozak haha steta sto ne traje duze trudnoca, da se mozemo na to izvlaciti 😁

Rose1
    20. Ožujak 2020. 19:22

dana130

Dora, ne da je pon u utorak, vec da je ultrazvik u ponedjeljak. 🤦‍♀️

😂🤣😂🤣😂🤣😂

💙

Mila7
    20. Ožujak 2020. 19:31

Yvette vezano za nepromocivu podlogu, ovu koju imam je ok sto se tice znojenja jer nije bas najlonska, ima nekakav pamucni pokrov pa se beba nije znojila. A sjecam se da je bas bilo naznaceno na njoj da je za ljetni period, tako da obratis paznju kad nabavljas, vjerujem da ima raznih za kupiti 

Trancie
    20. Ožujak 2020. 19:39

Nabrzaka sam preletila postove, vidim da vecina uziva na zraku sa svojim psicima i neke sa macama 😍😍
    Sto se krevetica tice ja sma uzela sa tom ladicom kako mi je usko u sobi uopce je ne koristim a samo pada prasina po njoj; tako da mi nema nekog smisla!!! 
    Meni je super sto se ograda spusta, dok je mala bila stalno je spustena bila jer je lakse baratati s bebom!!! 
    Ostalo sam pozaboravljala 🤣🤣🤣

Fluffy
    20. Ožujak 2020. 19:50

Svea, tu smo jedni za druge 😀😀🥰🥰 hahaha nasmijala si me s ovim dijelom s pjevanjem 🤣🤣

20. Ožujak 2020. 19:59

Cure 🤗 jela sam sad quattro (poslala dragog u kaufland po njega, previse ste me zainteresirale za sladoled) i dok sam ga onako prozdrljivo jela zlicom iz kutije beba je imala party u trbuhu!! Inace osjetim udarce/skakljanje par puta dnevno i to kad se skoncentriram, ali dok god sam jela sladoled bio je party u trbuhu i sad sam bas bas  jako sretna 🥰🥰 moje dijete voli sladoled jednako kao mama ♥️ 
    Nadam se da ste sve dobro, drzite se, cuvajte se, mazite se, nemojte se sekirati, bit ce sve dobro! 😘😘

20. Ožujak 2020. 20:04

Rio13

Snoopy aaaa to 😁 dada, ovaj je bas namijenjen za to da se pretvori u krevet za juniore. Evo ovako ti onda izgledahttps://ibb.co/d6RLt37
    Sorry, ja tebe skroz krivo pokopcala 😂

Muz kaze kupuj 😂 svidja mu se. Jesi ga vidjela uzivo? 

20. Ožujak 2020. 20:08

Ja vas citam cijeli dan ali od migrene jednostavno ne mogu odgovarati. Ali imam jedno pitanje pa ako itko zna slučajno🤔 Smijem li elevit i mg popiti odjednom? Danas sam sve to zaboravila jer sam na Lekadolima zbog glavobolje, a idem spavat jer ne mogu više pa nemam kada razdvojiti. 

dana130
    20. Ožujak 2020. 20:10

Rose 😂 umjetna plavusa i jos trudna, dobitna kombinacija da mozak nd funcionira 😂
    Mimoza, ja se bas u zadnje vrijeme osjecam kao da sam malo poglupila 🤦‍♀️😂😂
    Meni se beba isto sve cesce javlja, na muza bas jako reagira, sinoc lad je dosao s posla poceo joj pricat i stavio ruku na trbuh i odmah se javila, danas isto 🥰
    Maloprije lezim i osjetim ju i slikam trbuh i vidim kvrgica, i probam to pipnuti i tvrdo i okolo sve mekano i nakon niti minutu slikam ponovo i ne znam da li samo ja vidim, ili ss stavrno smanjila grbica, ako je, bit ce da je pobjegla kad sam pocela pipkat 😂
    https://ibb.co/3rqcTyX

Baby girl 💜

yvette
    20. Ožujak 2020. 20:13

Mila narucila sam neku podlogu iz babycentra, valjda bude ok. Danas sam se uhvatila narucivanja, i skoro smo sve gotovi. Nasla  sam kod njih cak tosama mrezaste gacice 10 kom, vir ulozaka je bilo na stanju samo jedan paket pa cu to u nastavku, na dudu varalicu sam zaboravila, kao i na blazinice za dojenje. Treba mi nesto kozmetike za bebu i gotovi smo napokon.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.