Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    19. Ožujak 2020. 19:08

Žuža

https://ibb.co/4grdzpV

https://ibb.co/z51Prp3

Na onom uopce ne vidim fotke. Mozda sad uploada.

Vidi se i na prvom😉

💙

Bezzo1991
    19. Ožujak 2020. 19:10

Fluffy

Mokvice, slobodno uzimaj jos i taj Mg. I dalje je to ok doza. Evo meni stigli nalazi urina…imam povecane eritrocite, pa mi cak sumnja dr na pijesak s obzirom i na te bolove sto sam imala. Kaze za svaki slucaj napraviti i urinokulturu, to idem ujutro, al da je malo vjerojatno rijec o upali kako su leukociti dobri. Proteini su isto granicni pa mi je cak preporucila uzv bubrega. Pa di sad to…🤦‍♀️ Znaci zakomplicira se sve bas onda kad ne treba. Jedina pozitivna stvar je sta danas stvarno nemam vise nikakve tegobe…ne boli me nista bar

Fluffy, imale smo slično Rose, ja i još neka cura, pa je na kraju bilo sve ok. I uzv sam radila (kaze vjerojatno pijesak, a to se tesko vidi). Pojačala tekućinu na cca 2 litre dnevno i bolovi nestali za par dana. Tako da se nadam da je to i tebi tako. Pij, pij i pij. Brusnice, ali vode najviše. 
    Čestitke cure na pregledima i novootkrivenim pišulincima i pišulinkama ♥️💙 Prebrodit ćemo ovo ludo vrijeme i ove brige zamijenit drugima, nadam se onim slatkim brigama. 

Nikita206
    19. Ožujak 2020. 19:10

Cure, ima na Fejsu jedna stranica, ima jako slatku robicu, sve dolazi iz Engleske i navodno je jako kvalitetno. Nisam još naručivala pa ne znam za cijene, ali planiram. Zove se Prvi Koraci. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    19. Ožujak 2020. 19:11

Dora da, to je taj, skup je, ali svi ga hvale, ostalo mi ga pa ga sad mama pije jer je bila stalno prehlađena prije mjesec, dva
    Sto se tice kupnje i mene strah da necu imati sto kupiti, ali cekam.5.mj🙏jos mi rano i jednostavno ne mogu

💙

kaktusica
    19. Ožujak 2020. 19:13

Dora ona slika je fenimenalna, ajoooj al sam se nasmijala 😂 Jos kazetofon na rame i da nam svira Lile Bacic Kaktusa 😂😂 
    Žuža kakve divne stvarcice, za rastopiti se, za majog deckica 🥰🥰
    Menemi opet cijeli dan stvrdnut trbuh ali sad vec sigurna da mi je to od crijeva, nekako se napusu pa ih cujem kako rade, pa pomalo da prostite prduckam i bude malo lakse. Jucer sam imala proljev ali zato jer sam nakon kile cokolina popila litru vode. I beba je jucer lupkala skroz nisko a danas kao da se nekako ukosila vodoravno pa lupa sa strane pupka. 
    Jed o pitanje jos, magnezij citrat ovaj od Solgara, mogu ga dva dnevno? 

Rose1
    19. Ožujak 2020. 19:14

Bezzo 💪💪💪 neka nam i ostane bez bolova i problema🙏🤞 ja se nalijevam😂😂😂a uopce nisam zedna

💙

Rose1
    19. Ožujak 2020. 19:16

kaktusica

Dora ona slika je fenimenalna, ajoooj al sam se nasmijala 😂 Jos kazetofon na rame i da nam svira Lile Bacic Kaktusa 😂😂
    Žuža kakve divne stvarcice, za rastopiti se, za majog deckica 🥰🥰
    Menemi opet cijeli dan stvrdnut trbuh ali sad vec sigurna da mi je to od crijeva, nekako se napusu pa ih cujem kako rade, pa pomalo da prostite prduckam i bude malo lakse. Jucer sam imala proljev ali zato jer sam nakon kile cokolina popila litru vode. I beba je jucer lupkala skroz nisko a danas kao da se nekako ukosila vodoravno pa lupa sa strane pupka.
    Jed o pitanje jos, magnezij citrat ovaj od Solgara, mogu ga dva dnevno?

Smijes 2, to je 400mg

💙

dana130
    19. Ožujak 2020. 19:17

Zuza stvarcice su predivne 🥰
    Kaktusice, drago mi jr da si bolje volje ❤️
    I mene je bilo strah bilo sto kupiti, pa me muz pokusava urazumiti da ne radim probleme i oaniku gdje ih nema. Tako smo nedavno uzeli krevetic, danas sam napravila narudzbu za kolica, sutra bi trebala proci uplata i onda jenrok dostave 2-4 tjedna. A robicu cu kak osto naletim, sad realno ni nemam gdje previse kupovat, osim preko neta, ali to cu jos pricekat, ja volim uzivo sve vidjet, ma cak i sam orazgledavati 🥰
    I ja cekam da se javi vrapcic 😘

Baby girl 💜

19. Ožujak 2020. 19:17

Cijeli dan sam skoro u prirodi, dosla kuci i isla se istusirati i ispregledati da nemam kojeg krpelja, sa psa ih skinula 15 sigurno. Odvratni su!
    Cure cestitam na dobrim pregledima danas!
    Dora bas me ljuti kada procitam takve stvari..Nadam se da ce se pobrinuti za vas u bolnici kako spada i kako zasluzujete.
    Kaktusice zao mi je sto ces biti odvojena od muza, ali jako odgovorno od njega. Velika je to zrtva za sve vas..ali sve za vasu dobrobit. Imas li neku prijateljicu koja bi ti mogla uskociti s dostavkom namirnica i ako nesto zatrebas? 
    Zuza preslatko mi je sve sve sve 😍
    Vrapcic javi se, nadam se da je u redu i da si otisla zbog svog mira u bolnicu!

Bezzo1991
    19. Ožujak 2020. 19:19

Rose1

Bezzo 💪💪💪 neka nam i ostane bez bolova i problema🙏🤞ja se nalijevam😂😂😂a uopce nisam zedna

Hahahaha, oparile smo se fino, ali neka nas 😂💪 al znaš šta sam primjetila, da sad otkad pijem više vode sam puno više žedna i usta stalno suha, a stalno pijem. 😂Dok sam prije pila tih jadnih pola litre dnevno nikad žeđ nisam osjetila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.