Cure, ima na Fejsu jedna stranica, ima jako slatku robicu, sve dolazi iz Engleske i navodno je jako kvalitetno. Nisam još naručivala pa ne znam za cijene, ali planiram. Zove se Prvi Koraci.
Odmah isla pogledati, preslatko sve!!! Hvala na info🤗
💙
Bezzo 💪💪💪 neka nam i ostane bez bolova i problema🙏🤞ja se nalijevam😂😂😂a uopce nisam zedna
Hahahaha, oparile smo se fino, ali neka nas 😂💪 al znaš šta sam primjetila, da sad otkad pijem više vode sam puno više žedna i usta stalno suha, a stalno pijem. 😂Dok sam prije pila tih jadnih pola litre dnevno nikad žeđ nisam osjetila.
Moguce i to, sto vise pijemo, vise tijelo trazi...ma stalno se natankavam ni ne stignem biti zedna😂😂😂
💙
Odjeća je preslatka 😍 Jedva čekam u nabavku, ali isto čekam 5. mjesec pa ću onda krenut, zasad nemam ništa osim malo robice šta su mi poznanici dali da se riješe tih kutija, al ni to ne želim dirat još. Bapska posla znam, al šta ćeš. 😂 Radim popis platnenih pelena koje bi uzela, al se bojim da ne nakupujem tog pa shvatim da mi se neda bavit pranjem pelena i propadnu i pelene i novac. 🤦
Kaktusice sve za osmijeh na licu tvom
Mrvičak i ja pijemo 2 solgara na dan, mozes odjednom slobodno!
I oprostit cemo ti sto prduckas u dubrovniku, ne osjeti se dovde 😂🙈
Bezzo neka si nam se malo javila, si dobro inace?
Snoopy ha sta ces, a evo cijeli dan tobogan emocija 🎢
15 krpelja? Uff mrzim ih, gadovi mali kako se zakvace 😳🤪
Rio tako i ja racunam, da bar te vece stvsri rijesim. Mi imamo ormar, okej trenutno su unutra jakne, moto oprema i kacige, pa cemo to prebacit u drugu sobu, panoslobodit prostor, od robice imam 6 bodica i 2 tajice/hlacice i dekicu palacinku 😂
A osralo cu nekako u hodu, moram sve one popise stavit na papor i vidjet cega mi sto treba, sva sam zbunjena u svemu tome, uvijek me strah da ce biti premalo svega 🤦♀️
Baby girl 💜
E super, bas vam hvala. Jos blesava gledam iza pise 400mg ali bisam skontala da pise Two(2) tablets provide 400mg. Jos mi pise u zagradi brojkom al za glupe nema pomoci 🤪
Bezzo ja sam s malim koristila platnene, imala sam pedesetak. Covera oko 10kom i 2 vunena koje je mama lanolizirala. Bas su neki dan izvadili sve te pelene iz vrece, kaze mama da je cicak skroz oslabio ali i da nije, ne bi vise mogla, nemam iskreno zivaca a i ako budemo selili necu imati ni vremena za to. Ali preporucam ih svakako, jednom kad se uhodas ide to ko po spagi.
Dora jel bila vizita navecer? Ima li novosti kad ce vas pregledati?
Stalno mislim na Vrapcic, jedva cekam da nam se javi ❤
Vidim da sve derete po magneziju, ja sam podebljala kalcij, pijem isto Solgarov, ali magnezij ne uzimam, previše je tih tableta za pit, psihički me sataru. Do kad se on uopće pije? Negdje do zadnjeg mjeseca jel?
Dora, dobro sam draga, hvala na pitanju. Stavila me na mirovanje radi bolova tih šta me prate u stidnoj kosti zadnja 2 mjeseca, pa se trudim mirovat, ali imam osjećaj da mi je ležanjem još gore. Neću tebi pričat o tome, znaš najbolje kako je to 😘
Pcelice koristim persil sensitive. Kak mali ima atopijski gledala sam i istrazivala koji bi bio najbolji i ovo mi se pokazalo kao najbolja opcija. Umjesto omeksivaca koristim malo octa. Robica se ne osjeti po octu, ali je meksa. Ja sam sad na pocetku ove trudnoce imala ogromnu urtikariju i zavrsila 3x na hitnoj. Doktorica me tamo bas oprala jer je osjetila da mi roba mirisi na omeksivac i rekla je da zauvijek izbacim taj otrov. Tak da vise ni nama ne koristim i moram priznati da ne vidim da mi je kao roba tvrdja.
Robicu sam narucila sam H&M i C&A. Ja se nadam da se necemo naci u takvom kaosu da necemo djeci imati gdje kupiti robu 😭 Ja sam sad pozurila kad mi je dokica rekla da mogu prokrvarit i zavrsit u bolnici. Ja cu si to sve lijepo srediti pa nek stoji. Nema mi tko pomoci oko toga tipa dok sam ja u bolnici da mi mama ili sveki to srede, tak da moram sama.
E Mrvicak tebi danas nije spominjala tvoju posteljicu?
Bezzo ma samo se ti izjadaj, odmah je covjeku lakse kad bar izverbalizira sto mu smeta ili mu je tesko! Imas osjecaj da te vise boli ili da kad mirujes imas vise vremena mislit o tome kako te boli? Nadam se da ce ipak popustit, hm a mozda ti ne bi bilo lose uvest magnezij ako su i ti bolovi od sirenja misica i ligamenata, on opusta..ako ti se cini previse tabletica mozda da izmjenjujes kalcij i magnezij svaki prvi/drugi dan? 😘
Kaktusica nije jos, bas me zanima oce proc po sobama ili ne, za pregled mi nitko nista ne govori, zato i jesam izludjena, da mi kazu evo gledamo vas 12.4.(bubam) smirila bi se imajuci neki datum, nesto za uhvatit se, ovako svaki dan iscekivanje pa razocaranje pa dizanje i tako u krug, dosta iscrpljujuce, ali tako je kako je, ne mogu utjecat na to 🤷🏻♀️
Mozda su neke zene i gledali, kako nema mrdanja nego do wca onda ni nemam nekih informacija nit vidim sto se dogadja, a ja ti ni nisam od puno price da cu zapitkivat svaku koju sretnem, vise ove zene sto tu leze tjednima pa se pozdravimo i malo ohrabrimo tu sekundu dok peremo ruke 😬 znam samo ujutro kad idemo na to slusanje srceka da nas je puno manje nego prije, po tome vidim da je dosta zena otpusteno kuci i te neke su jos suskale da ce sve otpustat..ma joj, cak sam najsretnija kad nikog ni ne vidim ni ne cujem nego samo cimericu jer ne znam vise jel to na temelju neceg konkretnog pricaju il same zakljucuju 😬
Kaktusica, da sjećam se da si pričala da si ih koristila kad sam pitala ima li tko iskustva s AIO pelenama. Vjerujem da je super kad se uhodaš, samo sam eto skeptična jer je velik ulog odjednom, a mozda nisam za to, dragi se boji da će sve smrdit na drek hahaha. Meni to ne smeta, al on je plemenite krvi izgleda 🙄
I da, drži se sad 💪 ,dijete je uz tebe, proć će i ova ludost i vratit će se u normalu sve. Nemoj se stresirat, pogotovo radi bebice u trbuhu. 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji