Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    19. Ožujak 2020. 17:54

Ena!!!! 🤤🤤🤤🤤 i to jos ljubljeni kinder buenic 🤩🤩🤩

Nikita206
    19. Ožujak 2020. 17:57

Joj ne znam više šta da kome iskomentiram svima je neki kaos  držite se ljudi, samo pozitivno!

A curama s uspješnim pregledima čestitke! ❤️

Ja sam nam napravila pizzu, a za desert naravno Kinder Bueno. Hoćemo mi to uskoro postati Kinder grupa? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vucica
    19. Ožujak 2020. 17:58

Rose1

Ispod 25mm

Da to je alarmantno, a kao iznad ne treba nista posebno samo malo pripaziti ako je nize prema 25... Meni su rekli da je i LETZ razlog kraceg cerviksa, to sam imala prije par godina zbog CIN3 na papi. 

• CurlySue
    19. Ožujak 2020. 18:00

Yvette, vucica, rose... Ne znam, po ovim mjerama meni je u prosjeku. Zaista imam super odnos sa svojim doc i svaki put si uzme vremena sve mi pokazat i objasnit, a iskoristila sam danas da pitam i za ove stvari sto muci vecinu zena u grupi pa mi je tako odgovorio. Slazem se da je svaka individualna i da su  ovo neki prosjeci, al nikad nije na odmet pitat. 😉

Vucica
    19. Ožujak 2020. 18:06

CurlySue

Yvette, vucica, rose… Ne znam, po ovim mjerama meni je u prosjeku. Zaista imam super odnos sa svojim doc i svaki put si uzme vremena sve mi pokazat i objasnit, a iskoristila sam danas da pitam i za ove stvari sto muci vecinu zena u grupi pa mi je tako odgovorio. Slazem se da je svaka individualna i da su ovo neki prosjeci, al nikad nije na odmet pitat. 😉

Ma svaka cast i hvala sto si pitala 😘 vjerojatno ovisi i od zene do zene a i od neke osobne procjene ginekologa, najbitnije imati povjerenja u onog tko ti vodi trudnocu. 

19. Ožujak 2020. 18:11

Vucica

Rose1

Ispod 25mm

Da to je alarmantno, a kao iznad ne treba nista posebno samo malo pripaziti ako je nize prema 25… Meni su rekli da je i LETZ razlog kraceg cerviksa, to sam imala prije par godina zbog CIN3 na papi.

Moj cerviks je 43mm. Imala klasičnu konizaciju prije par godina. Isto je to vjr razlog tome omekšavanju vanjskog, ali eto cerviks je poprilično dug

Vucica
    19. Ožujak 2020. 18:13

mrvičak

Vucica

Rose1

Ispod 25mm

Da to je alarmantno, a kao iznad ne treba nista posebno samo malo pripaziti ako je nize prema 25… Meni su rekli da je i LETZ razlog kraceg cerviksa, to sam imala prije par godina zbog CIN3 na papi.

Moj cerviks je 43mm. Imala klasičnu konizaciju prije par godina. Isto je to vjr razlog tome omekšavanju vanjskog, ali eto cerviks je poprilično dug

Aaaa to je super nakon konizacije 👌👌 ja sam bas zbog toga isla na LETZ kao postedna metoda, eto tvoj je sad duzi od mog 😂😂😂 eto da i mi zene mjerimo nesto ne samo muski 

Rose1
    19. Ožujak 2020. 18:19

Vucica

mrvičak

Vucica

Rose1

Ispod 25mm

Aaaa to je super nakon konizacije 👌👌 ja sam bas zbog toga isla na LETZ kao postedna metoda, eto tvoj je sad duzi od mog 😂😂😂 eto da i mi zene mjerimo nesto ne samo muski

Joooj i mene to ceka, ni ne mislim na to, u 8mj na svoj rođendan saznala da imam CIN1 i vidjet cemo sto ce biti...tebi Mrvicak s obzirom na to top duzina, duzi nego moj

💙

Rose1
    19. Ožujak 2020. 18:20

CurlySue

Yvette, vucica, rose… Ne znam, po ovim mjerama meni je u prosjeku. Zaista imam super odnos sa svojim doc i svaki put si uzme vremena sve mi pokazat i objasnit, a iskoristila sam danas da pitam i za ove stvari sto muci vecinu zena u grupi pa mi je tako odgovorio. Slazem se da je svaka individualna i da su ovo neki prosjeci, al nikad nije na odmet pitat. 😉

Naravno, treba ih sve ispitati😉i onda mi tu razmijenimo iskustva🤗

💙

Dora4
    19. Ožujak 2020. 18:23

Nikita 😂😂  posto ce iduca grupa biti ljetni bureci, onda taman za podforum roditeljsko mozemo kinder mame 2020 
    E sad me vec pocinje brinut Vrapcic zasto se ne javlja 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.