Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    19. Ožujak 2020. 17:30

fenjer

Dora4

KAKTUSICA neces se ni okrenut i slat ces nam fotku iz Crikvehttps://ibb.co/7Rff7Fm (djeca ce bit obrnuto, sin veliki, a kcer mala i drugi pesek, ali isti sastav vas petero na okupu veseli i nasmijani!!) 🥰💪🏼🌵🌵🌵🌵
    Dora HAHAHAHAHAHAHAH pa gdje si to nasla? Genijalna si, stvarno! 🥳🥳
    Kaktusica mijenjaj profilnu 😂😂

Hahaha morala sam si dat truda za nasu najjuzniju i cini se danas najtuzniju krafnicu 😬

Rose1
    19. Ožujak 2020. 17:34

Dora joooj pa gdje si tu legendarnu sliku nasla😂😂😂
    Vrapcic javi se, jesi isla???
    Indy koje se tab smiju za alergiju??
    Ivcy joj, ma jebemu, miruj, samo na wc i jesti...drago mi je da je bebica dobro
    Ena odlicnooo🎉🎉🎉glavno da je bebica ok, lako za4D

💙

yvette
    19. Ožujak 2020. 17:36

Ivcy cestitam na deckicu !!
    Ena jesu ti rekli koliko je tezak? Mi smo bili 1200 gram prosli tjedan, nije mi nista rekao dokt ni jeli to vise/manje/jednako prosjeku...

• CurlySue
    19. Ožujak 2020. 17:36

Ena, bez obzira na slikicu, glavno da je djecarac super 😁
    Dora, mislim da ce slika popravit raspolozenje 😂
    Kaktusica, drz se 😘
    Ja sam si danas bas dala truda s pitanjima doktoru za sve jer je imao vremena 😂🙈 zao mi je zbog vas koje morate mirovat, a za ostale da se umire, cerviks sve iznad 3.5 je ok 😉

ena0206
    19. Ožujak 2020. 17:40

Hvala curke, tako je, najvaznije da je mamina beba dobro. 😍😍
    Dora nije nista rekao, zapravo sam danas bila kod doktora koji mi je 2 puta rekao da je curica. Druga doktorica mi je rekla da je muskic.. Pa me bas zanima njegova reakcija kad vidi pišu kod te curice.. Al danas nije gledao spol.
    Evo ja se pocastila nakon pregleda https://ibb.co/vwgsS3p nista mi ne pase tako dobro kao sladoled. 

yvette
    19. Ožujak 2020. 17:46

CarlySue bas sra...moj je 33 mm, a ginekolog nije bio osobito zabrinut.

Vucica
    19. Ožujak 2020. 17:49

yvette

CarlySuebas sra…moj je 33 mm, a ginekolog nije bio osobito zabrinut.

Meni su rekli iznad 25 mm da je OK. Cak i sad mi je 31 i to nije problem. 

ena0206
    19. Ožujak 2020. 17:50

yvette

Ivcycestitam na deckicu !!
    Ena jesu ti rekli koliko je tezak? Mi smo bili 1200 gram prosli tjedan, nije mi nista rekao dokt ni jeli to vise/manje/jednako prosjeku…

Nije mi nista rekao.. Bas nista. Doktorica na hitnoj prije skoro 2 tjedna mi je rekla da je tezak 1100 

Rose1
    19. Ožujak 2020. 17:52

Ja sam procitla prije koji tjedan da je alarmantno 25mm, neki ginekolog komentirao
    Ovo je kao idealno, ali rijetko kome je idealno:
    https://ibb.co/X8GW2xX

💙

Rose1
    19. Ožujak 2020. 17:52

Ispod 25mm

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.