Nego. Ja dobila gljivice na palcevima na nogama, jeeeej. Posaljem muza u ljekarnu, ona mu valjda tamo isprala mozak stojaznam i donese mi lik neki lak i canesten mast. Ofkors da pise da trudnice ne smiju koristiti.
Fluffy pomagaj. Canesten je uzeo i Arivil. Smijem nesto od tig dvoje? Ako ne smijem da ga odma u top stavim i lansiram nazad u hotel jer 30 dana s njim doma i prosvikat cu.
Smijes canesten, mazem se vec tjedan dana, ja imam na ruci. Jucer bila dermatologici i damas potvrdila i ginek da mazem s Tridermom, a to nikako nije preporucljivo iako su odobrili pa cu jos par dana a canestemom i kupila Cicaplast La roche da smiri pa cu vidjeti. Kaktusica maze Plymicol, to ti je isto ko Canesten
💙
Dora, evo vidit cemo sta ce urinokultura reci kad je napravim ali u svakom slucaju ako i ne bude trebao bas antibiotik, pojacat cu tekucinu i brusnicu. Stizu mi i nalazi briseva iduci tjedan pa cemo biti pametniji.
Kaktusice, sta da ti kazem...bas mi je zao i u potpunosti te razumijem. Meni je muz isto stalno na poslu ( isto farmaceut), rasteze se na sve strane i po cijeli dan je tamo. Srecom su mi moji blizu pa odem do njih. Inace bi doma poludila.
Mokvice, slobodno uzimaj jos i taj Mg. I dalje je to ok doza. Evo meni stigli nalazi urina…imam povecane eritrocite, pa mi cak sumnja dr na pijesak s obzirom i na te bolove sto sam imala. Kaze za svaki slucaj napraviti i urinokulturu, to idem ujutro, al da je malo vjerojatno rijec o upali kako su leukociti dobri. Proteini su isto granicni pa mi je cak preporucila uzv bubrega. Pa di sad to…🤦♀️ Znaci zakomplicira se sve bas onda kad ne treba. Jedina pozitivna stvar je sta danas stvarno nemam vise nikakve tegobe…ne boli me nista bar
Joj, ma bas mi zao, naruci se privatno nefrologu da ne ides po bolnici i puno tekucine pij ko sto i znas da moras pa se mozda to sve ispere. Pozitivno je sto vise ne boli. Meni su uzv bubrega radili na hitnoj kad sam ono bila, krv i urin bili ok, isto sumnjsli na pijesak zbog bolova, ali proslo nakon par dana🙏🙏🙏
💙
Kaktusice, tako mi je žao. Ali možda je to ipak najbolje rješenje. Ipak si trudna i ne treba ti još i taj glupi virus. Znam da si sama, da nije lako, ali u glavu si sve moramo staviti da je ovo žrtva za sve, ali i za budućnost onih malih mrvica koje će tek doći na ovaj pokvareni svijet.
Dora, nadam se da vas neće neodgovorno puštati kući. Izdrži dok se neki doktor ne pojavi, nadam se uskoro
Ajme kaktusice, bas je katastrofa da ste sami ostali,a opet s druge strane, bolje da vam ne donese nesto.😟
Evo sad citamo da vrtici i skole do 19.4. sigurno ne rade..
Fluffy moguce da je pijesak, zna se to dogoditi u trudnoci. I dalje pij puno tekucine. Makar je prestala bol 😘
Meni se muz vise ne vraca doma, kaze radi mene i malog, za svaki slucaj. Tko zna kad cu ga opet.vidjeti i kako ce se sve dalje odvijati. Placem vec 2 sata bez prestanka, mali i ja smo sami. Svekar se seta gradom kao da je narodni heroj tako da ne zelim da mi ni on ni sveki dolaze (a nisu nis dolazili zadnja 4 mjeseca). Koma sam totalna, isla bi ja kod svojih ali dug je to put…
Jao draga moja, pa bas mi je zao, ma stvarno je tesko ovo sto se događa, ajme meni pa sto nas sve ceka???!!! Trebamo izdrzati, ali postaje sve teze. Meni se cini da je ovo sve pocetak☹😭Znam da ti je prestrasno, ali popij Normabel kso sto Dora kaze i probaj se smiriti...
💙
Vrapčić, ako te baš toliko boli da ti je zabrinjavajuće onda mislim da ti je dugo čekati do ponedjeljka, pogotovo jer ti nije danas tek počelo…
Evo da me razvesele danas neke vijesti, idem u utorak privatno na pregled u Medico, i to baš kod doktora koji je navodno ful ful super. Riječankemožda ga znate, Siniša Punek?
Stvarno nisam nikad cula, a mogla bih nabrojati 15ak ginekologa, ali za njega nisam cula. Sigurno je super, utorak ce za cas
💙
Kaktusice baš mi je žao, znam kako ti je! Moj je u drugoj državi, isto ne znam kad ćemo se vidjeti. Ali prihvatila sam da je ovo stanje privremeno i za veće dobro, moramo se svi strpiti. A vi ste postupili odgovorno jer vidiš da i među doktorima ima debila svakakvih pa još da muž ni kriv ni dužan nešto ne pobere.
Nikita nisam čula za tog Puneka, sigurno će ti biti super, zaslužila si nakon današnjih srednjovjekovnih metoda jedan moderni tretman!
Evo nas s pregleda, sve po skolski, taman mjere za 24/25tt i teski smo 780g 😁.
Pitala sam za ogtt, nije bitno, moze i nakon 28 tt, ali ako bas zelim odradit prije sljedece kontrole, bolje da idem privatno.
Doznake za ovaj mj daju vec sad i po rijecima moje med. sestre, mogu vam ih poslat i na mail ukoliko imaju mogucnost skeniranja (zbog ziga).
Evo nas s pregleda, sve po skolski, taman mjere za 24/25tt i teski smo 780g 😁.
Pitala sam za ogtt, nije bitno, moze i nakon 28 tt, ali ako bas zelim odradit prije sljedece kontrole, bolje da idem privatno.
Doznake za ovaj mj daju vec sad i po rijecima moje med. sestre, mogu vam ih poslat i na mail ukoliko imaju mogucnost skeniranja (zbog ziga).
Odlicnooo, lijepo rastete!!!🎉🥰
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji