Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    19. Ožujak 2020. 15:57

Pozdrav curke!
    Trancie čestitam na curici 😍
    .
    Ja ne razumijem te preglede bez ultrazvuka i mogu samo misliti kako vam je, a vidim da vas je baš puno kojima ih ne rade 😔 Kužim da neki doktori zabriju da to nije dobro za bebu, al dokazano je da ne šteti i ne kužim stvarno tu politiku. Ja sva sreća imam divnog ginekologa, svaki put normalno uzv pregled i još mi mjeri sve redom, svaki dio tijela pogled,  kao da radim anomaly stalno. Možda da probate tražiti i inzistirati na uzv za vaš mir, pa imate pravo na to!
    .
    Curama sa kontrakcijama i bolovima želim što mirnije dane, odmarajte i čuvajte se, ja isto imam kontrakcije tu i tamo, srećom nisu česte, to je valjda normalno od 20.tj na dalje
    .
    Nego, kod mene brige druge vrste. Tata mi je bolestan već 6.dan s visokom temperaturom, mama isto samo puno blaže, saznao jučer da je bio u kontaktu sa novo potvrđenim pozitivnim čovjekom. Testirao se danas pa čekamo rezultate, ali nije ugodno, dapače baš sam zabrinuta. Srećom nisam bila sa svojima u kontaktu evo danas tjedan dana niti imam ikakvih simotoma 🤞🏼 Kakvo vrijeme je stiglo i baš kad smo u visokim trudnoćama, ne možeš vjerovati.... 

Dora4
    19. Ožujak 2020. 15:59

CurlySue

Evo nas s pregleda, sve po skolski, taman mjere za 24/25tt i teski smo 780g 😁.
    Pitala sam za ogtt, nije bitno, moze i nakon 28 tt, ali ako bas zelim odradit prije sljedece kontrole, bolje da idem privatno.
    Doznake za ovaj mj daju vec sad i po rijecima moje med. sestre, mogu vam ih poslat i na mail ukoliko imaju mogucnost skeniranja (zbog ziga).

Konacno lijepe vijesti!! Bravo draga 🥳🥰 

Dora4
    19. Ožujak 2020. 16:02

Polly

Pozdrav curke!
    .
    Ja ne razumijem te preglede bez ultrazvuka i mogu samo misliti kako vam je, a vidim da vas je baš puno kojima ih ne rade 😔 Kužim da neki doktori zabriju da to nije dobro za bebu, al dokazano je da ne šteti i ne kužim stvarno tu politiku. Ja sva sreća imam divnog ginekologa, svaki put normalno uzv pregled i još mi mjeri sve redom, svaki dio tijela pogled, kao da radim anomaly stalno. Možda da probate tražiti i inzistirati na uzv za vaš mir, pa imate pravo na to!
    .
    Curama sa kontrakcijama i bolovima želim što mirnije dane, odmarajte i čuvajte se, ja isto imam kontrakcije tu i tamo, srećom nisu česte, to je valjda normalno od 20.tj na dalje
    .
    Nego, kod mene brige druge vrste. Tata mi je bolestan već 6.dan s visokom temperaturom, mama isto samo puno blaže, saznao jučer da je bio u kontaktu sa novo potvrđenim pozitivnim čovjekom. Testirao se danas pa čekamo rezultate, ali nije ugodno, dapače baš sam zabrinuta. Srećom nisam bila sa svojima u kontaktu evo danas tjedan dana niti imam ikakvih simotoma 🤞🏼 Kakvo vrijeme je stiglo i baš kad smo u visokim trudnoćama, ne možeš vjerovati….

Draga drzi se, nadam se da ce tvojima cak i ako su zarazeni ostati na blazim simptomima i samo temp. bez respiratornih problema i spustanja na pluca! 😘😘

yvette
    19. Ožujak 2020. 16:05

Kaktusice znam da je tesko, ali ste donijeli najbolju mogucu odluku.
    CarlySue bravo za uspjesan pregled !
    Polly uh bas nezgodno...nadam se da bude sve u redu.

