Joj ne znam više šta da kome iskomentiram svima je neki kaos držite se ljudi, samo pozitivno!
A curama s uspješnim pregledima čestitke! ❤️
Ja sam nam napravila pizzu, a za desert naravno Kinder Bueno. Hoćemo mi to uskoro postati Kinder grupa?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ispod 25mm
Da to je alarmantno, a kao iznad ne treba nista posebno samo malo pripaziti ako je nize prema 25... Meni su rekli da je i LETZ razlog kraceg cerviksa, to sam imala prije par godina zbog CIN3 na papi.
Yvette, vucica, rose... Ne znam, po ovim mjerama meni je u prosjeku. Zaista imam super odnos sa svojim doc i svaki put si uzme vremena sve mi pokazat i objasnit, a iskoristila sam danas da pitam i za ove stvari sto muci vecinu zena u grupi pa mi je tako odgovorio. Slazem se da je svaka individualna i da su ovo neki prosjeci, al nikad nije na odmet pitat. 😉
Yvette, vucica, rose… Ne znam, po ovim mjerama meni je u prosjeku. Zaista imam super odnos sa svojim doc i svaki put si uzme vremena sve mi pokazat i objasnit, a iskoristila sam danas da pitam i za ove stvari sto muci vecinu zena u grupi pa mi je tako odgovorio. Slazem se da je svaka individualna i da su ovo neki prosjeci, al nikad nije na odmet pitat. 😉
Ma svaka cast i hvala sto si pitala 😘 vjerojatno ovisi i od zene do zene a i od neke osobne procjene ginekologa, najbitnije imati povjerenja u onog tko ti vodi trudnocu.
Ispod 25mm
Da to je alarmantno, a kao iznad ne treba nista posebno samo malo pripaziti ako je nize prema 25… Meni su rekli da je i LETZ razlog kraceg cerviksa, to sam imala prije par godina zbog CIN3 na papi.
Moj cerviks je 43mm. Imala klasičnu konizaciju prije par godina. Isto je to vjr razlog tome omekšavanju vanjskog, ali eto cerviks je poprilično dug
Ispod 25mm
Da to je alarmantno, a kao iznad ne treba nista posebno samo malo pripaziti ako je nize prema 25… Meni su rekli da je i LETZ razlog kraceg cerviksa, to sam imala prije par godina zbog CIN3 na papi.
Moj cerviks je 43mm. Imala klasičnu konizaciju prije par godina. Isto je to vjr razlog tome omekšavanju vanjskog, ali eto cerviks je poprilično dug
Aaaa to je super nakon konizacije 👌👌 ja sam bas zbog toga isla na LETZ kao postedna metoda, eto tvoj je sad duzi od mog 😂😂😂 eto da i mi zene mjerimo nesto ne samo muski
Ispod 25mm
Aaaa to je super nakon konizacije 👌👌 ja sam bas zbog toga isla na LETZ kao postedna metoda, eto tvoj je sad duzi od mog 😂😂😂 eto da i mi zene mjerimo nesto ne samo muski
Joooj i mene to ceka, ni ne mislim na to, u 8mj na svoj rođendan saznala da imam CIN1 i vidjet cemo sto ce biti...tebi Mrvicak s obzirom na to top duzina, duzi nego moj
💙
Yvette, vucica, rose… Ne znam, po ovim mjerama meni je u prosjeku. Zaista imam super odnos sa svojim doc i svaki put si uzme vremena sve mi pokazat i objasnit, a iskoristila sam danas da pitam i za ove stvari sto muci vecinu zena u grupi pa mi je tako odgovorio. Slazem se da je svaka individualna i da su ovo neki prosjeci, al nikad nije na odmet pitat. 😉
Naravno, treba ih sve ispitati😉i onda mi tu razmijenimo iskustva🤗
💙
Nikita 😂😂 posto ce iduca grupa biti ljetni bureci, onda taman za podforum roditeljsko mozemo kinder mame 2020
E sad me vec pocinje brinut Vrapcic zasto se ne javlja 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji