Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    20. Ožujak 2020. 17:35

Mimoza tocno takav scenarij mi se zavrtio u glavi 🧐
    Pcelice vidim vidim, znam ja da tu ima opasnih mamasita koje sve vide, samo sute zasad 🤭
    Mmm najvise volim njihove, muske majice jos ak mirisu po njima 🥰🤗
    Uf Nikita ne svidja mi se da je guzva 😬
    Hahahahha Snoopy to ti je malo karme za sve one krafne sto si mi slala i taj slatkac na koji si tako navalila! 😋

Fluffy
    20. Ožujak 2020. 17:36

Linex* ne Liney...bolje da ja vise ne pisem 🤣🤣

Rose1
    20. Ožujak 2020. 17:45

Vrapcic ja sam pila Lactibiane cnd, također i Bio kult koji i Fluffy spominje  prije toga lactogyn-iskreno one mi se nisu pokazale dobre...pila sam i Femelle one su i za urinoprobleme, mozda su mi te bile i najbolje, ali tesko ih se nabavi i nesto su skuplje...Fluffy je ipak strucnija pa uzmi nesto od onog sto ti je savjetovals

💙

20. Ožujak 2020. 17:46

Rio ma ni nije mi bas bitno za to pomicanje gore dolje..lijep mi je krevetic i svidja mi se ta funkcionalnost za kasnije iskreno
    Dora aaaa u tom grmu lezi zec. Jos ja pitam psa sta sam ti danas skrivila 😂 

Nikita206
    20. Ožujak 2020. 17:48

Dora, jako su dobro organizirani, brzo smo dobili naš sladoled 
    Snoopy, vidikovac da 
    Evo i maca odobrava slatkač https://ibb.co/thyQ167

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    20. Ožujak 2020. 17:48

Missy, Nikita bar ste iskoristile lijepo vrijeme, kazu da ce sad nesto opet zahladiti

💙

20. Ožujak 2020. 17:51

Nikita206

Dora, jako su dobro organizirani, brzo smo dobili naš sladoledSnoopy, vidikovac da
    Evo i maca odobrava slatkačhttps://ibb.co/thyQ167

Nismo daleko onda 😊

20. Ožujak 2020. 18:09

Rio ma mislila sam na funkcionalnost za kasnije sta se tice pretvorbe u krevet za juniore. 

Dora4
    20. Ožujak 2020. 18:13

Missy sakrila si noktice, ali tenke su top 🤩 i nessica mljac!
    Rio predivna mi je ova salica, kud obozavam zelenu boju tud sam jos i manijak za lijepe salice!! 🤭

Nikita206
    20. Ožujak 2020. 18:20

Snoopy a gdje ste vi? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.