• CurlySue
    19. Ožujak 2020. 16:14

Sad sam ostala ugodno iznenadena, pustili me pred bankom da udem prva... 😁 Hehe
    Hvala curke 😘
    Pitala sam za te kontrakcije, doktor kaze da su normalne kad se maternica digne iznad pupka jer se svi ostali organi zbog toga stiscu, a i bebice imaju sve manje mjesta pa i one jos malo nategnu sve to skupa. 
    Po pitanju uzv-a i zasto ih ne rade. Doktori koji rade preko hzzo, imaju vam pravo napraviti samo 4 uzv tijekom trudnoce, dakle svaki drugi, sve ostalo njih baca u crveno i nemaju kako pravdat, osim da vam naplate (100kn po uzv) ukoliko ga vi bas trazite. Ja sam ga danas trazila jer mi je tek sljedeci besplatan i uopce mi nije zao. Rekla sam mu da cu platit i svaki put ak treba samo da vidim tu buhtlicu. 😁

Rose1
    19. Ožujak 2020. 16:17

Polly

Pozdrav curke!
    .
    Ja ne razumijem te preglede bez ultrazvuka i mogu samo misliti kako vam je, a vidim da vas je baš puno kojima ih ne rade 😔 Kužim da neki doktori zabriju da to nije dobro za bebu, al dokazano je da ne šteti i ne kužim stvarno tu politiku. Ja sva sreća imam divnog ginekologa, svaki put normalno uzv pregled i još mi mjeri sve redom, svaki dio tijela pogled, kao da radim anomaly stalno. Možda da probate tražiti i inzistirati na uzv za vaš mir, pa imate pravo na to!
    .
    .
    Nego, kod mene brige druge vrste. Tata mi je bolestan već 6.dan s visokom temperaturom, mama isto samo puno blaže, saznao jučer da je bio u kontaktu sa novo potvrđenim pozitivnim čovjekom. Testirao se danas pa čekamo rezultate, ali nije ugodno, dapače baš sam zabrinuta. Srećom nisam bila sa svojima u kontaktu evo danas tjedan dana niti imam ikakvih simotoma 🤞🏼 Kakvo vrijeme je stiglo i baš kad smo u visokim trudnoćama, ne možeš vjerovati….

Uh, joj, grozno. Kakve vijesti danas☹Javi nam. Drz se draga🙏❤

💙

Mokvica
    19. Ožujak 2020. 16:20

Fluffy hvala ti. 😊 Žao mi je zbog novih problema. Držim fige da nije ništa ozbiljnije s bubrezima. Dok ne obaviš taj uzv probaj poslušati savjete curki vezane za unos više tekućine i brusnice.
    Kaktusica vjerujem da je teško, ali moraš biti jaka zbog sina, a i bebice. Bilo bi lakše da su tvoji bliže, ali ako ništa, pozivi su nam svima dostupni kao i ovaj naš forumić tako da ni u kojem trenutku nećeš biti sama. 😉
    CuflySue čestitke na dobrom pregledu. 🎉😊

• anav05
    19. Ožujak 2020. 16:20

Vrapčić123

Missy, Rose, Rio inače moj doktor radi privatno, no eto njegova sestra mi javlja da ga nema do ponedjeljka niti u bolnici niti u ordinaciji njegovoj. Ja bi najradije pričekala do ponedjeljka. Joj izludit će me ova trudnoća 🤦‍♀️🙄😔

Ja bi isto otisla u Petrovu, kako ti je sestra rekla.
    Bolje da te pregledaju, vide da je sve ok.
    Držim fige,javi se.

• anav05
    19. Ožujak 2020. 16:24

Dora4

kaktusica

Fluffy moguce da je pijesak, zna se to dogoditi u trudnoci. I dalje pij puno tekucine. Makar je prestala bol 😘
    Meni se muz vise ne vraca doma, kaze radi mene i malog, za svaki slucaj. Tko zna kad cu ga opet.vidjeti i kako ce se sve dalje odvijati. Placem vec 2 sata bez prestanka, mali i ja smo sami. Svekar se seta gradom kao da je narodni heroj tako da ne zelim da mi ni on ni sveki dolaze (a nisu nis dolazili zadnja 4 mjeseca). Koma sam totalna, isla bi ja kod svojih ali dug je to put…

Jao sunce moje lijepo, kako mi je beskrajno zao i tesko ovo procitat 😣😢😭
    Ajde lezi, uzmi normabel i smiri se, zbog curkice koja te sad stvarno najvise treba jaku i snaznu! Moze li se muz kretat van bolnice ili je sad tamo skroz? Ako moze da vam bar na prag neke stvari donese da ne izlazis van, a da ga kroz prozor vidis..jaoo prokletstvo koja situacija za neizdrzat, ali znas da mi zene mozemo sve, stisnut zube i istrpit sve, tako i ovo! Proci ce, daj Boze da korona ode s toplim vremenom!!!
    Grlim grlim jakoooo😘😘

Potpisujem kaktusica Doru u svemu napisanom...
    Imaš nas, koliko god mozemo ovako,virtualno pomoci.
    Čuvaj se❤

• CurlySue
    19. Ožujak 2020. 16:37

Po pitanju onih popisa... Na portalu trudnoca ima popis sto sve treba (kolicinski) za novorodence kako se nebi gomilalo nepotrebno. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.